Ektorpsvägen 1 (1408)

Bilder

  • Såld!

Ektorpsvägen 1 (1408) , Ektorp , Nacka

Välkommen till en välplanerad 3:a i toppskick med centralt läge i Ektorp. Balkong på baksidan av huset i högt, fint västläge med sol eftermiddag och kväll. Ljus och fin hörnlägenhet med två sovrum, kök med matplats i öppen planlösning med vardagsrummet som har utgång till balkongen. Helkaklad dusch/wc med golvvärme samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Mitt i centrala Ektorp - med den 200 år gamla och pampiga "Skvallereken" som närmsta granne - står Oakhouse, en välritad fastighet som består av 67 bostadsrätter i olika storlekar. Arkitekten har skapat moderna, yteffektiva och tidlösa boenden med hög inredningsstandard. Såväl interiör som exteriör präglas av medvetna kvalitetsmaterial och en urban design som är såväl funktionell som estetiskt tilltalande. Oakhouse erbjuder smarta boenden för den stilmedvetne som vill ha närhet till city såväl som naturen. Här har du nära till allt! I Ektorp finns service, matbutiker, restauranger, träningscentra och Nacka sjukhus - och på gångavstånd är natursköna Nyckelviken beläget med bad, motionsspår och strövområden. Mycket bra kommunikationer, med nära ut till 222:an och många busslinjer som passerar förbi i Ektorp. Här är det bara att gå ut till busshållplatsen och ta första bästa buss! Om man inte vill åka buss kan man ta Saltsjöbanan, som ligger på bekvämt promenadavstånd. I huset finns garage med parkering, god cykelförvaring och tillgång till bilpool.

Varmt välkommen till visning!

55 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 415 kr Inkl värme, vatten, kabel-tv (basutbud) & bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
55 kvm
Våning:
4, hiss finns
Byggår:
2018

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

55 kvm

Rumsbeskrivning

Rent arkitektoniskt har man i Oakhouse tagit intryck av eken - det är ett rustikt hus med många stilrena detaljer och fina material. Samtliga material och detaljer är omsorgsfullt utvalda med den moderna människan i åtanke och från leverantörer med krav på högsta standard. Golven i vitpigmenterad ek skänker en slags stillhet åt rummen och går fint ihop med lägenhetens ljust gråmålade väggar.

HALL
Hall med platsbyggd garderob och städskåp med överskåp samt plats för avhängning av ytterkläder.

KÖK
I köket har man skapat en trivsam atmosfär med gedigna materialval. Fin Carraramarmor i kombination med passande armatur samt riktbara spotlights som monterats på skena. Köket är från välrenommerade Vedum. Integrerad diskmaskin, kyl/frys samt inbyggd ugn och mikro är från Electrolux. Resultatet är ett stilfullt rum med karaktär - perfekt för långa, härliga måltider.

VARDAGSRUM
Vardagsrum i öppen planlösning med kök och matplats. Ljus och luftig känsla tack vare det fina ljusinsläppet och den öppna ytan. Utgång till balkong i väst med eftermiddags- och kvällssol.

SOVRUM 1
Sovrum med fint ljusinsläpp från tre fönster i två väderstreck och gott om plats för dubbelsäng. Garderobsvägg ger bra förvaring.

SOVRUM 2
Ett något mindre rum lämpligt som barnrum, gästrum eller kontor.

DUSCH/WC/TVÄTT
Helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme. Dusch med glasvägg, wc, handfat med kommod, handdukstork samt praktisk arbetsbänk och väggskåp ovan kombinerad tvättmaskin och torktumlare från Electrolux.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 6, hiss finns

Avgift

3 415 kr Inkl värme, vatten, kabel-tv (basutbud) & bredband

Kommentar

Elförbrukningen mäts för varje enskild lägenhet och debiteras på månadsavierna.

Andel i föreningen

1,834%

Andel av årsavgiften

1,834%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Omgående eller enl ök

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2018

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Fastighetsbeteckning

Sicklaön 202:9

Övrigt

Till lägenheten hör ett mindre förråd.

Uppgiven area är baserad på säljarens information och kontrollerad med föreningen. Föreningen garanterar inte att uppgiven area överensstämmer med verklig area. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning före kontraktsskrivning.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

NACKA KOMMUN
Nacka kommun har en informativ hemsida (www.nacka.se) där du kan läsa om det mesta i kommunen - allt ifrån byggplaner i området och planerad utbyggnad av tunnelbana till Nacka C till t ex skolalternativ och kommunens fina naturområden, se www.nacka.se. Nacka kommun kommer att förtätas mycket de närmsta åren. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planer för området. Kontakta Stadsbyggnadsservice på Nacka kommun på stadsbyggnad@nacka.se eller 08-718 80 00 för mer information.

Förening

Namn

Brf Oakhouse

Om föreningen

Brf Oakhouse registrerades 2015-10-08 och föreningens hus med 67 bostadsrätter och 1 lokal med hyresrätt stod klart för inflytt i slutet av 2018. Föreningen äger fastigheten Sicklaön 202:9 med adress Ektorpsvägen 1. Huset är utformat som ett flerbostadshus med 7 våningar ovan gård samt garageplan.

Gemensamma utrymmen: Garageplan, cykelrum, rullstolsrum samt städrum. Varje lägenhet har tillgång till ett förråd.
Föreningen har en bilpool med en bil via Sunfleet, som medlemmarna kan utnyttja.

Föreningens ekonomiska förvaltare är Nabo, www.nabo.se.

Antal lägenheter

67

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

Fastigheten är ansluten till fibernät med distribution inom fastigheten till uttag i varje lägenhet. Fiber via Ownit och TV-kanaler (grundpaket) ingår i månadsavgiften.

Parkering

Föreningen har ca 29 parkeringsplatser i sitt garage som hyrs ut till medlemmarna samt 2 markparkeringsplatser, där bilpoolsbilen från Sunfleet står parkerad.

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Övrigt

El - Du behöver inget eget elavtal. Varje lägenhet har en mätpunkt som mäter varje lägenhets faktiska förbrukning. Kostnaden för förbrukad el läggs på månadsavin.

Om området

Ektorp

Ektorp är ett populärt, lugnt och naturskönt område nära till Skurusundet med fina promenadstråk längs vattnet i Skuruparken. Promenadavstånd till underbara Nyckelviken, där det finns en lantgård med djur och herrgård från 1700-talet, motionsslingor, stora grönområden och badklippor. Möjlighet till bad finns också i Långsjön, ca 15 minuters promenad bort. Ektorps skola ligger i närområdet, likaså Skuru skola och Saltängens skola. Dessutom finns det flera förskolor som ligger i området. För mer info se: www.nacka.se

Kommunikation

Väldigt goda busskommunikationer med täta avgångar, det tar cirka 15-20 min in till Slussen. Kollektivtrafik dygnet runt. För mer info se: www.sl.se

Närservice

Ektorps centrum är närmaste centrum. Där finns bl a mataffärer, restauranger, bageri Gateau, blomsterbutik, närbutiker, träningscenter samt sjukhus med apotek. Nära även till ICA Maxi och shopping i Nacka Forum och Sickla Köpkvarter.

Karta

Hör av dig till Emma Bivstedt för mer information!

Emma Bivstedt

Emma Bivstedt

Nacka

Reg Fastighetsmäklare / Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-4349919

emma.bivstedt@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad