190
MEDA5A76BAB87854570ACB5767E1F61D82C

Unik gaveltrea högst upp i huset med balkong i västerläge!

Kommande®

Almedal/Johanneberg, GÖTEBORG

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,597 Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband, IP-telefoni (ej samtalskostnad)
Antal rum3 rok
Boarea94 kvm

Ansvarig mäklare

Snart finns chansen att förvärva denna unika gaveltrea högst upp i huset! Ursprunglig 4:a i obelånad brf. Här kan du njuta av en värmande öppen spis och tidsenliga attribut som fiskbensparkett, stenbräden och originaldörrar. Här bor du i ett lugnt och trivsamt område med goda kommunikationer in till centrala Göteborg. Kommande försäljning, kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Om området

I stadsdelen Krokslätt ligger gröna Almedal. Här bor du i rofylld avskildhet från innerstadens brus. Samtidigt är det bara tre minuter bort till Korsvägen och Liseberg.
I Almedal finns lummiga grönområden och en bebyggelse som till största delen är från 1940-talet. I området finns närhet till flera lunchrestauranger, mataffärer och banker. För att träna behöver du inte gå långt - Nordic Wellness har gym, personlig tränare och gruppträning och på Fitness24Seven tränar du vilken tid på dygnet du vill.
Vid Mölndalsån ligger de röda gamla tegelbyggnaderna kvar efter Lyckholms bryggerier. Idag huserar Oceanbryggeriet där med ett skummande utbud av säsongs- och specialöl. De levererar profilöl till flera restauranger i Göteborg och välkomnar besök av ölfantaster i sitt hantverksbryggeri.
Från Almedal har du nära till allt i centrala Göteborg. Korsvägen som är en stor knutpunkt för kollektivtrafiken ligger på kort promenadavstånd. Här kan du även hoppa på flygbussen som på 20 minuter tar dig till Landvetter. Vid Korsvägen tar också Göteborgs stora evenemangsstråk vid med attraktioner som Universeum, Liseberg, Svenska Mässan och Filmstaden Bergakungen. Där finns också, inte att förglömma Scandinavium och Ullevi som året runt bjuder på artisteri av världsklass inom både idrott och musik. Bra shopping hittar du närmast på Avenyn som också vimlar av restauranger, pubar och klubbar.
Till city går eller cyklar du lätt. Annars går spårvagn 4 och 2 med täta turer. För dig som pendlar finns tågstation på Mölndals Bro och med bil tar du dig enkelt ut till de stora lederna som E6, E20 och RV40.

Parkering

Föreningen förfogar över 4 garageplatser med elbilsladding samt elmätare. En garageplats kostar cirka 500 kronor i månaden där enskild elförbrukning tillkommer. Det finns också två parkeringsplatser i föreningen som kostar cirka 500 kronor i månaden. Till dessa platser är det separat kö.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg