190
MEDD6E1BA1B79B040F49F306B85B6C15B9C

Magisk 3:a med egen uteplats!

Kommande®

Ljura, NORRKÖPING

Albrektsvägen 19

Fakta

TypÄgarlägenhet
UpplåtelseformÄgarlägenhet
Antal rum3 rok
Boarea66 kvm
Våning1 (hiss finns)
Byggår2018
Driftskostnad1,648 kr/månad

Utgångspris: SEK 2,895,000

Ansvarig mäklare

Välkommen till denna magiska 3:a om 66 m² som är belägen på markplan med ett centralt läge i Ljura! Här bor du med låg månadsavgift om 1 828 kr. Lägenheten är nyproducerad från 2018 och ingår i en samfälligheten Vattenkannan. Hallen är rymlig med gott om utrymme och här ligger ett vackert klinkergolv i mörkare nyans. Lägenheten är toppfräsch och modernt inredd. Bostaden har vackra stora fönster som ger bostaden ett härligt ljusinsläpp. I köket har vi gott om förvaring i form av mycket skåp och bänkyta. Köket är genomgående med en öppen härlig planlösning mot matplats och vardagsrum och går i vitt med rostfria vitvaror. Här finns en avdelande vägg som ramar in köket. Från köket når vi den gemytliga uteplatsen genom dubbeldörrarna som sträcker sig från marknivå. Här finns plats att inreda med loungemöbler och bjuda över vänner! Badrummet är lyxigt med helkaklade väggar samt mörkt klinker till golv. Badrummet erbjuder även bekvämligheter i form av tvättmaskin samt torktumlare och gott om arbetsyta på tvättbänken och förvaring i överskåpen.

Här bor du centralt alldeles intill badhuset och med endast 5 minuters promenad till City av hela dess utbud. Kvarteret ligger intill stadens välkända promenader!
Välkommen att boka in dig på visning!

Om området

Ljura är ett mycket trevligt område med en härlig park i mitten. Ljuras centrala läge gör att möjligheterna att hitta på saker att göra är oändliga. Det går att shoppa, ta en buss eller spårvagn till en avlägen plats, se på bio, äta eller bara ta det lugnt i en av centrums alla parker.

Kommunikation

Eftersom Ljura ligger så pass centralt tar det knappa 5 minuter att ta sig både till centrum samt resecentrum med buss eller spårvagn.

Närservice

Livsmedelsbutiker: Coop på Trozelligatan, Willys på Lidaleden, ICA Nära på Ljuragatan, ICA Kvantum på Timmermansgatan, Hemköp på Gamla Lasarettsgatan mfl.

Viktiga dokument & länkar

Ordningsregler just 2020-05-08
Årsredovisning m revberättelse 2019 Vatt
Föreningsstämmoprotokoll
Kommande

Bilder

Vardagsrum med mycket ljusinsläpp

Matplats med utgång till uteplats

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Ta del av fördelarna av vad ägarlägenhet erbjuder. Ägarlägenhet räknas som fast egendom och regleras av Jordabalken. Detta gör bland annat att lagfart och pantsättning av ägarlägenheten fungerar på samma sätt som av en fastighet och du har friheten att överlåta och hyra ut lägenheten när du vill och till vem du vill (juridisk person). Som ägare av Albrektsvägen 19 blir du del av samfälligheten Vattenkannan vilket man betalar en låg månadsavgift om ca 2 500 kr (beroende på hur mycket värme, vatten och el som förbrukas) och då inkluderar det värme, vatten och avlopp, bredband, TV samt avsättning till reparationsfonder för framtida underhåll av gemensamma ytor.

Till lägenheten finns ett källarförråd.
Samfälligheten tar ut en överlåtelseavgift på 250 kr som betalas av säljaren.
Antal rum
3 rum
Boarea
66 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
HALL
Ljus och välkomnande hall med klinkergolv och målade väggar. Här finns plats för avhängning och i direkt anslutning till hallen finns en klädkammare.
BADRUM
Badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Badrummet är utrustat med wc, handfat i kommod, spegelskåp, dusch med spegeldörrar, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Här finns en praktisk arbetsbänk med tvättho och överskåp.
SOVRUM 1
Det större av de två sovrummen med parkettgolv och målade väggar. 3 garderober finns i rummet.
KÖK
Ljust och fint kök med delvis öppen planlösning till vardagsrummet. Här finns gott om förvaringsmöjligheter, plats för matbord samt utgång till den stenbelagda uteplatsen. Här ligger ett parkettgolv och väggarna är målade.
Köket är utrustat med spishäll, fläkt, ugn, mikrovågsugn, kyl, frys samt diskmaskin.
VARDAGSRUM
Vardagsrum med parkettgolv och målade väggar.
SOVRUM 2
Sovrum med parkettgolv och målade väggar. 3 garderober finns i rummet.
Uteplats
Stenbelagd uteplats
Bygglov för inglasning av uteplats finns.
Lägenhet
Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våning
1 av 6, hiss finns
Pris
SEK 2,895,000 utgångspris
Byggnad
Byggnadsår
2018
Energideklaration
Behövs ej för denna bostadstyp
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Fastighetsbeteckning
Vattenkannan 29
Övrigt
I källarplan, med hissanslutning, finns cykelförråd och garage. Hyra av garageplats 850 kr/mån.
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 19,772 / år
Driftskostnad, varav
Försäkring
SEK 1,680
Övrigt
SEK 18,092
Beräknat antal personer
2
Kommentar
I samfällighetsavgiften ingår fast kostnad för el, värme, varmvatten, sophämtning, snöröjning, trädgårdsskötsel samt avsättning till reparationsfond för framtida underhåll av gemensamma ytor.
I posten övrigt ingår rörliga kostnader för el, vatten, värme (det är beräknad drift och varierar beroende på hur mycket som förbrukas) samt obligatorisk avgift för bredband och TV. Föreningen har ett gruppavtal med Telia där TV paketet Lagom samt bredband med hastighet 250/250 ingår.
Taxeringskod
520
Taxeringsvärde
SEK 1,507,000
Byggnadsvärde
SEK 1,209,000
Summa pantbrev
SEK 1,850,000
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Norrköping Vattenkannan GA:2 ändamål: Övrigt, Vattenförsörjning, Radio-tv och/eller tele, Elledningar och/eller belysning, Avloppsanläggning, Värmeanläggning, Gemensamhetsanläggning: Norrköping Vattenkannan GA:4 ändamål: Övrigt, Samfällighet: Norrköping Vattenkannan S:2

Karta

Ljura NORRKÖPING

Albrektsvägen 19

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg