190
MEDB825D48759C841DAB1688EE436C2AA52

Ett av områdets största gavelradhus till salu!

Såld!

Centrala Hisingen Hildedal, Göteborg

Aklejavägen 9

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,854 inkl VA, Kabel-TV, Bredband, fast telefoni
TypRadhus
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum5 rok
Boarea136 kvm
Biarea24.5 kvm
Lägenhetsnummer48
Byggår2008
Driftskostnad1,666 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 5,200,000

Ansvarig mäklare

** ACCEPTERAT PRIS! ** I populära Hildedal finns nu detta gavelradhus om 5 rok! Här är genomgående fräscha ytskikt, 2 st helkaklade badrum, social lösning mellan kök och vardagsrum och många härliga fönster samt två stora träbelagda terrasser med sol från morgon till kväll! Dessutom tillhör hit ett eget varmgarage. Här bor du i en centralt belägen småstadsidyll med bra granngemenskap, nära både köpcenter, kommunikationer och natur. Kontakta mäklaren för mer information!

Om området

I hjärtat av Hisingen ligger vår småstadsidyll i lugna och gröna omgivningar. I området låg tidigare en handelsträdgård, vars rika mylla tagits tillvara på genom att låta grönska vara Hildedals genomgående tema. Idén om så kallade trädgårdsstäder kommer från engelsmannen Ebenezer Howard, som på slutet av 1800-talet ville skapa en motvikt till storstädernas utbredning. Trädgårdsstaden skulle utgå från naturen, med variationer i såväl arkitektur som gatumönster. Gröna och lummiga Hildedal är beläget mellan Wieselgrensgatan och Tuvevägen i Göteborg, nära såväl shopping som rekreation och social service. Hildedal idag består av mängd bostadsrättsföreningar och fristående villor.

Kommunikation

Nära till busshållplats trafikerad av bl.a. stombuss 17 - ca 5 minuter till Backaplan samt ca 10 min till Nordstan.

Närservice

Närhet till Backaplan och Kvillebäcken med cirka 100 butiker och restauranger samt den mäktiga Saluhallen. Wieselgrensplatsen och Kvilletorget har också ett stort utbud som växer alltjämt. Vid Kvilletorget har Polis, Försäkringskassa och Arbetsförmedlingen sin verksamhet. Vid Wieselgrensplatsen ligger Lundby Sjukhus.

Parkering

I området finns gästparkeringar med olika tidsintervall. Det finns även fasta platser att hyra vid bostadsrättsföreningarna.

Övrigt

Bra förskola i området.
Närhet till flera skolor bl.a. populära Fridaskolan.
Natur och fritid:
I Hildedal bor man nära många vackra grönområden och parker som erbjuder avkoppling och rekreation. Man hittar till exempel Göteborgs största parkområde, Hisingsparken med Slätta Damm, motionsspår och grillplatser. Tar man sig lite längre finns möjlighet till både golf och ridning. Vill man träna finns ett stort utbud av anläggningar att välja mellan. Eller varför inte koppla av på S:t Jörgen Spa?

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Vi tänker på dig

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Beläget i attraktiva och familjära Hildedal ligger detta kanonfräscha gavelradhus med alla bekvämligheter ni kan önska - som dessutom är upplåtet i bekväm bostadsrättsform! Med tre bra sovrum, varav ett med egen klädkammare, dubbla badrum, generösa sociala ytor både inomhus och utomhus samt eget varmgarage och förråd, är detta ett hem att bo och trivas i för hela familjen!
Huset ligger nära både grönska och butiker, med bl.a. Hisingsparken och Slätta Damm inom promenadavstånd och utöver direkta närområdets serviceutbud, når ni även Backaplan och dess breda utbud av butiker på bara några minuter.
Antal rum
5 rum
Boarea
136 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall
Via entrénsidans träterrass stiger ni in i villan där ni möts av en praktisk hall med klinkergolv och förvaring direkt innanför dörren. Ytterligare förvaringsmöjligheter finns under trappan till övervåningen. Redan i hallen möts ni av det härliga ljusflödet från de många fönstren i flera väderträck och här ifrån når ni entréplans samtliga rum.
Kök
Från hallen kommer du direkt in till det snygga köket levererat från Myresjö, som erbjuder gott om förvaring och generösa arbetsytor. Maskinpark bestående av kyl och frys i fullhöjd, integrerad ugn och micro, spishäll med spisfläkt samt diskmaskin. I kontrast till det vita köket, är här en svart laminatbänkskiva och mellan över- och underskåp sitter snyggt vitt kakel. Väggarna i köket är vitmålade och här finns stora fönster som släpper in härligt dagsljus som bl.a. belyser matplatsen som rymmer 4-6 personer.
Badrum 1
I direkt anslutning till hallen finns ett duschrum i tidlöst vitt och grått - grafitgrå klinker och vitt kakel. Här finns behaglig golvvärme som värmer kalla fötter. Utrustningen här består av dusch med välvda glasdörrar, WC, tvättställ med vit kommod och spegelskåp med spotlights. Här står även bostadens värmepanna. (I denna förening ligger ansvaret för värmepannorna hos föreningen)
Vardagsrum
Det trivsamma vardagsrummet nås både från hallen och köket. Här finns plats för en stor soffhörna med tv-bänk och dessutom ett stort matsalsbord. Många och stora fönster ger ett fint ljus och samtidigt en känsla av att vara utomhus. Väggarna här är stilrent vitmålade med en trendig fond i blått. Via en helglasad altandörr kommer du ut till en stor, härlig altan där många soliga dagar kommer att spenderas. Uteplatsen vetter mot bostadens lilla gräsmatta som går runt gaveln och omgärdas av en häck som insynsskyddar bostaden.
Förråd och garage
Från altanen nås ett varmisolerat förråd om ca 8,5 kvadratmeter där ni kan förvar solstolar och dynor m.m. Förrådet är i direkt anslutning till bostadens garage med plats för en bil.
Övre hall/allrum
Från hallen går en trappa upp till den mer privata delen i huset. Här uppe finner ni tre sovrum, ett badrum, separat tvättstuga, sällskapsrum och två klädkammare. Direkt ovan trappen nås den övre hallen som är möblerbar för att bli ett extra sällskapsrum. Från detta rum når du övriga rum på övervåningen. Här ligger ekparkett på golvet och väggarna är målade i vitt.
Sovrum 1
Till vänster har vi det stora sovrummet med plats för en dubbelsäng med tillhörande möblemang. Väggarna är vita med en trendigt marinblå fondvägg och här är fönster i tre väderstreck. Klädförvaringen sköts av egen klädkammare.
Tvättstuga
Direkt utanför det stora sovrummet ligger tvättstugan som är utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Ovan dessa löper en praktisk arbetsbänk i vit laminat som givetvis även har tvättställ och förvaringsmöjligheter finns i flera skåp som även de går i vitt.
Badrum 2
Bredvid tvättstugan ligger det stora badrummet som har badkar, WC, handdukstork, tvättställ med kommod och ovan detta en spegel med spotlights. Badrummet är helkaklat med grått klinker på golvet och vitt kakel på väggarna och här finns ett fönster som släpper in härligt med ljus.
Sovrum 2
Närmst badrummet ligger Sovrum 2 som rymmer säng med nattduksbord samt förvaring och ev. skrivbord. Väggarna är målade i vitt med en diskret mönstrad, vit tapet och på golvet ligger ekparkett.
Sovrum 3

Sovrum 3 är likadant som Sovrum nr 2 och de båda har fönster som vetter mot öster. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger ekparkett.
Uteplats
Dubbla terrasser
Parkering
Plats för bil på egen uppfart samt i garage
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Avgift
SEK 5,854 inkl VA, Kabel-TV, Bredband, fast telefoni
Driftskostnad
SEK 19,992 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 16,404
Försäkring
SEK 3,588
Beräknat antal personer
3
Kommentar
Observera att driftskostnaderna är individuella och varierar med individuellt bruk samt avtal med leverantörer.
Hemförsäkring Folksam (stor): 3 588 kr
El inkl värme = 16 404 kr
Andel i föreningen
4.8699 %
Andel av årsavgiften
4.87 %
Tillträde
1sept alt enl överenskom
Byggnad
Byggnadstyp
2-plans BR-Parhus
Byggnadsår
2008
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump
Ventilation
Mekanisk frånluftsventilation
Energideklaration
Utförd 6/28/2019
Energiklass
E
Energiprestanda
114 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Övrigt
- Vattenburen golvvärme på entréplan.
- Vattenburna radiatorer på övre plan.
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Dubbla träterrasser med plats för både loungemöblemang samt matplatser
Varmgarage med fönster och vikdörr
Varmförråd innanför garaget om
Förening
Namn
Brf Taklöken
Om föreningen
I området Hildedal ligger denna bostadrättsförening Taklöken. Föreningen är uppförd av JM 2008 och omfattar 24 bostäder fördelat på 9 kedjehus, 9 radhus och 6 lägenheter samt en samlingslokal. Gemensamma utrymmen; Innergård med sandlåda/lekstuga och cykelställ med tak för lägenheterna.

I månadsavgiften ingår följande;
- Telia TV (paket "Lagom")
- Bredband
- Fast telefon
- Vatten (*)
* Avstämning på vattenförbrukning en gång per år, där de som förbrukar mer eller mindre får en extrabetalning alternativt får tillbaka på avgiften.

Varje bostadsrättsägare betalar sin egen värme- och elförbrukning, sophämtning och hemförsäkring med bostadsrättstillägg.

En samlingslokal finns att låna och kostar fn 200:- att hyra - går att låna för kortare övernattningar - jättebra om du har gäster över natten!
Tv och bredband
Telia är leverantör av TV, telefoni och internet
Parkering
9 radhus har garage, 9 radhus carport och de 6 lägenheterna har p-plats med eluttag
Överlåtelseavgift
SEK 1,183 betalas av köpare
Pantsättningsavgift
SEK 473

Karta

Centrala Hisingen Hildedal Göteborg

Aklejavägen 9

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg