Kils Gårdsväg 6B

Bilder

  • Såld!

Kils Gårdsväg 6B , Kil , Nacka

ACCEPTERAT PRIS, FLEXIBELT TILLTRÄDE! - Toppfräscht BR-parhus (5 rok, 119 kvm) byggt 2016 i barnvänligt område med närhet till Velamsunds naturreservat och havet! Här bor du nära skärgården med tillgång till bad- och båtliv och har samtidigt goda kommunikationer in till city. Föreningen har tillgång till båtplatser vid brygga i Kilsviken alldeles nedanför området. Det planeras även att byggas en bastu vid vattnet tillgänglig för de boende i området.

Bostaden har en optimal planlösning med 3-4 sovrum samlade på övre plan tillsammans med ett badrum som är extrautrustat med badkar. Entréplanet har golvvärme och bjuder på en öppen planlösning från hallen in till köket, samt in mot det ljusa rymliga vardagsrummet med braskamin och två dörrar ut till altanen på baksidan. Hall med fint ljusinsläpp och gott om förvaring i garderobsvägg och förråd under trappan upp till övre plan. På entréplanet finns det även en stor dusch/wc/tvättstuga.

Till huset disponeras en tomt på ca 540 kvm med vacker natur på baksidan. Huset har två härliga uteplatser på markplan och en balkong på övre plan. Anslutning till fiber finns och även ett förråd (ca 10 kvm) på tomten. På uppfarten finns det plats för två bilar.

Nära till busshållplats, förskola, skola, badplatser och Velamsunds friluftsområde. Eftersom huset är byggt 2016 är allt nytt och fräscht - här är det bara att flytta in och trivas!

Varmt välkommen till visning!

119 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
4 000 kr
Typ:
Parhus
Boarea:
119 kvm
Biarea:
10 kvm
Lägenhetsnummer:
2
Byggår:
2016
Driftskostnad:
1 583 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

119 kvm

Biarea

10 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN:
HALL
Välkomnande hall med gott om förvaring i garderober (Marbodal) och i förråd under trappan. Fin gul ytterdörr med fönster som ger bra ljusinsläpp. Vitmålade väggar samt klinkergolv vid entrén och parkettgolv längre in (vitpigmenterad och mattlackad askparkett från Kährs). Spotlights i tak. Det är en härlig känsla när du kommer in i hallen och ser rakt igenom huset och ut i trädgården på baksidan.

KÖK
Snyggt, stilrent och modernt kök från Marbodal med ljusgrå luckor och handtag från Superfront samt Carrara-marmor på väggen ovan matt svart bänkskiva i laminat. Gott om förvaring och arbetsytor. Spotlights i tak. Den maskinella utrustningen från Siemens består av: Induktionshäll, fläkt, inbyggd varmluftsugn och mikrovågsugn, kyl och frys i fullhöjd samt integrerad diskmaskin. Ljus rymlig matplats med utgång till uteplats på framsidan via helglasad dubbeldörr. Vitmålade väggar och askparkett.

VARDAGSRUM
Luftigt ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck och två utgångar till trädäckad altan på baksidan. Braskamin med täljstenstopp (Contura) som ger härlig värme och extra trevnad i rummet. Vitmålade väggar och askparkett.

DUSCH/WC/TVÄTT
Stort badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Utrustat med wc, handfat med kommod, väggspegel, duschhörna med välvda glasdörrar, handdukshängare, praktisk arbetsbänk med vask samt gott om förvaring i väggskåp. Spotlights i tak. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Här står även frånluftsvärmepumpen placerad (Nibe).

FÖRRÅD UNDER TRAPPAN
Under trappan finns ett förråd för praktisk förvaring.

ÖVRE PLAN
ÖVRE HALL
Det är en härlig rymd på övre plan tack vare den extra takhöjden. Fint ljusinsläpp i trappan och i övre hallen från stort fönsterparti. Vitmålade väggar och askparkett.

SOVRUM 1/TV-rum
Ljust rymligt rum med fönster och helglasad utgång till balkong på framsidan av huset. Gott om plats för dubbelsäng eller annan möblering (rummet används idag som TV-rum). Vitmålade väggar, askparkett samt två garderober (Marbodal).

SOVRUM 2
Rum med målade väggar i blågrått, askparkett och praktiskt garderobssystem upp till tak bakom draperi. Fönster mot baksidan. Detta rum har säljarna använt som master bedroom.

SOVRUM 3
Rum med vitmålade väggar, parkettgolv och en garderob (Marbodal). Fönster i två väderstreck ger ett fint ljusinsläpp.

SOVRUM 4 / KONTOR / WALK-IN-CLOSET
Ett något mindre rum som kan användas som t ex sovrum, walk-in-closet eller kontor. Vitmålade väggar och askparkett samt en garderob (Marbodal). Fönster.

BADRUM
Helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Utrustat med badkar, wc, handfat med kommod, spegelskåp och spotlights i tak.

Byggnad

Byggnadstyp

Parhus

Byggnadsår

2016

Uppvärmning

Frånluftvärmepump Nibe (golvvärme entréplan/radiatorer övre plan) + braskamin

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Nacka Kil 1:74

Övriga byggnader

Förråd (ca 10 kvm)

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

18 998 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 12 000 kr
VA: 4 496 kr
Sotning: 135 kr
Försäkring: 2 367 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Driftskostnaden är säljarens faktiska kostnad och kan för en köpare variera beroende på avtal och levnadssätt. I uppvärmningskostnaden ingår även hushållsel. Kostnaden för VA faktureras via föreningen.

Tillträde

Omgående eller enligt ök

Övrigt

UTEPLATSER + BALKONG
Flera fina uteplatser på markplan och balkong på övre plan. Uteplatsen på framsidan är stenbelagd och ligger mot söder. Träaltan på baksidan och på sidan av huset. Tomten som nyttjas och sköts av innehavaren av denna bostadsrätt är på ca 540 kvm och tillhör föreningen.

LARM
Larm finns installerat (Alert). Abonnemanget kan övertas av köparen.

FIBER
Telia öppen fiber finns indraget till varje hus. TV-kanaler och bredband beställs individuellt för varje hushåll. Säljaren betalar ca 5 376 kr/år för sitt paket.

PARKERING
På uppfarten finns plats för två bilar.

BÅTPLATS
Vid Kilsvikens samfällighetsförenings brygga har BRF Kilsviken tillgång till 12 av totalt 25 båtplatser. Kö kan förekomma. Samfällighetsföreningen planerar även att bygga en bastu nere vid bryggan.

Nacka kommun har en informativ hemsida där du kan läsa om det mesta i kommunen - allt ifrån byggplaner i området och planerad utbyggnad av tunnelbana till Nacka till t ex skolalternativ och kommunens fina naturområden, se www.nacka.se. Nacka kommun kommer att förtätas mycket de närmsta åren. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planer för området. Kontakta Stadsbyggnadsservice på Nacka kommun på stadsbyggnad@nacka.se eller 08-718 80 00 för mer information.

Uppgiven area är baserad på säljarens information och kontrollerad med föreningen. Föreningen garanterar inte att uppgiven area överensstämmer med verklig area. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning före kontraktsskrivning.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Förening

Namn

Brf Kilsviken i Nacka

Om föreningen

Föreningen registrerades 2014-10-29. I föreningen finns det totalt 31 bostadslägenheter fördelade på 15 parhus i två plan och en enplansvilla. Alla lägenheter är upplåtna med bostadsrätt.

Det finns i dagsläget inga planerade avgiftsförändringar (avstämt med styrelsen 2018-07-16).

Läs mer om föreningen i föreningens årsredovisning och stadgar (finns under fliken "Viktiga dokument").

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Om området

Kil

Kil är ett lugnt område med trevlig blandning av äldre och nya hus. I denna härliga skärgårdsmiljö finns flera fina badplatser och möjlighet till båtplats. Det är nära till vackra naturreservatet Velamsund med fina promenadstigar, motionsspår (elljusspår) och nybyggt utegym. I Velamsund finns också populära restaurangen Långa raden, badplats, Boo IF Kajakhus, strövområden, torp och gård, herrgårdspark, Nacka ridklubb och vatten med gästbryggor. Ett elljusspår för löpning blir på vintern till ett spår för längdskidor och när skridskobanan på Insjön smält bort bjuds där på två fina badplatser: Insjöbadet samt det barnvänliga Velamsundsbadet med anlagd sandstrand, brygga och badflotte. I anslutning till Velamsundsbadet finns även en välutrustad lekplats och en kiosk.
Närhet till skolor och förskolor. På kort promenadavstånd ligger populära Waldorfskolan Idunskolan (förskola samt åk 1-9). För mer information om skolval, förskolor och skolor, se kommunens hemsida på www.nacka.se.

Kommunikation

Bra busskommunikationer in till stan med busshållplats Kils gård alldeles utanför området på Värmdövägen, där buss 445 och 422 går. Du kan också ta motorvägsbussen (buss 425) från Lagnövägen. Även med bil går det snabbt att ta sig. Härifrån kommer du ut på 222:an på bara några minuter och har endast ca 15 minuter med bil till centrala Stockholm (utanför rusningstider).

Närservice

Närmaste centrum är Orminge Centrum (www.ormingecentrum.se). Här finns allt ett modernt centrum kan erbjuda. Det är inte heller långt till Nacka Forum eller Sickla köpkvarter. Även i Gustavsberg finns trevlig shopping.

Karta

Hör av dig till Emma Bivstedt för mer information!

Emma Bivstedt

Emma Bivstedt

Nacka

Reg Fastighetsmäklare / Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-4349919

emma.bivstedt@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad