Beckasinvägen 34, 2tr

Bilder

  • Såld!

Beckasinvägen 34, 2tr , Saltängen , Nacka

VÄLKOMMEN till en ljus och charmig minitvåa i populära Saltängen!
Här har detaljer i original som dragluckor och tickarlås i kök bevarats!
Rymligt vardagsrum med gott om plats för både soffhörna och matmöbel samt inbyggda garderober för bra förvaring. Stort fönster och fransk balkong i högt och fritt läge, ett härligt ljusinsläpp i rummet.
Trevligt arbetskök med fönster, gott om förvaring i originalskåp. Det gamla matrummet har byggts om till ett mindre sovrum med fönster samt plats för stor säng.
Helkaklat stambytt badrum med tvättmaskin och dusch.
Det här är ett hem att trivas i och det perfekta förstaboendet!

Trevlig välskött gård med fina ytor, lekpark och grillplats.

Saltängen är fantastiskt vackert beläget vid Skurusundet invid villaidyllen Saltsjö-Duvnäs med hav och skog på nära håll och ändå bara ca 10-20 minuter från city. Här finns badsjöar, Skuruparken med skog, Saltsjö-Duvnäs marina, strandpromenad, seglarskola, restaurang/café Kerstin och Britt och Olle Nymans ateljé m.m. På promenadavstånd finns butiker och service i Ektorps Centrum. I närområdet finns även flera förskolor och skolor. Täta bussförbindelser till Slussen likväl som vidare ut till skärgården.

Varmt välkommen till visning!

41,5 kvm, 1,5 rok

Månadsavgift:
2 335 kr Inkl värme,vatten, kabel-tv (basutbud),& bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
41,5 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
66
Byggår:
1958
Driftskostnad:
441 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1,5 rum

Boarea

41,5 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Hall med plats för avhängning av kläder samt inbyggd garderob. Ingång till vardagsrum och badrum. Vitmålade väggar och klinkergolv i grått.

KÖK
Arbetskök med grå köksluckor i dragutförande och blå kakelmosaik ovan rostfri diskbänk. Gott om förvaring i skåp och lådor. Köket är utrustat med kyl och liten frys samt spis och fläktkåpa. Vitmålade väggar och linoleumgolv samt fönster.

VARDAGSRUM
Rymligt rum med gott om plats för både soffgrupp och matmöbel. Bra förvaringsmöjligheter i tre inbyggda garderober.
Stort fönster och fransk balkong som ger fint ljusinsläpp till rummet. Vitmålade väggar och vackert parkettgolv.

SOVRUM
Den gamla matplatsen har byggts om till ett mindre sovrum, här finns ett litet fönster för ljusinsläpp.

BADRUM
Stambytt badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Utrustning: Dusch med glasvägg, wc, handfat, badrumsskåp med spegel samt tvättmaskin

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns ej

Avgift

2 335 kr Inkl värme,vatten, kabel-tv (basutbud),& bredband

Driftskostnad

5 292 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 892 kr
Försäkring: 2 400 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

0,69078%

Andel av årsavgiften

0,70016%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1958

Uppvärmning

Bergvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 11 december 2009
Energiprestanda: 50 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Nacka Sicklaön 241:4 och 241:3

Övrigt

Till lägenheten hör ett källarförråd och ett mindre matkällarförråd.
Extra förråd går att hyra (kö kan förekomma).

Uppgiven area är baserad på säljarens information och kontrollerad med föreningen. Föreningen garanterar inte att uppgiven area överensstämmer med verklig area. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Förening

Namn

HSB Brf Skuruäng i Nacka

Om föreningen

Föreningen bildades år 1957. Antal lägenheter: 97, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Antal lokaler: 20.

Gemensamhetsutrymmen:
Tvättstuga finns i port 32. Övernattningslägenhet/gemensamhetslokal med kök, wc och dusch finns, likaså cykel- och barnvagnsrum samt snickarverkstad. Föreningen har 14 extra förråd för uthyrning till föreningens medlemmar (kön sköts av HSB).

Överlåtelseavgift debiteras köparen med 3,5% av gällande prisbasbelopp. Pantsättningsavgift debiteras med 1,5% av gällande prisbasbelopp per pantsättning. Föreningen kräver individuellt medlemskap i HSB-Stockholm, se www.hsb.se för mer information och kostnad.

Läs mer om BRF Skuruäng i föreningens årsredovisning, stadgar och energideklaration (finns under fliken "Viktiga dokument").

Nacka kommun har en informativ hemsida där du kan läsa om det mesta i kommunen - allt ifrån byggplaner i området och planerad utbyggnad av tunnelbana till Nacka till t ex skolalternativ och kommunens fina naturområden, se www.nacka.se. Nacka kommun kommer att förtätas mycket de närmsta åren. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planer för området. Kontakta Stadsbyggnadsservice på Nacka kommun på stadsbyggnad@nacka.se eller 08-718 80 00 för mer information.

TV och Bredband

Kabel-TV: Kabelnät och bredband via ComHem. Basutbud och bredband ingår i månadsavgiften.

Parkering

Föreningen har 26 parkeringsplatser som hyrs ut till medlemmarna (kön sköts av HSB). Hyra 225 kr/mån. Gratis parkering på gatan. Gamla grovsophuset är nyligen omgjort till "MC-garage" med 4 platser (kön sköts via HSB). Hyra 300 kr/mån. Dessutom finns det en plats utomhus som är avsedd för motorcyklar (3-4 st beroende på storlek). Här kostar det inget att stå och det är först till kvarn som gäller för denna ruta.

Renoveringar

Vatten- och avloppsstammar byttes år 2003-2004. Installation av bergvärme 2007. Renovering av tvättstugor 2010. Säkerhetsdörrar är installerade till alla lägenheter. Renovering av fasader och balkonger 2016. För mer info se föreningens årsredovisning.

Ekonomi

Avgifterna höjdes med 5% vid halvårsskiftet 2018. Föreningen har beslutat en avgiftshöjning med 5% andra kvartalet 2019.
Detta för att gardera sig mot räntehöjningar och kommande renoveringsbehov. (ordföranden 2019-02-22)

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Delat ägande

Föreningen tillåter delat ägarskap, lägsta andel är 10%.

Överlåtelseavgift

1593 kr

Pantsättningsavgift

683 kr

Om området

Saltängen

Saltängen är ett naturnära område med en äldre, charmig bebyggelse. Här har man Skuruparken och Saltsjö Dufnäs Marina endast ett par minuters promenad från huset och ett flertal trevliga promenad- och motionsslingor att tillgå, i bland annat Skuruparken och Nyckelvikens naturreservat. Badmöjligheter både bredvid marinan och i närbelägna Långsjön. Ett gott serviceutbud finns närmast i Ektorp Centrum, eller så kan man fortsätta till Nacka Forum med all shopping och service som finns där. I Saltängen ligger Saltängens skola med klasser från F-6 och i närområdet ligger även Skuru skola med klasser från F-9. Mycket goda kommunikationer, bussen tar dig till Slussen på ca.15 min.

Karta

Hör av dig till Anki Vistam för mer information!

Anki Vistam

Anki Vistam

Nacka

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-001 94 01

anki.vistam@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad