190

Välinge, Ängelholm

Fakta

Antal rum4 rok
Boarea178 kvm
Tomtarea3,973 kvm

Ansvarig mäklare

- KOMMANDE- Här är fastigheten som svarar på alla era önskningar om en riktig Skånedröm! Detta korsvirkeshus är renoverat till stora delar på senare år. Man har lagt stor vikt i att bevara den gamla känslan i huset och alla vackra detaljer slår en med häpnad. Det sitter otroligt mycket charm i väggarna och så fort man ser huset infinner sig en känsla av "här vill jag bo". Tomten är stor med en otroligt vacker innergård och fina planteringar. Ett fantastiskt orangeri med öppna takbjälkar, kök och soldäck i bästa solläge sätter pricken över i:et . Dessutom finns ett gästrum i en separat länga. På tre av tomtens fyra sidor finns det stora öppna fält. Här bor man på ett otroligt vackert lantligt läge. Hör av er till fastighetsmäklare Mathia Hagelqvist på mail för mer info!

Om området

Välinge är en småort i Helsingborgs kommun och kyrkby i Välinge socken. Här finns Välinge kyrka som troligen härstammar från 1200-talet.

Den nuvarande bebyggelsen är till största delen koncentrerad kring Välingevägen och består till största delen av villor och gårdsbebyggelse. Kyrkan ligger i samhällets sydöstra hörn tillsammans med prästgård och klockareboställe. Längre norrut, längs Välingevägen, finns ett antal mindre industrier.

Kommunikation

Närhet till väg 112 och via den kan man snabbt komma ut till E6:an.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg