230
MEDC92CA23BE7C449C59FD034C45F18AE4C

Accepterat prisÅbylundsvägen 44E Västerhaninge

Västerhaninge

Åbylundsvägen 44E


PRIS (accepterat pris)2 095 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

70 kvm

VÅNING

1

LÄGENHETSNUMMER

E32R

MÅNADSAVGIFT

5 441 kr

BYGGÅR

2017

PRIS

2 095 000 kr Accepterat pris

Accepterat pris

Accepterat pris! Nu har du chans att förvärva av denna stilrena trea! Här välkomnas ni med genomgående stilfulla material och färgval, bostaden ligger i hörnläge med stora vackra fönsterpartier. Generöst kök med öppen planlösning mot vardagsrum som ger en social öppen känsla, plats för matbord och soffgrupp. Stor balkong i söderläge med plats för loungegrupp. Två rymliga sovrum och ett duschrum utrustat med tvätt och torktumlare. God förvaring tack vare anslutande klädkammare i hallen och tillhörande förråd.

Här bor du längst ner på återvändsgata med skog och natur som närmsta granne. För dom friluftsintresserade finns härliga löpspår, frisbeegolfbana och oplockade svampskogar. Allt detta i kombination med direkt närhet till förskolor, skolor, kommunikationer, dagligvaruhandel och Västerhaninge centrum med all dess service.

Välkommen på visning!

Bilder

MEDC92CA23BE7C449C59FD034C45F18AE4C
MED2F749319B7794C58821558556472DBF3
MED6BD10DB09E8D4DEFAAB1349024DEDEB3
MED53E4C00127A14259A5355B1F20A1860B
MED99E758A0294343D08D8970EC62275066

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

70 kvm

LÄGENHETSNUMMER

E32R

VÅNING

1 av 1

MÅNADSAVGIFT

5 441 kr

BYGGÅR

2017

PRIS

2 095 000 kr Accepterat pris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

3 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

BALKONG

Ja

Entré:
Rymlig och ljus hall med plats för kappavhängning och anslutning till klädkammare/förråd. Stilrent vitmålade väggar och golvet är belagt med parkettgolv.

Vardagsrum/kök:
Stort och trivsamt sällskapsrum med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. De stora fönsterpartierna bidrar med ett härligt ljus till kök och vardagsrum. Köket är vidare utrustat med full maskinell utrustning i form av kyl/frys, diskho, induktionshäll, fläkt, ugn och diskmaskin. Vita skåpsluckor, bänkskiva i massiv ek och ljust kakel ovan arbetsytorna.

Balkong:
Mysig balkong med en trivsam vy över området. Plats för utemöbler och sol hela dagen!

Sovrum 1:
Bostadens största sovrum med anslutning från hall. Gott om plats för dubbelsäng och övrigt önskat möblemang. Målade väggar och parkettgolv. Stort fönster tillför ljusinsläpp.

Sovrum 2:
Ljust sovrum med fönster i två väderstäck. Plats för säng och övrigt önskat möblemang. Passar även perfekt som kontor om så önskas. Möjligheten till finns även till att bygga om planlösningen och ta bort detta sovrum för att skapa ett ännu större vardagsrum.

Duschrum:
Stilrent duschrum med kakel på väggarna och grå våtrumsmatta på golvet. Utrustat med stor duschyta, handfat med kommod. Spegel samt rymlig yta för klädvård. Tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva ovan.

Om området

Kvarteret ligger i utkanten av Åbylund, där du är granne med naturen och mycket trevliga strövområden. Det är ett lugnt och trivsamt område med goda kommunikationer. Bussen som går två gånger i timmen (4 gånger i rusningstrafik) tar dig till Västerhaninge C på 5 minuter. Vill du promenera tar det ca 10 minuter. I Västerhaninges Centrum finner du utbud av affärer, systembolag, restauranger, banker, spel & tobak mm.

Tågstationen ligger i anslutning till Västerhaninge Centrum varifrån du når Stockholms Central på ca 30 minuter. Med bil tar resan ca 20 minuter.

Runt i omgivningen finns det fina strövområden som erbjuder natur, motionsspår, vandringsleder, fotbollsplaner mm.

ÖVRIGT

BRA ATT VETA
- Till lägenheten tillhör ett rymligt kallförråd.
- Det finns en lekplats i området.
- Runt om i Västerhaninge finns många fina promenadstråk och belysta elljusspår.
- Promenadavstånd till Åby förskola.
- Närmsta busshållplats ligger ett stenkast från lägenheten och går med tät trafik till Västerhaninge pendeltågstation. Från Västerhaninge station tar du dig bl.a. till Stockholm C och Nynäshamn.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

3,62 %

Ekonomi

EL

6 000 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

6 000 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

2

KOMMENTAR

Observera att driftkostnaderna varierar beroende på familjestorlek, förbrukning och elavtal. (siffrorna är baserade på schablon). Kostnad för försäkring

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

842 289 kr Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus

BYGGNADSÅR

2017

UPPVÄRMNING

Bergvärme

VENTILATION

Mekanisk med återvinning (FTX)

HISS

finns ej

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2019-10-31

ENERGIKLASS

C

Byggnadssätt

FÖNSTER

Isolerglas

Förening

NAMN

Brf BoKlok Vargberget

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ANTAL LÄGENHETER

28

EKONOMI

Fr o m 2023-10-01höjs avgiften till 4 947 kr.

FÖRSÄKRING

Förening har tecknat en kollektiv bostadsrättsförsäkring, vilket innebär att man inte behöver teckna något eget bostadsrättstillägg. Bostadsrättsförsäkringen ingår i avgiften och är tecknad via Protector.

OM FÖRENINGEN

Brf BoKlok Varberget äger fastigheten Åby 1:225. Fastigheten består av 5 bostadshus i två våningar med totalt 28 lägenheter vilka upplåtes som bostadsrätt.

Att bo i en BoKlok-förening är nytänkande och delvis annorlunda, föreningen försöker i största möjliga mån tillämpa självförvaltning. Det innebär att att alla boende gemensamt har ansvar för att klippa gräs, rensa ogräs i rabatter och grusgångar, kratta löv, skotta och sanda. Vi oljar de gemensamma loftgångarna, (1 gång per år). Redskap finns i samtliga gemensamma förråd. Gräsklippare finns att tillgå i hus 44 samt 50. Städdagar annordnas vid fyra tillfällen två ggr per år, höst och vår.

Varje huskropp ansvarar för sin närmiljö. Det hjälper oss att hålla våra månadsavgifter låga och föreningens ekonomi god. På så sätt så lär man också känna sina grannar och skapar nya kontaktnät.

EKONOMISK FÖRVALTARE
Mediator Ab har hand om den ekonomiska förvaltningen i föreningen. Telefonnummer: 018-68 14 60.


GEMENSAM SKÖTSEL AV OMRÅDET
BoKlok konceptet innebär att föreningen tillsammans hjälps åt att ombesörja området med snöskottning, gräsytor, rabatter m.m.

EL
Varje hushåll har ett eget abonnemang och en egen elmätare för sin hushållsel.

FÖRRÅD
Till varje hushåll tillhör ett kallförråd.

SOPHÄMTNING/MILJÖHUS
I sophuset finns sopkärl för hus- och matavfall samt tidningar.

TV OCH BREDBAND

TV/BREDBAND
Föreningen har ett gemensamt avtal för samtliga hushåll via Telia. Bredband 100/100, tv-paket lagom.

PARKERING

PARKERING
Det finns 33 parkeringsplatser. 1 p-plats är reserverad för varje lägenhet. Kösystem tillämpas för ytterligare parkering och ansökan för parkeringsplats sker via styrelsen.
Kostnad 300 kr/mån.

ÖVRIGT

- Ordningsregler för föreningen finns att ta del utav på hemsidan:
https://brfvargberget.bostadsratterna.se/bo-i-vargberget

Karta

Haninge Västerhaninge

Åbylundsvägen 44E

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg