Ektorpsvägen 1 (1110)

Bilder

  • Såld!

Ektorpsvägen 1 (1110) , Ektorp , Nacka

RING MÄKLAREN FÖR VISNING - 070-434 99 19!

Välplanerad tvåa med stora fönsterpartier med fint ljusinsläpp. Stor balkong i öst. Rymligt sovrum med inbyggd förvaring, fullutrustat kök med full maskinell utrustning, diskbänk och stänkskydd i Carraramarmor samt stilfullt badrum.

Mitt i centrala Ektorp - med den 200 år gamla och pampiga "Skvallereken" som närmsta granne - står nu Oakhouse, en välritad fastighet som består av 67 bostadsrätter i olika storlekar. Allt från välplanerade ettor med integrerad förvaring till härliga fyror med hög inredningsstandard och balkonger i söderläge. Arkitekten har skapat moderna, yteffektiva och tidlösa boenden. Såväl interiör som exteriör präglas av medvetna kvalitetsmaterial och en urban design som är såväl funktionell som estetiskt tilltalande.

I Ektorps centrum finns service, matbutiker och restauranger - och på gångavstånd är natursköna Nyckelviken beläget med bad, motionsspår och strövområden. Ektorp bjuder också på mycket goda kommunikationer.

Oakhouse är helt enkelt ett citynära boende när det är som bäst.

PROJEKTFAKTA
Bostäder: 67 st
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Antal rum: 1-4 ROK
Boarea: ca 28-88 kvm
Fast pris: 2.150.000 - 5.200.000 kr
Adress: Ektorpsvägen 1
Inflyttning: Omgående, eller enligt överenskommelse
Byggherre: BTH Bostad
Se alla planritningar, prislista, säljbroschyr och ytterligare info på www.oakhouse.se.

44 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 732 kr Inkl värme, vatten, kabel-tv (basutbud) & bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
44 kvm
Våning:
1, hiss finns
Byggår:
2018

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

44 kvm

Rumsbeskrivning

Den 200 år gamla "Skvallereken" är en klassisk mötesplats i hjärtat av Nacka. Alldeles intill det ståtliga trädet står nu Oakhouse. Rent arkitektoniskt har man tagit intryck av eken - det är ett rustikt hus med många stilrena detaljer och fina material. Oakhouse erbjuder smarta boenden för den stilmedvetne som vill ha närhet till city såväl som naturen.

Här finns välplanerade ettor på 28 kvm med integrerad matplats och förvaring. Tvåorna erbjuder mycket funktion på liten yta och tilltagna fönsterpartier. Treorna och de mindre fyrorna har fina sociala ytor och generösa ljusinsläpp och de största fyrorna har balkong i söderläge med utsikt över just den vackra "Skvallereken". Utöver unika boenden har man natur, bad, båtliv och ett rikt serviceutbud alldeles runt knuten. Mycket bra kommunikationer med mindre än 20 minuter till Slussen. Om man inte vill åka buss kan man ta Saltsjöbanan, som ligger på bekvämt promenadavstånd.

I huset finns garage med parkering, god cykelförvaring och tillgång till bilpool.

I Oakhouse har man valt att arbeta med klassiska och naturliga material, något som ger en genuin och harmonisk känsla i bostäderna.

I köket - hemmets sociala nav - har man i de större lägenheterna skapat en trivsam bistroatmosfär och därför arbetat med ek, en fin Carraramarmor i kombination med passande armatur samt riktbara spotlights som monterats på skena. Köken är från välrenommerade Vedum med snickerier i ekfanér alternativt vitmålade luckor. Integrerad kyl, frys och diskmaskin samt rostfri mikro från Electrolux. Resultatet är ett stilfullt rum med karaktär - perfekt för långa, härliga måltider.

Golven i vitpigmenterad ek skänker en slags stillhet åt rummen och går fint ihop med vardagsrummets ljusa väggar. De kontrasterar också mot den platsbyggda förvaringsväggen i något mörkare naturek.

Badrummen går i färgerna svart, grått och vitt. Klinkers är matt silvergrå medan kaklet är blankvitt. Tvättställskommoden är gjord i svart ekfanér, tvättstället i porslin och blandarna kommer från Tapwell. Tvättmaskin och torktumlare är från Electrolux.

Samtliga material och detaljer är omsorgsfullt utvalda med den moderna människan i åtanke och från leverantörer med krav på högsta standard.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 6, hiss finns

Avgift

2 732 kr Inkl värme, vatten, kabel-tv (basutbud) & bredband

Andel i föreningen

0%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Omgående eller enl ök

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2018

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Fastighetsbeteckning

Sicklaön 202:9

Förening

Namn

Brf Oakhouse

Om föreningen

Brf Oakhouse registrerades 2015-10-08 och föreningens hus med 67 bostadsrätter och 1 lokal med hyresrätt stod klart för inflytt i slutet av 2018. Föreningen äger fastigheten Sicklaön 202:9 med adress Ektorpsvägen 1. Huset är utformat som ett flerbostadshus med 7 våningar ovan gård samt garageplan.

Gemensamma utrymmen: Garageplan, cykelrum, rullstolsrum samt städrum. Varje lägenhet har tillgång till ett förråd.
Föreningen har en bilpool med en bil via Sunfleet, som medlemmarna kan utnyttja.

Föreningens ekonomiska förvaltare är Nabo, www.nabo.se.

Antal lägenheter

67

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

Fastigheten är ansluten till fibernät med distribution inom fastigheten till uttag i varje lägenhet. Fiber via Ownit och TV-kanaler (grundpaket) ingår i månadsavgiften.

Parkering

Föreningen har ca 29 parkeringsplatser i sitt garage som hyrs ut till medlemmarna samt 2 markparkeringsplatser, där bilpoolsbilen från Sunfleet står parkerad.

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Övrigt

El - Du behöver inget eget elavtal. Varje lägenhet har en mätpunkt som mäter varje lägenhets faktiska förbrukning. Kostnaden för förbrukad el läggs på månadsavin.

Om området

Ektorp

Ektorp är ett populärt, lugnt och naturskönt område nära till Skurusundet med fina promenadstråk längs vattnet i Skuruparken. Promenadavstånd till underbara Nyckelviken, där det finns en lantgård med djur och herrgård från 1700-talet, motionsslingor, stora grönområden och badklippor. Möjlighet till bad finns också i Långsjön, ca 15 minuters promenad bort. Ektorps skola ligger i närområdet, likaså Skuru skola och Saltängens skola. Dessutom finns det flera förskolor som ligger i området. För mer info se: www.nacka.se

Kommunikation

Väldigt goda busskommunikationer med täta avgångar, det tar cirka 15-20 min in till Slussen. Kollektivtrafik dygnet runt. För mer info se: www.sl.se

Närservice

Ektorps centrum är närmaste centrum. Där finns bl a mataffärer, restauranger, bageri Gateau, blomsterbutik, närbutiker, träningscenter samt sjukhus med apotek. Nära även till ICA Maxi och shopping i Nacka Forum och Sickla Köpkvarter.

Parkering

Gratis parkering i området.

Karta

Hör av dig till Emma Bivstedt för mer information!

Emma Bivstedt

Emma Bivstedt

Nacka

Reg Fastighetsmäklare / Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-4349919

emma.bivstedt@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad