230
MED2BC3C428EF9941968496A76F9814305A
Boka visning

Topprenoverad villa i perfekt läge med sol från morgon till kväll!Andra kvillängsvägen 10 Hisings Backa, Göteborg

Hisings Backa, Göteborg

Andra kvillängsvägen 10


PRIS (utgångspris)8 995 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

6 rok

BOAREA

163 kvm

BIAREA

71 kvm

TOMTAREA

917 kvm

BYGGÅR

1926

DRIFTSKOSTNAD

4 723 kr/månad

PRIS

8 995 000 kr utgångspris

Topprenoverad villa i perfekt läge med sol från morgon till kväll!

Nu kan vi presentera kanske Hisingens mest attraktiva hus med alla rätt och en otrolig utsikt man bara kan drömma om. Här bor du i ett lugnt område med skogen som granne. En villa med totalyta om ca 234 kvm! Här har man renoverat med känsla för detaljer och inte sparat på kreativiteten när man har skapat ett boende utöver det vanliga. Bostaden erbjuder stilfulla sällskapsytor där kök, vardagsrum och matsal är öppet och inbjudande för sociala tillställningar eller en favoritplats för familjen att njuta av. Köket är påkostat från Marbodal med maskiner av märken som Siemens och NEFF rejäla vitvaror som lyser av kvalité. Köket erbjuder även hela två vinkylar snyggt monterade i den stora köksön med stenskiva, det finns även ett vinrum i anslutning. I entréplan har vi förutom sällskapsdelen ett bra sovrum, samt toalett (finns möjlighet att göra ytterligare ett sovrum här se alternativ planritning). På övre plan finns en mastersuit med en stor walk in closet , badrum av hög kvalitet och gott om övrig förvaring. Mastersuite ger verkligen en känsla av att vakna upp på ett stort mysigt hotellrum. Här vaknar du av solens strålar som ger ett härligt morgonljus i hela rummet. Här kan man också skapa ett till sovrum om familjen skulle behöva. Det är inte bara insidan som är någonting utöver de vanliga utan trädgården är otroligt välplanerad med ett stort antal sällskapsytor för mysiga stunder där ni kan följa solen. Trädgården är byggd för att kunna umgås och underhålla större sällskap i olika sektioner. Det erbjudes sittplatser under tak med infravärme, spabad under stilfull pergola och en altan som på ett snyggt sätt fångar utsikten i olika väderstreck. Utöver allt detta finns det en stor källare som erbjuder det perfekta rummet för spel och umgänge för barnen. Från källaren kliver ni rätt in i det rymliga garaget som enkelt rymmer den större bilen. Carport med plats för minst 3 bilar på den nyasfalterade uppfarten. Det är verkligen ett hus där ni bara flyttar in och trivs från dag ett. Denna bostad måste upplevas på plats och erbjuder någonting helt unikt för den som vill ha det bästa. Kort och gott en bostad för livsnjutaren!

Varmt välkommen att boka in er till visning!

Bilder

MED2BC3C428EF9941968496A76F9814305A
MEDCE9F44EF199E4E2295C7FB6C443D04BA
MEDFD2CCB64E84D48EF8DF9BB8C76B9191A
MED99B3EBF8399945729AF579BFD3E8B494
MED85D858B1879C4E9B9ADCC54FF35574CD

Planeringsverktyg

Planritningar

Entréplan

Övreplan

Källarplan

Alternativ planritning övreplan

Alternativ planritning Entréplan

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

6 rok

BOAREA

163 kvm

BIAREA

71 kvm

TOMTAREA

917 kvm

BYGGÅR

1926

DRIFTSKOSTNAD

4 723 kr/månad

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

6 rum varav 2-4 sovrum

AREAKÄLLA

säljarens information

ENTRÉ

Direkt när du kliver in i entrén slås du av vilken standard och kärlek som lagts ner i varje enskild detalj. Här är det rymligt och plats för avhängning till höger. Väggarna är stilrent målade och klädda med träpanel. På golvet ligger parkett, som sträcker sig över hela våningsplanet.

VARDAGSRUM OCH KÖK

Direkt till vänster från entrén går ni förbi den inbyggda vinkylen. Här är belysning och rymmer alla fina flaskor ni vill tänkas förvara här för fina tillfällen. Vidare finner ni det öppna och påkostade köket. Hela köket är byggt för socialt umgänge med dess stora köksö med dubbla inbyggda vinkylar. Här kan ni stå och laga mat medans du samtidigt konverserar med gästerna som sitter mittemot. Varje detalj är noga utvald vilket gör att köket blir något alldeles extra.

I anslutning till köket finns ett rum som kan nyttjas som sovrum, matplats eller efter behov. Bredvid köket finner ni vardagsrummet med braskaminen som hjärtat i rummet. Här ryms en stor soffgrupp med tillhörande bord. Längre in i rummet finner det som idag nyttjas som matplats med plats för ett stort bord som rymmer alla nära och kära.

ALTAN OCH UTEPLATS

Från köket kliver ni ut till altanen som sträcker sig runt nästan hela bostaden. Här är det plats för flera sittgrupper som ger er möjlighet att följa solen hela dagen. Vill ni lyxa till det lite extra slår ni på jacuzzin och kryper ner med ett glas bubbel och avnjuter solnedgången. Hela utedelen av huset är byggt för relax och avkoppling såväl som det perfekta stället för tillställningar och fest.

SOVRUM

På entréplan finner ni även ett sovrum med förvaring. Här är det fönster ut mot den grönskande trädgården.

TOALETT

I anslutning till entrén finner ni en otroligt stillren toalett. Här är det charm och stil rakt igenom.

*ÖVRE PLAN*

Ta den panelbeklädda trappan upp till den magiska sviten!

MASTER BEDROOM

Väl uppe möts ni av en liten hall med förvaring i två garderober. Kliv sedan in i sviten som först möter er med en heltäckningsmatta när ni kommer in i den stora walk in closeten. Här ryms alla era kläder enkelt, och plats för ytterligare saker. Vidare kommer ni in i det unika master bedroom. Tankarna går direkt till en hotelsvit. Här hittar ni sängen centralt placerad i rummet omgiven av balkar, takfönster, heltäckningsmatta och vinkyl. Här trivs ni! Slå upp ögonen och möts av solens strålar från det stora fönsterpartiet. Takfönstret ger härligt naturligt ljus i hela rummet.

När ni vaknat tassar ni in till det stora badrummet. Här är också byggt med en känsla av lyx. Här finner ni ett kaklat badrum med både dusch och badkar. Här kan ni ligga i badkaret och kolla ut över den grönskande omgivningen. Ett badrum som ger er allt ni kan tänkas behöva.

**KÄLLARPLAN**

Källaren har en separat ingång, vilket ger möjligheter till uthyrning eller tonårsrum. Här finner ni en väl utrustad tvättstuga, ett stort allrum och gott om förvaringsmöjligheter. Från källaren när ni garaget. Garaget är stort och välutrustat, här finns plats för en större bil enkelt.

Om området

Backa har fram till 1960-talet varit utpräglat jordbrukssamhälle, känd som "Hisingens trädgård". Backabönderna åkte över älven för att sälja sina grönsaker och blommor på stadens torg. Under 1960- och 1970-talet byggdes Backa upp till den stadsdel den är idag - blandad bebyggelse med både småhus och flerfamiljshus med drygt 24000 personer bosatta. Här finns ett antal skolor, ett levande torg där man flera gånger om året anordnar aktiviteter och fina strövområden.

KOMMUNIKATION

Buss 42 går direkt nedanför backen till huset. De allmänna kommunikationerna är bra med bland annat stombussarna 18 och 19 som trafikerar Litteraturgatan. Buss 40 och X4 (tidigare Grön Express) trafikerar E6 med flera hållplatser. X4 (Grön Express) kör till Kungälv Centrum från Backadalsmotet utan mellanliggande stopp.

NÄRSERVICE

Selma Lagerlöfs torg ligger endast på några minuters promenadavstånd. Här finns ett bra utbud av butiker och annan service. Här finns bland annat Hemköp, apoteket, bibliotek, restauranger, tandläkare och det berömda fiskhuset. I närheten ligger även Backaplan och Bäckebols Homecenter där du hittar bland annat IKEA.

ÖVRIGT

Hisings Backa erbjuder kommunala förskolor samt dagbarnvårdare. Förskolorna är geografiskt väl spridda över området. Det finns kommunala grundskolor och friskolor. Flera skolor har egna profileringar, bl.a. Brunnsboskolans musikklasser samt Svenska Balettskolan i Skälltorpsskolan.

Ekonomi

EL

21 265 kr

VA

4 538 kr

UPPVÄRMNING

28 061 kr

RENHÅLLNING

2 808 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

56 672 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

2

TILLKOMMANDE KOSTNAD, KOMMUNAL FASTIGHETSAVGIFT

9 287 kr / år

KOMMENTAR

Driftkostnaderna varierar efter behov och nyttjande!

Byggnad

BYGGNADSTYP

1½-plansvilla med källare

BYGGNADSÅR

1926

BYGGNADSÅR KOMMENTAR

Utbyggt 1961

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme, Luft/luftvärmepump x2, Braskamon

VENTILATION

Självdrag

ENERGIDEKLARATION

Utförd

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Källare

STOMME

Plankvägg, Träreglar

FASAD

Eternit, Tegel

FÖNSTER

Isolerglaskassetter

BJÄLKLAG

Trä

TAK

Betongpannor ovan läkt på underlagspapp

FASTIGHETSBETECKNING

Backa 866:335

ÖVRIGT

Vissa delar av trädgården -21
Ny dagvattenbrunn samt nya rör -21
Delvis dränering på öst och nordsida -21
Bredda och göra om parkering -21
Borttagning av gammal oljetank -21
Reparera dagvattenbrunn-21
Fjärrvärme -11.
Måla fasaden 3ggr -21
Byta tak -21
Byta alla fönster -21
Reparera skorsten -21
Byta Garageport -21.
Renovera och lägga klinkers i garage -21.
Renovera alla väggar, tak invändigt -21
Nytt kök -21
Ny wc entréplan samt stort badrum -21
Indraget fiber i huset -21
Installera braskamin -21
Ny el i hela huset -21
Ny ventilation i huset -21.
Tvättstuga -21
Övrig källare -23.
Terrass 200kvm -22
Spabad -22
Grillplats -22

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

3 084 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

1 422 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

SUMMA PANTBREV

3 400 000 kr

Tomt

AREAL

917 kvm

TOMTTYP

Trädgård

PLANBESTÄMMELSER

Avstyckningsplan

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

UTEPLATS

Flera stora uteplatser och ett trädäck runt stora delar av huset

PARKERING

Stor uppfart med plats för 2 bilar, Garage med plats för bil

Karta

Göteborg Hisings Backa

Andra kvillängsvägen 10

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg