MED869FEBFE577A4E449B4C4690EF4E6C2B

Trevlig familjevilla på barnvänligt läge

Kommande®

Näsby, Kristianstad


Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

Nu finns möjlighet att förvärva en rymlig familjevilla i bra skick placerad på barnvänlig återvändsgata. Villan som är i 1,5-plan med källare är väl omhändertagen och har genomgått flera renoveringar på senare år då bland annat bostaden byggdes till, tak byttes, nytt uppvärmningssystem och fönster byttes ut. Utöver bostadshuset finns även en fristående garagebyggnad med tillhörande förråd. Tomten på baksidan är rymlig och här finns plats för lek och sällskap. Varmt välkomna att höra av er för intresseanmälan.

Om området

Att bo på Gamla Näsby förenklar vardagen. Här har man ett citynära läge samtidigt som man bor nära härliga och öppna omgivningar med bland annat Näsby fält nära inpå. Matvarubutik, apotek, bank, tandläkare och vårdcentral ligger på gångavstånd. Med cykel når du Kristianstads centrum på ett par minuter, föredrar du buss är turerna täta.
Högskolan ligger i samma område. Fröknegårdsskolan med årskurs 0-9 ligger även den i närheten liksom olika förskolor.

Fakta

Antal rum5 rok
Boarea150 kvm
Tomtarea825 kvm

Alla bilder

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2019 HusmanHagberg