Landåvägen 75, 3 tr

Bilder

  • Såld!

Landåvägen 75, 3 tr , Jarlaberg , Nacka

Välplanerad och snyggt renoverad 3:a på 75 kvm högst upp i huset med genomgående planlösning och fint ljusinsläpp från två väderstreck. Inglasad balkong med härlig eftermiddags- och kvällssol samt viss sjöutsikt mot Stockholms inlopp. Kök med matplats vid fönster, ljust rymligt vardagsrum med utgång till balkong samt renoverat badrum med tvättmaskin. Två bra sovrum och gott om förvaring i praktiskt inredd klädkammare, hel garderobsvägg i ena sovrummet, dubbelgarderob i hallen samt i externt vindsförråd. Lägenheten har utbytt golv som nu är genomgående ekparkett, uppdaterade lister, dörrkarmar och innerdörrar, belysning med dimrar samt fönsterbänkar i marmor.

BRF Mården är en trevlig förening som erbjuder gemensamhetslokaler i form av välutrustade tvättstugor, cykelrum, bastu och festlokaler samt övernattningslägenheter för den som önskar hyra till gäster. Bostaden är belägen på en grönskande innergård med blommor, fina gemensamma ytor samt lekplats.

Att bo i Jarlaberg innebär att ha nära till det bästa av två världar - natur och storstad. Här har du direkt närhet till Nacka Strand och Nyckelviken. Njut av avkopplande skogspromenader eller sköna joggingturer och träning på det nya fina utegymmet. För en god middag eller brunch når ni restaurang "J" på en kvarts promenad längs vattnet. En uppskattad idyll värd ett besök är 1700-talsgården Svindersvik med en egen äppellund. För praktiska göromål finns närlivs i området och ICA Maxi stormarknad på tio minuters promenadavstånd. För större utbud och all tänkbar service finns Nacka Forum och Sickla Köpkvarter med sina många butiker, restauranger, caféer och biograf. Det här är boendet för dig som uppskattar naturen, vattnet och det fria - men som enkelt vill kunna nå Stockholms rika utbud av shopping, restauranger och kultur. Idag åker du enkelt buss till/från Jarlaberg (direktbussen till Slussen tar drygt en kvart) och när tunnelbanan till Nacka står klar kommer stationen ligga mellan Nacka Forum och Jarlaberg med uppgångar åt båda håll. Det finns både skola och förskola i området.

Blir denna fina lägenhet ditt nästa hem? Varmt välkommen till visning!

75 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 191 kr inkl värme, vatten, kabel-tv & bredband samt bostadsrättstillägget i hemförsäkringen
Typ:
Lägenhet
Boarea:
75 kvm
Våning:
3, hiss finns
Byggår:
1989
Driftskostnad:
497 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

75 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder i dubbelgarderob med spegelskjutdörrar och belysning. Målade väggar samt klinkergolv vid entrén och ekparkett längre in.

KLÄDKAMMARE
Från hallen nås en rymlig klädkammare med målade väggar och ekparkettgolv, praktiskt inredd med städskåp, garderob, hyllplan, klädstänger och trådbackar.

KÖK
Kök med stor matplats vid fönster. Köksinredning i vitt och handgjort italienskt kakel ovan arbetsbänk i rostfritt och ek. Den maskinella utrustningen består av: Spis med häll och dubbla ugnar, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Målade väggar och ekparkettgolv.

VARDAGSRUM
Luftigt vardagsrum med fint ljusinsläpp och utgång till inglasad balkong. Högt läge samt utsikt mot inloppet till Stockholm. Målade väggar och ekparkettgolv.

INGLASAD BALKONG
Stor inglasad balkong med eftermiddags- och kvällssol (sol ca kl 15-21 sommartid) samt viss sjöutsikt. Trätrall på golvet samt eluttag finns.

SOVRUM 1
Sovrum med garderobsvägg samt gott om plats för dubbelsäng. Målade väggar och ekparkettgolv. Vacker dubbeldörr mellan vardagsrummet och sovrummet ger en extra luftig känsla.

SOVRUM 2
Sovrum med målade väggar och ekparkettgolv. Fönster mot innergården.

BADRUM
Badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Här finns badkar med duschvägg, wc, handfat med kommod, spegelskåp, väggskåp och handdukstork. Tvättmaskin (2019).

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 5, hiss finns

Avgift

5 191 kr inkl värme, vatten, kabel-tv & bredband samt bostadsrättstillägget i hemförsäkringen

Driftskostnad

5 970 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 779 kr
Försäkring: 3 191 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Driftskostnaden är säljarens faktiska kostnad och kan för en köpare variera beroende på avtal och levnadssätt.

Andel i föreningen

0,41122%

Andel av årsavgiften

0,41122%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1989

Ventilation

Mekanisk frånluft

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 5 april 2019
Energiklass: D
Energiprestanda: 102 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Sicklaön 369:4

Övrigt

Uppgiven area är baserad på säljarens information och kontrollerad med föreningen. Föreningen garanterar inte att uppgiven area överensstämmer med verklig area. Uppgifterna kan variera beroende på olika uppmätningsnormer över tid. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning före kontraktsskrivning.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

NACKA KOMMUN
Nacka kommun har en informativ hemsida där du kan läsa om det mesta i kommunen - allt ifrån byggplaner i området och planerad utbyggnad av tunnelbana till Nacka C till t ex skolalternativ och kommunens fina naturområden, se www.nacka.se. Nacka kommun kommer att förtätas mycket de närmsta åren. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planer för området. Kontakta Stadsbyggnadsservice på Nacka kommun på stadsbyggnad@nacka.se eller 08-718 80 00 för mer information.

Förening

Namn

HSB Brf Mården

Om föreningen

I HSB Brf Mården, som bildades 1989, finns sammanlagt 237 bostadsrätter med ytan 18 270 kvm. Brf Mården omfattar gård 12 Landåvägen 45-77 och gård 13 Landåvägen 4-44. Gemensam och välutrustad tvättstuga finns i respektive gårdshus, likaså festlokal att hyra och bastu. I föreningen finns även två gästlägenheter att hyra, vilka är belägna på Landåvägen 38 & 57. Föreningen disponerar även sju lokaler som upplåts till både kommersiell och ideell verksamhet. Cykelförråd och barnvagnsförråd finns.

TV och Bredband

Jarlabergs Samfällighetsförening ansvarar för upphandling av Kabel-TV. Nuvarande leverantör är ComHem och ett grundutbud av kanaler (Medium + 8 favoriter) ingår i månadsavgiften. Föreningen har tecknat en gruppanslutning för bredbandet med ComHem. Kostnaden för 100/10 Mbit ingår i månadsavgiften. Utöver ComHems bredbandserbjudande kan du teckna avtal med andra bredbandsleverantörer, som då använder telefonjacket (ADSL). Om du istället vill använda fiberuttag kan du själv teckna avtal med Telia. Det går att koppla in IP-telefoni i lägenheten. Detta gör du via kabel-TV-uttaget och detta beställs från ComHem (ingår i månadsavgiften). Om du istället vill använda fiberuttag kan du själv teckna avtal med Telia.

Parkering

Det finns tre garage i Jarlaberg. De finns på Diligens- och Fyrspannsvägen, men närmast är Landåvägens garage. Det finns olika typer av platser: Utomhus innanför staket, under tak, med eller utan motorvärmare och i bur. Dessutom finns speciella platser för MC och mopeder. Du upprättar ett speciellt kontrakt för hyra av plats i garage. Jarlabergs Samfällighetsförening ansvarar för och äger garagen. För frågor kontakta CEMI Support, tel. 0774-400 990 eller se hemsida: www.cemi.se. Gästparkering mot avgift finns vid samtliga garage.

Renoveringar

Utfört underhåll:
2014 - Föreningen har bytt hela undercentralen samt installerat bergvärme och frånluftsåtervinning för att minska uppvärmningskostnaderna.
2016 - Föreningens tvättutrustning är bytt.
2017-2019 Föreningen utför takrenovering. Målning av entréer och trapphus kommer ske efter takarbetet är klart. Gårdshusen kommer att målas.
Planerat underhåll: Se förteckning i årsredovisningen.

Överlåtelseavgift

1628 kr

Pantsättningsavgift

698 kr

Övrigt

I avgiften ingår kostnader för värme, vatten, basutbudet för kabel-TV från ComHem Bredband ComHem 100/10 mb/s, en fast avgift för IP-telefoni och bostadsrättstillägget på hemförsäkringen.

För medlemskap i bostadsrättsföreningen krävs att medlemskap tecknas i HSB Stockholm.

Överlåtelseavgift om 3,5% av gällande prisbasbelopp debiteras säljaren.
Pantsättningsavgift om 1,5% av gällande prisbasbelopp debiteras pantsättaren per pant.

Mer information om föreningen hittar du i årsredovisningen och på föreningens hemsida: www.brf-marden.se

Om området

Jarlaberg

Jarlaberg är beläget på höjden mot Saltsjön vid Nacka Centrum. Hela området utgör en läcker profil mot himlen med sina varierande tak, torn och tinnar. Jarlaberg ligger mellan Nacka Centrum, Nacka Strand och Nyckelviken, vilket gör att du här har nära till allt. All tänkbar service och butiker finns på gångavstånd kring Nacka Centrum och i Nacka Forum. I Nacka Strand finns ytterligare butiker, gym, service och inte minst Marinan, krogen J och ångbåtsbryggan med båttrafik till och från både city och skärgården. Från Nacka Strand finns en vacker strandpromenad ända till Danvik. Nyckelviken är ett 134 hektar stort naturområde med anor från medeltiden. Här finns ängar, skog, sol- och badklippor, lantgård, motionsspår, utegym, café, hembygdsmuseum och mycket mera. I närområdet finns ett närköp Tempo, frisör och även förskolor, skolor samt bra och täta förbindelser med buss till Slussen och Stockholm City. Läs gärna mer på www.jarlaberg.se

Kommunikation

Idag åker du med buss till/från Jarlaberg. Tunnelbana är planerad till Nacka och det är blå linjen som förlängs från Kungsträdgården till Nacka. Det blir tre stationer i Nacka; Sickla, Järla och slutstationen Nacka vid Nacka Forum. Byggstart planeras till 2019 och byggtiden är ca 7-8 år.

Karta

Hör av dig till Emma Bivstedt för mer information!

Emma Bivstedt

Emma Bivstedt

Nacka

Reg Fastighetsmäklare / Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-434 99 19

emma.bivstedt@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad