190

Almekärr, Lerum

Fakta


Ansvarig mäklare

Kommande försäljning av en tvåa med radhuskänsla i attraktiva och naturrika Almekärr. Gavellägenhet med en extra stor trädgård och altan i soligt läge skapar möjlighet för odling av växter eller grönsaker.

Om området

I Almekärr bor du ett stenkast från Lerum Centrum samtidigt som skogen är bakom hörnet och inom ett gångavstånd når du sjöarna Stamsjön och Aspen.

Kommunikation

Buss nummer 530 går mellan Aspen och Lerum Station, bussen tar ca 10 minuter till centrala Lerum. Alingsåspendeln går mellan Göteborg och Alingsås och i Lerum stannar tåget i Aspen, Aspedalen samt Lerum och tar dig till Göteborg central på 15 minuter och till Alingsås på 20 minuter.

Närservice

Skola: I Almekärr finns det ett flertal olika förskolor inom gångavstånd ex. Bygrindens förskola, Ekeredsvägens förskola, Ekollonvägens förskola, Rydsbergs förskola och Timmeråsens förskola. Närmaste skola för årskursen F-5 är Almekärrskolan och Rydsbergsskolan är akuell för årskurs 6-9.
Service och butiker. Vid Hulansmotet finns ICA Kvantum som har öppet alla dagar mellan 6-23, ICA supermarket Servett och Lidl är ytterligare butiker som återfinns i närområdet. I centrala Lerum ligger Solkatten, ett köpcenter med 22 butiker.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Mysiga gågator i Almekärr

Grönområden och närhet till Aspen

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg