KarriärOm oss
190
MED13240B7CD8794F48A9A9F10E1B32B6AB

Pittoreskt hus med en ständigt skiftande utsikt mot sjön!Ängsbergsstigen 2 Kaxholmen, HUSKVARNA

Kommande®

Kaxholmen, HUSKVARNA

Ängsbergsstigen 2Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

BOAREA

39 kvm

BIAREA

3 kvm

TOMTAREA

1 301 kvm

BYGGÅR

1951

Pittoreskt hus med en ständigt skiftande utsikt mot sjön!

Fantastiskt fint läge och perfekt för den lilla familjen eller för dig som önskar downsiza och samtidigt behålla det enkla trädgårdslivet. Magiskt utsikt på en av kommunens vackraste sjöar och med närhet till skola, affär, badplats, Rudenstams Café & Gårdsbutik och Grafitgrå som är populära utflyktsmål.
Huset är belägen i en naturskönmiljö med en underbar sjöutsikt.

Du välkomnas av en grönskande trädgård och en slående utsikt över sjön! Här är det en naturlig plats att hänga på med familj och vänner under sommarmånaderna. Blickar du upp mot berget ser du ett nybyggt attefallshus och här har nuvarande ägarna tänkt på alla detaljer och bland annat installerat stora fönsterpartier där du får en slående utsikt mot sjön! Fantastiskt på alla sätt och vis.

Väl inne i huset möts du av en varm känsla och hela boendet ger en mysig, lantlig känsla med en modern touch. Du välkomnas av ett öppet kök som är klädd i mörka luckor och ett ljust parkett golv. Här finner du även en braskamin som sätter mysfaktorn på topp. Blickar du ut mot kökets fönster ser du en ständigt skiftande utsikt mot sjön.
Vidare tar du dig in till allrummet som idag används som tv-rum/lekrum. Allrummet bjuder på fina ytor och plats att inreda med soffgrupp och övrig möblemang finns.
Generösa fönsterpartier leder dig ut till det rymliga inglasade uterummet. Här kan du njuta av solen, en drink och svepa med blicken mot sjön. Här kan du se hur himmel och sjö, bjuder dig och dina nära och kära på ett ständigt skiftande skådespel på en naturlig teaterscen.

Via en enkel bilresa når du Jönköping City via E4:an på ca. 15/20 minuter och 10 minuter till Huskvarna som bjuder på rikligt serviceutbud. Närhet till lokala livsmedelsbutiker samt goda kommunikationer har du också från Ängsbergsstigen 2.

Sammantaget ett pittoreskt hus som bara måste upplevas på plats!

Välkommen att kontakta mig: Wilma Ågren
Tel: 070-894 79 00
Mail: wilma.agren@husmanhagberg.se

Förbered er gärna genom att:
* Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
* Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektsspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
* Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Bilder

MED13240B7CD8794F48A9A9F10E1B32B6AB
MED2F3BA8803A334C86B78E5FE94B2D2F8E
MED6441BC6DB17046BEADBECE587C2A04CB
MED63B9950764124AE3BF21AF144B82901A
MEDDBD2302A89B54CE883C28B1A4E1920D1

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

BOAREA

39 kvm

BIAREA

3 kvm

TOMTAREA

1 301 kvm

BYGGÅR

1951

Om området

Kaxholmen är en mysig ort nordost om Jönköping med närhet till Huskvarna.

Utbud på området
Nära Kaxholmen finner du även Rudenstams Gårdsbutik och Kafé. Fantastiska vyer över Rudenstams äppelodlingar och en mysig butik. Här kan du även köpa äppelmust i alla dess former eller varför inte lämna in dina handplockade äpplen för egen must eller cider? Helt klart värt ett besök!

Naturnära områden
Mysiga miljöer och nära natur men ändå bekvämligheter såsom kommunikationer och mataffär i närområdet.

Restaurang- och caféutbud
Längs vägen mellan Jönköping och Kaxholmen ligger även Grafitgrå. På Grafitgrå finner du både butik och café i ett. Väl värt ett besök för fika eller lunch i kombination med inredningsinspiration i form av mycket betong och grå inredningsdetaljer precis som namnet beskriver.

Kommunikation
Det finns goda kommunikationsmöjligheter mellan Kaxholmen och Jönköping med tätortsförbindelser.
Till Jönköping City är det ca 2,5 mil och du tar dig även med lätthet mellan Jönköping och Kaxholmen via motorvägen E4:an.

Skola och barnomsorg
Kaxholmen erbjuder förskola och grundskola samt ett fritidshem.
I Skärstad som är beläget med närhet till Kaxholmen bor många barnfamiljer och 2008 stod en ny skola klar för lågstadie- och förskoleelever. Barnvänligt område och mycket attraktivt för småbarnsfamiljen eller för den som önskar lugnet men ändå närheten till stadskärnan i Jönköping.

Kultur och nöjen
Gränna och Visingsö ligger med närhet till Kaxholmen. Ett perfekt utflyktsmål för den som önskar uppleva kultur, handla i Grännas mysiga butiker eller bara besöka hamnen för en god middag eller fantastisk glass. Här finns mycket att uppleva på vägen till ut till Visingsö. Väl på Visingsö finns möjlighet att uppleva en härlig cykeltur kring ön eller varför inte remmalag?

Kaxholmen erbjuder ett fantastiskt landskap och vacker natur med närhet till Jönköpings citypuls för den som så önskar.

Välkommen till Kaxholmen!

Byggnad

BYGGNADSTYP

1-plansvilla

BYGGNADSÅR

1951

UPPVÄRMNING

Direkt El

VENTILATION

Självdrag

Byggnadssätt

FÖNSTER

2-glas

FASTIGHETSBETECKNING

Ängsberg 1:11

ÖVRIGA BYGGNADER

Attefallshus byggt 2023

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

1 244 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

386 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

SUMMA PANTBREV

1 390 000 kr

Tomt

AREAL

1301 kvm

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Karta

Jönköping Kaxholmen

Ängsbergsstigen 2

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg