190

Agnesberg, AGNESBERG

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,925 inkl. värme, VA, kabel-TV & bredband
Antal rum2 rok
Boarea60.5 kvm

Ansvarig mäklare

Snart har vi äran att erbjuda en topprenoverad tvårummare med klädkammare och stor uteplats. Lägenheten har genomgående vitmålade väggar som nyligen har målats om, golvvärme i badrummet och spotlights genomgående i alla rum. Kommande försäljning, vänligen kontakta mäklaren för mer information!

Om området

Lugnt och tryggt, barnvänligt område med närhet till den fina naturen runt området. I början av 1960-talet tillkom det nuvarande flerbostadshusområdet Steken.
Agnesberg är en del av stadsdelsnämndsområdet Lärjedalen. Agnesberg var tidigare en egen tätort, men är sedan tätortsavgränsningen 1970 en del av tätorten Göteborg.

Kommunikation

Till lokalbussen (buss 72), 2 min gångväg.
Direktbuss till Nils Ericsson terminalen går 4gånger/tim i högtrafik, annars en gång i halvtimmen. Ca 4 min gångväg till hållplatsen vid E45/Agnesbergsmotet, restid 13min.
Med bil tar det ca 10 min in till centrala Göteborg.

Närservice

Söker Ni ett större utbud av affärer kan Angereds Centrum, med 5 min bilfärd, erbjuda er butiker inom livsmedel, kläder, restauranger, snabbmatkedjor, apotek mm.

Skolor:
Röseredsskolan, årsklass förskola - årkurs 5.
Långmosseskolan, årsklass förskola - årskurs 3.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Stekastigen 16

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg