Skogalundsklippan 17

Bilder

  • Såld!

Skogalundsklippan 17 , Skogalundsklippan , Nacka

VÄLKOMMEN till en välplanerad och insynsskyddad gaveltrea en trappa upp i populära Skogalundsklippan!
Lägenheten erbjuder privat ingång och rymlig balkong i härligt söderläge med sol stora delar av dagen.
Ljust hemtrevligt kök med matplats vid stort fönsterparti.
Två fina sovrum med fönster in mot gården. Rymligt vardagsrum med fönster i två väderstreck. Helkaklat badrum med golvvärme. Bra förvaring i klädkammare, garderober och rymligt vindsförråd.

Trevlig förening med bra gemensamma utrymmen som föreningslokal, övernattningslägenhet, bastu, relaxavdelning och välutrustade tvättstugor.

Skogalundsklippan är ett mycket lugnt, bilfritt område med parklika innergårdar nära fina naturområden, service och bra kommunikationer!

75 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 818 kr Inkl värme, vatten, kabel-tv & bostadsrättstillägg
Typ:
Lägenhet
Boarea:
75 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
138
Driftskostnad:
433 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

75 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Entré med plats för hallmöbel och avhängning av kläder. Ljust tapetserade väggar samt tvåstavig ekparkett. Hallen har delvis öppen planlösning mot vardagsrum och kök.

KÖK
Rymligt kök med vit skåpinredning, vitt kakel ovan bänkskiva i laminat samt rostfri diskbänk med två hoar. Gott om förvaring i skåp och bra arbetsytor.
Ljus och rymlig matplats vid stort fönsterparti. Den maskinella utrustningen består av: kyl, frys, spis och fläkt. Vitmålade väggar samt tvåstavig ekparkett.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum i anslutning till den inre hallen och köket. Tapetserade väggar och tvåstavig ekparkett. Stora fönster mot balkongen i söder och ett mindre gavelfönster i öst.

BALKONG
Entrén till bostaden sker via en loftgång som övergår i en fin balkonghörna med sol stora delar av dagen. Balkongen är utrustad med eluttag och är belagd med träplattor. Nedanför balkongen finns en trevlig grönskande innergård med körsbärsträd.

SOVRUM 1
Stort sovrum med fönster i norr mot innergård. Plats för dubbelsäng och viss annan möblering. Tapetserade väggar och mörka golv.

SOVRUM 2
Något mindre sovrum, även det med fönster i norr mot innergård. Vitmålade väggar och mörka golv.

BADRUM
Trevligt helkaklat badrum med kakel i vitt, klinkergolv med golvvärme och dusch med glasdörrar. Övrig utrustning: WC, handfat, spegelskåp med spotbelysning samt handdukstork. Ny tvättmaskin från 2017.

KLÄDKAMMARE
Praktisk klädkammare med inredning såsom garderob, hylla med klädstång och klädkrokar på väggen. I anslutning till klädkammaren, i inre hallen utanför, finns fyra garderober för praktisk förvaring.

VINDSFÖRRÅD
Till lägenheten hör ett vindsförråd om ca 6 kvm.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 2, hiss finns

Avgift

4 818 kr Inkl värme, vatten, kabel-tv & bostadsrättstillägg

Driftskostnad

5 207 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 000 kr
Försäkring: 1 068 kr
Övrigt: 139 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Övrigt avser internetuppkoppling

Andel i föreningen

0,49805%

Andel av årsavgiften

0,49805%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 9 mars 2009
Energiprestanda: 108 kWh/m² (Atemp) och år

Övrigt

Uppgiven area är baserad på säljarens information och kontrollerad med föreningen. Föreningen garanterar inte att uppgiven area överensstämmer med verklig area. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning före kontraktsskrivning.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Förening

Namn

Brf Skogalundsklippan i Nacka

Om föreningen

Brf Skogalundsklippan äger fastigheten Sicklaön 173:1, som sedan 1985 är bebyggd med flerfamiljshus innehållande totalt 204 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt.

PARKERING:
Garageplats (72 st) finns att hyra, till en kostnad av 600 kr/mån.
Parkeringsplats (100 st) finns att hyra, både med eller utan eluttag, till en kostnad av 300-400 kr/mån. Även 2 st MC-platser finns att hyra.
Samtlig parkering hyrs ut genom separat kö. I väntan på garage eller p-plats kan tillfälligt p-tillstånd utfärdas.

GEMENSAMMA UTRYMMEN:
I Skogalundsklippan 26, nedre botten har föreningen en möblerad gästlägenhet som kan bokas för tillfälliga övernattningar till en kostnad om 300:-/natten.
Två fullutrustade, fräscha tvättstugor finns, belägna i port nr 15 och 19. Det finns också cykelförråd, barnvagnsförråd och en festlokal med intilliggande bastu med relaxavdelning. Förrådsutrymmen finns på vind och i källare.

Kabel-TV via ComHem (basutbudet ingår i avgiften).
Bredband kollektivt upphandlat av föreningen med ComHem. Bredbandsbolaget kan väljas med eget tecknat abonnemang.

Överlåtelseavgift om 3,5 % av gällande basbelopp, debiteras säljaren (ca 1568 kr för år 2017).
Pantsättningsavgift om 1,5 % av gällande basbelopp per pant (ca 672 kr för år 2017).

AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR
Föreningen planerar i dagsläget inga avgiftsförändringar eller större renoveringar.

KAPITALTILLSKOTT
Föreningen genomförde under 2015 ett kapitaltillskott för att bekosta ombyggnation av varmvattentillförseln, vilket alltså är genomfört och klart. Beslutet är taget för att föreningen skall slippa öka sin belåning.

Föreningen har kollektiv bostadsrättsförsäkring från 2016-10-01. Styrelsen har kommit överens med föreningens försäkringsbolag (Länsförsäkringar) att ta med bostadsrättstillägg för alla lägenheter i föreningens fastighetsförsäkring. Det innebär att från 2016-10-01 kommer bostadsrättstillägget att ingå i föreningens försäkring.

Läs mer om föreningen på hemsidan: www.skogalundsklippan.se och i föreningens årsredovisning och stadgar (finns som bilagor under fliken "Viktiga dokument").

Nacka kommun har en informativ hemsida där du kan läsa om det mesta i kommunen - allt ifrån byggplaner i området och planerad utbyggnad av tvärbana och tunnelbana till Nacka till t ex skolalternativ och kommunens fina naturområden, se www.nacka.se.

Överlåtelseavgift

1568 kr

Pantsättningsavgift

672 kr

Om området

Skogalundsklippan

Omtyckta Skogalundsklippan är ett bilfritt område med grönskande, parklika innergårdar passande för alla åldrar. Framförallt mycket barnvänligt, med lekplatser i området. Områdets närhet till både service och natur, gör att bil inte är ett måste. Nära natur och badplatser, såsom Långsjön och härliga naturreservatet Nyckelviken.

Kommunikation

Bra kommunikationer med buss in till stan. Slussen nås med buss på ca 15 min, dels via buss som avgår från området, men även direktbuss till Slussen nere vid Skvaltans väg.

Närservice

Nacka Forum med sitt rikliga utbud av butiker och service ligger på gångavstånd. Till ICA Maxi går man på några minuter.

Karta

Hör av dig till Anki Vistam för mer information!

Anki Vistam

Anki Vistam

Nacka

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-001 94 01

anki.vistam@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad