Tollarevägen 57

Bilder

Utgångspris

3 200 000 kr

Bevaka slutpriset

Tollarevägen 57 , Tollare , Nacka

RING FÖR PRIVAT VISNING! Välkommen till denna välplanerade 3:a i toppskick med fantastisk södervänd uteplats i populära, sjönära Tollare! Här får du en påkostad och smakfullt inredd bostad med fina materialval och smarta, praktiska lösningar. Öppen planlösning, bra ljusinsläpp från många fönster samt ljusa väggar och golv gör lägenheten extremt ljus och fin. Två sovrum, varav det ena med hel garderobsvägg och det andra med dekorativt runt fönster och egen klädkammare. Gott om förvaring även i tillhörande källarförråd. Bra förening med många faciliteter! Här finns bl a tre gemensamma takterrasser, bastu och relaxavdelning samt gemensamhetslokal/övernattningslägenhet. Bor du här får du även bekvämligheten att kunna ta hissen rakt ner till föreningens garage i huset.

Detta är en lägenhet du inte får missa - en riktig liten pärla!

Varmt välkommen till visning!

52 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
2 662 kr inklusive värme, vatten och obligatoriskt tillägg för TV-/internetanslutning (fn 145 kr/mån).
Typ:
Lägenhet
Boarea:
52 kvm
Våning:
0, hiss finns
Byggår:
2016/17
Driftskostnad:
258 kr/månad
Utgångspris:
3 200 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

52 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Hall med fint terazzogolv och gott om förvaring samt plats för avhängning. Vitmålade väggar. Golvvärme.

VARDAGSRUM/KÖK
Luftigt och ljust rum med fönster från vägg till vägg. Vardagsrummet är integrerat med matsalsplats och kök i en öppen planlösning. Vitmålade väggar samt bred enstavsparkett av vitpigmenterad ek, som ger ett tåligt golv med naturlig känsla. Golvvärme. Utgång till den stora, härliga uteplatsen i söderläge. Toppfräscht kök med ljusa luckor och bänkskiva i rostfritt stål med integrerad ho och stänkskydd. Den maskinella utrustningen består av: Integrerad kyl/frys och diskmaskin, induktionshäll infälld i köksbänk med underliggande multifunktionsugn i rostfritt samt köksfläkt i rostfritt stål.

SOVRUM 1
Även i sovrum 1 ger stora fönsterpartier fantastiskt ljusinsläpp. Bra förvaring i form av hel garderobsvägg med spegelskjutdörrar. Vitmålade väggar och vitpigmenterad enstavsparkett i ek. Golvvärme. Smarta skjutdörrar in till rummet.

SOVRUM 2
Sovrum med dekorativt runt fönster och ingång till klädkammare. Vitmålade väggar och samma fina ekparkett som i övriga rum. Golvvärme.

KLÄDKAMMARE
Klädkammare med vitmålade väggar och vitpigmenterad enstavsparkett i ek. Golvvärme. Här finns två garderober och hyllsystem.

BADRUM/TVÄTT
Stilrent och designat badrum i väl tilltagen storlek med badkar och kombinerad tvättmaskin/torktumlare med praktisk arbetsyta ovan. Helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Fristående badkar med ben och dusch med takdusch, wc, handfat, stort spegelskåp samt handdukstork.

UTEPLATS
Generöst tilltagen uteplats som lyfter sig en bit ovan gårdsnivån. Här har du möjlighet att möblera för måltider eller att plantera växter och annat under sommarhalvåret. En plats för lugn och återhämtning!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

0 av 3, hiss finns

Pris

3 200 000 kr Utgångspris

Avgift

2 662 kr inklusive värme, vatten och obligatoriskt tillägg för TV-/internetanslutning (fn 145 kr/mån).

Driftskostnad

3 101 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 200 kr
Försäkring: 1 901 kr

Kommentar

Driftskostnaden är säljarens faktiska kostnad och kan för en köpare variera beroende på avtal och levnadssätt. Föreningen har tecknat gemensamt elavtal med Boo Energi för alla medlemmar. Elen mäts individuellt och debiteras respektive lägenhet på månadsavin.

Andel i föreningen

0,931%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2016/17

Uppvärmning

Bergvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Fastighetsbeteckning

Tollare 1:477

Övrigt

Till lägenheten hör ett källarförråd (ca 3,3 kvm).

Utöver månadsavgiften (2 517 kr/mån) tillkommer ett obligatoriskt tillägg för TV-/internetanslutning. Tillägget uppgår fn till 145 kr/mån och är inräknat i den angivna månadsavgiften på 2 662 kr.

Uppgiften om lägenhetens andel av föreningens årsavgift har ej gått att få fram från föreningens förvaltare.

Uppgiven area är baserad på säljarens information och kontrollerad med föreningen. Föreningen garanterar inte att uppgiven area överensstämmer med verklig area. Uppgifterna kan variera beroende på olika uppmätningsnormer över tid. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning före kontraktsskrivning.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

NACKA KOMMUN
Nacka kommun har en informativ hemsida där du kan läsa om det mesta i kommunen - allt ifrån byggplaner i området och planerad utbyggnad av tunnelbana till Nacka C till t ex skolalternativ och kommunens fina naturområden, se www.nacka.se. Nacka kommun kommer att förtätas mycket de närmsta åren. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planer för området. Kontakta Stadsbyggnadsservice på Nacka kommun på stadsbyggnad@nacka.se eller 08-718 80 00 för mer information.

Förening

Namn

Brf Lord Lambourne

Om föreningen

Brf Lord Lambourne registrerades 2015 och omfattas av 3 flerbostadshus med adresserna Tollareslingan 1 & 3 samt Tollarevägen 53, 55 & 57. Fastigheterna ligger i suterräng med 5-9 våningar och innehar totalt 73 lägenheter som är upplåtna med bostadsrätt.
Storleksfördelningarna på lägenheterna är följande:
1 rok - 8 st
2 rok - 21 st
3 rok - 14 st
4 rok - 24 st
5 rok - 6 st

Mellan husen finns gårdstäppan, en organiserad trädgård med utekök, trädgård, sittgrupper och gemensamma odlingsbäddar.

Föreningen har fantastiska faciliteter i form av:
- Tre gemensamma takterrasser
- Bokningsbar relaxavdelning med bastu
- Gemensamhetslokal om 53 kvm som kan abonneras för tillställningar/övernattningslägenhet
- Cykelrum
- Barnvagnsrum
- Källarförråd
- Soprum

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

73

TV och Bredband

TV - Viasat Internet och TV tecknas separat via Zmarket. Basutbudet ingår för TV.
Internet - Fibernät finns via Zmarket. Avtal tecknas separat via Zmarket.
Ett obligatoriskt tillägg om 145 kr/månad för TV- och internetanslutning ingår i angiven månadsavgift.

Parkering

Hiss ned till garaget där föreningen disponerar 64 garageplatser, varav 2 handikapplatser och 11 platser som är prioriterade för elbilar. Kostnaden är fn 800 kr/månad för vanlig plats och 1 000 kr/månad för elbilsplats. Tillgång till bilpool via Sunfleet i området.

Renoveringar

Inga planerade renoveringar förutom löpande underhåll samt en del restpunkter och garantiärenden. P.g.a. restpunkter från entreprenaden återstår fortfarande en del garantiärenden och det är styrelsens mest prioriterade uppgift att få detta avhjälpt. Garantiärenden är förknippade med relativt lång ledtid varför det fortfarande inte är färdigt. För Ateljé-huset har det framkommit brister för tätskikten på fasaden, offert för avhjälpande är intagen men vem som finansierar är ännu inte helt klarlagt. Normalt sett är det entreprenören som har garantiansvar men för denna entreprenad har de tyvärr begärts i konkurs. Därför pågår nu en dialog med Tobin Properties kring hur detta ska finansieras.

Ekonomi

Det finns i dagsläget inga planerade avgiftsförändringar (avstämt med styrelsen 2019-08-14).

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Om området

Tollare

I naturnära Tollare växer ett nytt bostadsområde fram som kommer att innehålla både friliggande villor, radhus och flerfamiljshus. Området ligger invid Lännerstasundet och delar av byggnationen byggs vid kajen.

I Tollare kommer du och din familj få bra möjligheter till ett aktivt uteliv. De fina naturområdena bjuder in till lek och du kommer aldrig ha långt till lekplatsen. Vill barnen springa av sig kan du ta med dig bollen till bollplanen.

Kommunikation

Med buss tar det bara ca 20 minuter till Slussen i Stockholm. Busslinjerna kommer att få en ny linjesträckning med nya busshållplatser nära ditt hus eller lägenhet. Nya gång- och cykelvägar kommer också byggas så att du enkelt ska kunna ta dig till och från Tollare.

Närservice

Skolor (Johannes Petri skolaoch Björknässkolan), förskolor (Johannes Petri förskola, Förskola Lilla Tollare och ytterligare en till förskola är planerad i området) och närservice som restauranger och butiker (närbutik Nära Dej, Café Tollare, gym och yoga på torget) kommer att ge Tollare en levande stadskaraktär. Närhet till kommersiell och kommunal service vid Björknäs centrum, Orminge centrum och Nacka Forum. Det finns också en aktiv facebookgrupp för föräldralediga mammor.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Emma Bivstedt för mer information!

Emma Bivstedt

Emma Bivstedt

Nacka

Reg Fastighetsmäklare / Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-4349919

emma.bivstedt@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad