Möjavägen 96

Bilder

Möjavägen 96 , Krokhöjden , Nacka

Friköpt gavelradhus i två plan på barnvänliga Möjavägen i populära Krokhöjden. Bästa läget i området; längst in med naturområdet som närmsta granne och med solen vandrandes runt huset från morgon till kväll! Suverän planlösning med fyra sovrum samlade på övre plan tillsammans med badrum samt stort vardagsrum med plats för både soffhörna och matsalsdel, rymligt kök med matplats vid fönster, wc, tvättstuga och förråd på entréplan. Uteplats med stenplattor på entrésidan med morgonsol, träaltan på baksidan med kvällssol och fantastisk utsikt över naturområdet utanför samt möjlighet att även göra uteplats i härligt söderläge på gavelsidan av huset. Garageplats i samfällighetens länga ingår + parkeringsplats + stort förråd i samfällighetens förrådshus.

Här bor du i ett trivsamt och barnvänligt område alldeles inpå naturen. Närheten till mycket goda kommunikationer, förskolor, skolor, mataffärer och service ger de bästa förutsättningar för hög livskvalitet. Promenad- och joggingspår, utegym, lekplatser och badmöjligheter - allt finns inom kort gångavstånd!

127 kvm, 5 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
127 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
282 kvm
Byggår:
1968
Driftskostnad:
3 542 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 4 sovrum

Boarea

127 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN:
HALL
Hall med ingång till kök, vardagsrum, wc, tvättstuga och praktiskt förråd under trappan upp till övre plan. Tapetserade väggar och plastmatta. Plats för avhängning på hatthylla och i en dubbelgarderob.

KÖK MED MATPLATS
Kök med ljusa luckor samt ljust kakel ovan arbetsbänk i trä och diskbänk i rostfritt. Gott om förvaring och arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av: spis, fläkt, diskmaskin och kyl/frys. Praktiskt gammeldags skafferi med luftintag finns. Trevlig matplats för 4-8 personer vid fönster som vetter mot entrésidan. Tapetserade väggar och plastmatta.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsmöblemang. Fint ljusinsläpp från tre fönster och altandörr som leder ut till den härliga träaltanen på baksidan av huset. Tapetserade väggar och parkettgolv.

WC
Liten toalett med wc, handfat och badrumsskåp. Kaklade väggar och plastmatta.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga med våtrumstapet och plastmatta. Utrustning: Tvättmaskin, torkskåp, vask, väggskåp och vägghyllor. Kanske vill man slå ihop wc och tvättstuga och göra ett större badrum med tvättmöjligheter.

FÖRRÅD
Bra förvaring i förråd under trappan.

ÖVRE PLAN:
ÖVRE HALL
Övre hall med tapetserade väggar och parkettgolv samt en garderob.

SOVRUM 1
Rymligt sovrum med fönster mot baksidan och gott om förvaring i fyra inbyggda garderober. Tapetserade väggar och parkettgolv.

SOVRUM 2
Rymligt sovrum med fönster mot baksidan och förvaring i tre inbyggda garderober. Rum stort nog att användas som t ex TV-rum. Tapetserade väggar och parkettgolv.

SOVRUM 3
Sovrum med fönster mot entrésidan, tapetserade väggar och parkettgolv.

SOVRUM 4
Sovrum med fönster mot entrésidan, tapetserade väggar och parkettgolv samt en garderob.

BADRUM
Badrum med kaklade väggar och plastmatta samt fint ljusinsläpp från takljuskupol. Utrustning: duschkabin, wc, handfat och badrumsskåp.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans gavelradhus

Byggnadsår

1968

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Beställd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund
Stomme: Trä
Fasad: Tegel/trä
Fönster: Isolerglaskassetter
Bjälklag: Lättbetong/trä
Tak: Takduk av gummi
Utv. plåtarbete: Plåt

Övrigt

FÖRRÅD
Till fastigheten hör ett stort förråd i samfällighetens förrådslänga (det är förrådet bakom första dörren på höger sida från huset sett som tillhör 96:an).

PARKERING
Garageplats i samfällighetens garagelänga ingår + parkeringsplats. Goda möjligheter för gratis parkering för besökande.

FIBER
Fiber finns indraget i huset.

SAMFÄLLIGHETSFÖRENINGEN DIAMANTEN
I samfällighetsavgiften ingår kostnad för uppvärmning, varm- & kallvatten (individuell avräkning sker årsvis utifrån faktisk vattenförbrukning), garageplats i länga + parkeringsplats, förråd, renhållning, snöröjning och underhåll av gemensamma ytor. Fiber finns indraget i huset och Viasats startpaket (TV) ingår i samf��llighetsavgiften.

NACKA KOMMUN
Nacka kommun har en informativ hemsida (www.nacka.se) där du kan läsa om det mesta i kommunen - allt ifrån byggplaner i området och planerad utbyggnad av tunnelbana till Nacka C till t ex skolalternativ och kommunens fina naturområden, se www.nacka.se. Nacka kommun kommer att förtätas mycket de närmsta åren. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planer för området. Vänligen kontakta Stadsbyggnadsservice på Nacka kommun på stadsbyggnad@nacka.se eller 08-718 80 00 för mer information.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Fastighetsbeteckning

Orminge 35:2

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

42 506 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 775 kr
Väg, samf: 26 000 kr
Försäkring: 4 682 kr
Övrigt: 8 049 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Driftskostnaden baseras på säljarens faktiska kostnader och kan variera beroende på förbrukning, avtal och klimat. Huset har det senaste året bebotts delvis av en person. I samfällighetsavgiften ingår kostnad för uppvärmning, varm- & kallvatten (individuell avräkning sker årsvis utifrån faktisk vattenförbrukning), garageplats + p-plats, förråd, renhållning, snöröjning och underhåll av gemensamma ytor samt TV-kanaler (Viasats startpaket). Under "Övrigt" redovisas fastighetsavgiften.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 487 000 kr, varav byggnadsvärde 1 670 000 kr

Summa pantbrev

274 000 kr

Tomt

Areal: 282 kvm
Tomttyp: Gavelradhustomt

Tomtbeskrivning

Trevlig entrésida med uteplats, där man gärna tar sitt kaffe i morgonsolen. Mysig trädgård på gaveln och baksidan av huset, angränsande till det härliga naturområdet. Rymlig träaltan utanför vardagsrummet på baksidan av huset med underbar kvällssol och utsikt över den fina naturen utanför. Uppvuxen tomt med gräsmatta och diverse växtlighet.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Orminge GA:1
Last, Ledningsrätt: Starkström, 0182K-91/132
Last, Avtalsservitut: Kraftledning, 01-IM8-25/63
Last, Avtalsservitut: Kraftledning, 01-IM8-37/3323
Last, Avtalsservitut: Kraftledning, 01-IM8-46/2830A
Last, Avtalsservitut: Avloppsledning, 01-IM8-52/5406
Last, Avtalsservitut: Ledning, 01-IM8-68/1239
Inskrivning, Avtalsservitut förbud utfyllning, 33/1311
Inskrivning, Avtalsservitut väg mm, 33/1311A
Inskrivning, Avtalsservitut kraftledning, 67/378

Tillträde

Enligt överenskommelse

Klarlagt

Klarlagt-märkningen på en bostad innebär att säljaren har en försäkring mot s k dolda fel och för en villa att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Klarlagt på husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

Om området

Krokhöjden

Radhusområdet på Möjavägen vid Krokhöjden är ett lugnt och barnvänligt område nära naturen och utan bilar vid husen. Här trivs du som uppskattar närheten till natur, sol och bad, bra kommunikationer, skolor, förskolor och centrum. Alldeles bredvid området sträcker sig ett fint naturområde med bl a löpslingor och utegym. Du har gång- eller cykelavstånd till flera badsjöar, varav Glasbrukssjön och Myrsjön är de närmsta badplatserna.

Förutom löpslingorna i skogsområdet alldeles bredvid Möjavägen finns för den sportintresserade fina löpspår och friluftsområden även vid Velamsund. På samfällighetens område finns en uppskattad tennisbana. Det är också nära till flera sporthallar; Myrsjö sporthall och idrottsplats samt rackethall. Även flera gym finns inom kort avstånd (bl a Friskis&Svettis). Också för cykelmotionären finns det gott om träningsmöjligheter.

Kommunikation

Mycket bra busskommunikationer till och från city med täta avgångar. Närmsta hållplats är Husaröstigen. Härifrån kan du åka både till Slussen och med direktbuss till T-Centralen. Det går också bra att parkera bilen vid pendlarparkeringen vid Orminge centrum och ta någon av de många bussarna därifrån.

Närservice

Från området är det nära till flera köpcentra. För mathandling finns flera olika alternativ i närområdet bl a Coop Extra, Willys och Lidl. I Orminge Centrum finns förutom diverse butiker bl a bibliotek, apotek, bank, blomsterhandel, frisör, vårdcentral, BVC, MVC och systembolag. Nära till Nacka Forum som är en stor, ljus, välsorterad galleria med 3 timmar fri parkering. Även Sickla Köpkvarter en bit närmare Slussen har många intressanta butiker. Där finns även en stor biograf och Dieselverkstaden som har många kulturella aktiviteter för barn och ungdomar.

I närområdet finns gott om skolor och förskolor, bl.a. Myrsjöskolan (F-9), Orminge skola (F-6), Backeboskolan (F-6), Lännersta skola (F-5), Björknässkolan (F-9), Boo Gårds skola (F-6), Sågtorpsskolan (F-6). Chrysolitens förskola ligger i området. För mer info om skolor och förskolor, se www.nacka.se.

Parkering

Till huset hör en garageplats i samfällighetens länga och en parkeringsplats. Goda möjligheter för gratis parkering för besökande.

Karta

Hör av dig till Emma Bivstedt för mer information!

Emma Bivstedt

Emma Bivstedt

Nacka

Reg Fastighetsmäklare / Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-434 99 19

emma.bivstedt@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad