Skuru, Nacka

Bilder

  • Kommande®

Skuru , Nacka

VILLATOMT I POPULÄRA OCH BARNVÄNLIGA SKURU på Kristinedalsvägen 4 (Nacka Sicklaön 52:3 och 52:8). Fastigheten ligger på badrocksavstånd från Bastusjön, som inbjuder till sköna bad sommartid och skridskoåkning vintertid. På tomten står det idag ett hus på ca 46 kvm samt en mindre byggnad, båda i behov av renovering. Kommunalt vatten och avlopp finns. Sommarvatten för trädgårdsbevattning finns via samfällighet i området.

Skuru är ett lugnt och barnvänligt område med centralt läge i Nacka. Här bor du nära naturen och havet och har samtidigt behändigt pendlingsavstånd till city. På kort promenad finns busshållplats med motorvägsbuss till Slussen, fantastiska naturreservatet Nyckelviken samt Skurusundet med båtliv och möjlighet till båtplats. Populär skola finns i området samt nybyggd förskola. Detta är ett område du kommer att trivas i!

För intresseanmälan och mer information angående byggrätter etc - VÄNLIGEN KONTAKTA MÄKLAREN Emma Bivstedt - 070-434 99 19. Det går bra att åka förbi och gå in på tomten själv och titta. Om visning önskas, vänligen ring mäklaren och boka tid!

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Emma Bivstedt för mer information!

Emma Bivstedt

Emma Bivstedt

Nacka

Reg Fastighetsmäklare / Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-4349919

emma.bivstedt@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!