Winborgs väg 17, vån 2&3

Bilder

  • Såld!

Winborgs väg 17, vån 2&3 , Järla Sjö , Nacka

Ett riktigt livsstilsboende i attraktiva citynära kvarter en kort bit från vattnet med en total golvarea om 98,8 kvm varav boarea är 89 kvm. Här bor ni i en unik nybyggd etagelägenhet med härlig planlösning och påkostade materialval i kök och badrum. Välplanerad med stora sociala ytor och längsgående terrass om 16 kvm med kvällssol. Tillgång till både spa och gym. Förskola och skola på andra sidan gatan. Allt känns väldigt genomtänkt för att passa en familj som vill bo nära stan i barnvänliga kvarter och med närhet till vackra skogsområden, lekparker och goda kommunikationer utanför dörren i ett av Nackas absolut attraktivaste områden, Järla Sjö.

89 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 192 kr Inkl värme, vatten och sophantering
Typ:
Lägenhet
Boarea:
89 kvm
Våning:
2&3, hiss finns
Driftskostnad:
663 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

89 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen in i detta stilfulla boende i genomgående mycket hög kvalitet på en av de bästa adresserna i Järla sjö!

Hall med gott om plats för jackor och skor. Från hallen tar vi oss sedan vidare genom hela bostaden.

Stort exklusivt badrum med tvättmaskin, torktumlare och ett härligt badkar att sjunka ner i kalla kvällar. Medvetna färgval gör att det skapas total fräschör!

Köket har mycket bra förvaring i flertal skåp och bra arbetsytor för den matlagningsintresserade. Från köket har du full överblick över gästerna i vardagsrummet.

Vardagsrummet är bostadens riktiga huvudnummer! Stora fönsterpartier ger rikligt med ljusinsläpp och det finns gott om plats för både stort matsalsbord, soffgrupp och extra möblering som hyllor och mediamöbler. Utgång till den stora underbara terrassen om 16 kvm som är en fantastiskt plats att avnjuta ett glas vin med vännerna i sommarsolen! Terrassen erbjuder gott om utrymme för både matplats, grill och loungehörna.

Ett stort sovrum finns på entréplan med gott om plats för dubbelsäng. Här finns även stora skjutdörrsgarderober med riktigt bra förvaring.

En trappa upp kommer vi till en fantastiskt sovrum med spännande vinklar och vrår! Tre fönster bidrar till att skapa rymd och släppa in solens strålar. Fjärrstyrt och motordrivet takfönster som kan programmeras att öppnas och stängas vid givet klockslag så man kan vakna till fågelkvitter. Detta underbara sovrum har även ett eget badrum med dusch, wc och tvättställ.

Sovrum nummer tre har även detta bra med plats för säng, skrivbord och förvaring. Härligt takfönster som kan öppnas i två olika lägen.

Sammantaget är detta en helt enastående lägenhet, perfekt för familjen som vill bo i ett av nackas attraktivaste områden! Här får du även fri tillgång till både gym och spa!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2&3 av 3, hiss finns

Avgift

5 192 kr Inkl värme, vatten och sophantering

Driftskostnad

7 960 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Försäkring: 2 800 kr
Övrigt: 2 160 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Övrigt avser bredband från comhem vilket är en obligatorisk avgift och innefattar även digital-tv.

Andel i föreningen

0,6912%

Övrigt

Lägenheten har ett källarförråd, ca 3 kvm.

Den totala golvarean är 98.8 kvm varav boarea är 89 kvm, se separat dokument under "viktiga dokument".

Förening

Namn

Brf Turbinhallen

Om föreningen

Föreningen består av fyra delar/byggnader med namnen Turbinhallen, Maskinhallen, Ritningskontoret och Gårdshusen. Turbinhallen och Ritningskontoret har byggts i de befintliga delarna av Gustaf de Lavals fabrikslokaler. Maskinhallen har delvis byggts på befintlig fasad. Gårdshusen är nyproduktion i form av åtta stycken radhus inne på gården. Byggnaderna inrymmer totalt 205 bostadsrättslägenheter i varierande storlek från 1-5 rum och kök samt tre hyreslokaler och ett garage i två våningsplan över mark. Det finns en gemensam innergård.

I Turbinhallens södra del finns ett spa med bubbelbad, bastu samt ett gym.

Externa lägenhetsförråd, gemensamma cykelförråd samt cykelställ finns. Dessutom finns gemensamt barnvagnsrum, rullstolsförråd och miljörum med källsortering.

Föreningen har tecknat ett gemensamt elavtal och varje lägenhetsinnehavare betalar för sin enskilda förbrukning i samband med månadsavgiften.

TV och Bredband

Bostadsrättsföreningen har tecknat ett avtal med Com Hem som leverantör av fiberanslutning till fastigheten och installation av bredbandsnät. De fria marksända kanalerna ingår i månadsavgiften. Kostnaden för bredbandsuppkopplingen med hastighet 1000/1000 Mbit/s är 180 kr per lägenhet och månad. Kostnaden faktureras i samband med månadsavgiften. Utöver det kan de boende teckna individuella avtal med leverantören för ökat kanalutbud på TV.

Parkering

Garage i två plan över mark med 120 stycken parkeringsplatser. De kostar 1400 kr/månad. Lediga platser finns. Föreningen utreder möjligheten att installera laddstationer för elbilar.

Om området

Järla Sjö

Järla Sjö är ett populärt bostadsområde och en idyllisk småstad belägen vid Järlasjöns norra strand, strax väster om Lillängen. Järla Sjö rymmer idag drygt 900 bostäder blandat med några butiker och restauranger. År 2004 fick Järla Sjö Stadsmiljörådets utmärkelse som delas ut för förtjänstfulla insatser att förbättra stadsmiljöns kvaliteter.

Boende i Järla Sjö erbjudes bad, kräftfiske, båt- och naturliv under sommarhalvåret samt skridskoåkning och längdskidor på sjön vintertid. Här finns även många parker med bänkar och ett flertal lekplatser för barnen. Den stora lekplatsen vi Gustaf Dahlens park är precis ombyggd efter de boendes önskemål.

På andra sidan Järlasjön, bortanför Hästhagen ligger Nackareservatet och populära friluftsanläggningen Hellasgården med utegym och motionsslingor. Vill man åka slalom vintertid är det inte långt till Hammarbybacken.

Längs strandkanten finns fina promenadstråk och bryggor för ett uppfriskande bad. Invid bryggorna finns även båtplatser att hyra och i augusti varje år fiskas det kräftor i sjön.

Boendeparkering i området med digitalt p-tillstånd (inga lappar behövs i bilen). Maximalt två parkeringstillstånd utfärdas per lägenhet, det första tillståndet är gratis och det andra kostar 300 kr/månad. 30-dagars uteparkering kostar alltså 400 kr/månad för första bilen och 700 kr/månad för andra bilen. Garage kostar 900 kr/månad. Parkeringsreglerna har precis ändrats, läs gärna mer på samfällighetens hemsida www.jarlasjo.se. Samfälligheten äger och förvaltar tre garage. De ligger vid Gustav de Lavals väg 5, Winborgs väg 16 och 24. Till garageplatserna är det separat kö. Det finns idag tre reserverade platser för elbilar i det stora garaget på Winborgs väg 24 och en elbilplats i det lilla garaget på Gustaf de Lavals väg 5. Månadsavgiften för en elbilsplats är 1 400 kr. Möjlighet finns även att hyra garageplats på Ekudden för fn 1000 kr/månad. I hela Järla sjö gäller gratis besöksparkering via SMSParks APP eller SMS under 1 timme, förutom på parkeringsplatserna vid Stalands möbler, där det är tillåtet att stå avgiftsfritt i 2 timmar. Avgiften för besöksparkering är därefter 10 kronor per timme eller maximalt 50 kronor per dygn.

Kommunikation

Mycket bra kommunikationer med både buss från Järla station till Slussen och tåg från Saltsjö-Järla till Henriksdal (anslutningsbuss mellan Henriksdal och Slussen). Trafiken går dygnet runt och tar 10-15 minuter. Från och med förra året går även tvärbanan till/från Sickla Köpkvarter. På sikt kommer det även finnas tunnelbana. Samfälligheten hyr ut en bilpoolplats till Sunfleet som är belägen på Gustaf de Lavals Torg. www.sunfleet.com.

Närservice

Restauranger och butiker finns i området. Kort gångavstånd till Sickla Köpkvarter och Nacka Forum med ett brett utbud av affärer, restauranger, livsmedelsbutiker, systembolag, apotek och caféer. I Sickla finns även SATS samt biograf. I närområdet finns ett flertal populära förskolor och skolor.

Karta

Hör av dig till för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad