Rudsjövägen 67

Bilder

  • Såld!

Rudsjövägen 67 , Duvnäs Utskog , Nacka

Radhus i tre plan i populära Duvnäs Utskog i Skuru. Huset har två härliga uteplatser samt eget garage och carport på tomten. Barnvänligt med fina gemensamma lekytor i vacker natur runt huslängorna.

Husets tre plan, med en totalyta om 150 kvm, disponeras enligt följande: Entréplan med hall och gäst-wc, kök med matplats vid fönster, ljust rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och stort matbord och med utgång till altan och lilla trädgården på baksidan. Övre plan erbjuder tre sovrum, helkaklat badrum och klädkammare. Källarplanet är idag inrett med ett allrum, tvättstuga med dusch och bastu samt ett stort praktiskt förråd.

Huset är anslutet till kabel-TV och fiber (kostnaden ingår i samfällighetsavgiften).

Duvnäs Utskog är ett lugnt och barnvänligt område med centralt läge i Nacka. Här bor du nära naturen och havet och har samtidigt behändigt pendlingsavstånd till city. Bra kommunikationer med motorvägsbuss in till Slussen. Detta är ett område du kommer du att trivas i!

100 kvm, 5 rok

Tomträttsavgäld/år:
18 800 kr
Typ:
Radhus
Boarea:
100 kvm
Biarea:
50 kvm
Tomtarea:
233 kvm
Byggår:
1968
Driftskostnad:
3 876 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

100 kvm

Biarea

50 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN:
HALL
Ljusa målade väggar och klinkergolv. Plats för avhängning av ytterkläder. Ytterdörr bytt 2007.

GÄSTTOALETT
Helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme (2005). WC, handfat och väggspegel samt fönster.

KÖK
Kök i original med grönmålade luckor och grönt kakel ovan arbetsbänk i rostfritt och trä. Den maskinella utrustningen består av: spis (original), fläkt (original), kyl och frys i fullhöjd (2015) samt diskmaskin (2008) och mikrovågsugn (äldre modell). Matplats vid fönster. Ljusa målade väggar och klinkergolv.

VARDAGSRUM
Ljust luftigt vardagsrum med stort fönsterparti och glasad dubbeldörr till trädäckad altan och trädgård på baksidan. Gott om plats för både soffgrupp och matsalsmöbel. Ljusa målade väggar samt vackert ekparkettgolv (slipat och oljat 2011).

ÖVRE PLAN:
HALL
Trapphall med ljusa målade väggar och laminatgolv. Praktiskt tvättnedkast från övre plan ner till källarplanet där tvättstugan finns.

DUSCH/WC
Badrum renoverat 2005 med helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. WC, handfat med kommod och spegelskåp ovan, duschvägg i betongglas samt vattenburen handdukstork. Två fönster som ger fint ljusinsläpp.

Tre rymliga sovrum finns på detta plan:
SOVRUM 1 (två fönster mot framsidan) - Ljusa målade väggar och laminatgolv. Inbyggd garderob med överskåp.

SOVRUM 2 (två fönster mot baksidan) - Målade väggar och laminatgolv. Plats för dubbelsäng och gott om förvaring i tre inbyggda garderober med överskåp.

SOVRUM 3 (tre fönster mot baksidan) - Målade väggar och laminatgolv.

KLÄDKAMMARE
Från övre hallen nås även en klädkammare inredd med hyllplan och klädstänger. Målade väggar och plastmatta.

KÄLLARPLAN:
Källarplanet i dessa radhus ger stora möjligheter till individuell anpassning av planlösning och användning - allt efter behov, tycke och smak! Fråga gärna mäklaren, som har stor erfarenhet av försäljningar i området, om tips och idéer på alternativa planlösningar!

FÖRRÅD UNDER TRAPPA
Under trappan finns ett praktiskt förvaringsutrymme. Det är även här tvätten landar när den kastas ner via tvättnedkastet på övervåningen. Målade väggar och laminatgolv.

ALLRUM
Stort allrum renoverat 2017 med plats för både TV-soffa och kontorshörna. Ljusa målade väggar och laminatgolv. Tre högt placerade fönster mot baksidan.

TVÄTTSTUGA/DUSCH/BASTU
Tvättstuga renoverad 2017 med vitmålade väggar och klinkergolv. Kaklade väggar vid duschhörnan. Här finns tvättmaskin (2009), torkskåp (äldre modell), värmeväxlare (2017) samt bastu.

FÖRRÅD
Stort förråd med gott om förvaringsmöjligheter, renoverat 2017 med vitmålade väggar och laminatgolv.

Byggnad

Byggnadstyp

Radhus i 2 plan + källare

Byggnadsår

1968

Uppvärmning

Vattenburen värme från gemensam panncentral (pellets), egen värmeväxlare (2017).

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 2 november 2011
Energiprestanda: 77 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Träpanel/prefabbetong
Bjälklag: Lättbetong
Tak: Plåt
Utv. plåtarbete: Plåt

Övrigt

UTEPLATSER:
Med utgång från vardagsrummet på entréplan finns en träaltan samt liten grästäppa angränsande mot allmänning med vacker bergssluttning. Insynsskyddat nordvästläge med sol på eftermiddag och tidig kväll. Entrésidan har gräsmatta och stensatt gång från parkering till hus, samt stensatt uteplats. Sydostläge med härlig sol från morgon och fram över dagen. Runt omkring radhuslängorna finns det härlig natur för barnen att leka i.

FIBER OCH KABEL-TV:
Kabel-TV via Bredbandsbolaget, basutbud samt 8 fritt valda kanaler ingår i samfällighetsavgiften. Bredband 100 Mbit via Fiber från Ownit, ingår i samfällighetsavgiften.

VÄRME OCH VATTEN:
I samfällighetsavgiften ingår bl a kostnad för uppvärmning och vatten. Alla fastigheter inom samfälligheten har egen mätare för uppvärmningen, vilken avläses vid årsskiftet. Överstiger förbrukningen snittförbrukningen i samfälligheten får man erlägga överskjutande del och om man förbrukar mindre så får man pengar tillbaka.

TOMTRÄTTSAVGÄLD:
Från 2019-07-01 och kommande 10 år uppgår den årliga avgälden till 23 850 kr/år.

RENOVERINGSBESKRIVNING:
2017 Totalrenovering av allrum, tvättstuga och förråd efter vattenskada, Ny värmeväxlare.
2015 Ny farstukvist, Ny kyl + frys.
2013 Takmålning, Ny eldriven garageport, Ny carport, Ny trätrall (uteplats baksida).
2011 Slipning och oljning av parkettgolv i vardagsrum.
2009 Isolering av vind, Byte av radiatorventiler, Ny tvättmaskin.
2008 Ny diskmaskin.
2007 Nya Mockfjärdsfönster (överallt utom i sovrum 2, sovrum 3 och källaren), Ny ytterdörr, Ny altandörr.
2006 Målning av trapphus.
2005 Renovering av dusch/wc övre plan + wc entréplan (kakel, klinkers, värmegolv).

ÖVRIGT:
Nacka kommun har en informativ hemsida där du kan läsa om det mesta i kommunen - allt ifrån byggplaner i området och planerad utbyggnad av tunnelbana till Nacka till t ex skolalternativ och kommunens fina naturområden, se www.nacka.se. Nacka kommun kommer att förtätas mycket de närmsta åren. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planer för området. Kontakta Stadsbyggnadsservice på Nacka kommun på stadsbyggnad@nacka.se eller 08-718 80 00 för information.

Fastighetsbeteckning

Sicklaön 18:58

Övriga byggnader

Garage med plats för en bil. Ny port med elektronisk öppning (2013).
Carport samt plats för bil på garageuppfarten.

Samfälligheten har en spolplatta vid panncentralen som nyttjas av boende i området för biltvätt.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

46 515 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 6 495 kr
Renhållning: 1 200 kr
Väg, samf: 32 520 kr
Försäkring: 6 300 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Angiven driftskostnad bygger på säljarens faktiska siffror. I samfällighetsavgiften ingår kostnad för värme, V/A, kabel-TV med basutbud samt 8 fritt valda kanaler via Bredbandsbolaget, bredband via fiber från Ownit (100 Mbit/s ingår, kan ökas mot avgift), snöröjning samt underhåll av gemensamhetsanläggningar (panncentral, kulvertsystem, spolplatta, belysning mm). Samfällighetsavgiften uppgår f n till 32 520 kr/år. Tomträttsavgälden (fn 18 800 kr/år) är inte inräknad i driftskostnaden.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 381 000 kr, varav byggnadsvärde 798 000 kr

Summa pantbrev

1 274 400 kr

Tomt

Areal: 233 kvm
Tomttyp: Radhustomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Sicklaön GA:1

UTSKOGENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING:
Utskogens Samfällighetsförening omfattar radhusen längs Knut Stangenbergs väg och Rudsjövägen vid norra inloppet till Skurusundet i Nacka kommun. Området byggdes i slutet av 1960-talet och består av sammanlagt 238 fastigheter med äganderätt. Vissa med tomträtt och vissa med friköpta tomter.

Det är nära till Nyckelvikens naturreservat med vackra ströv- och motionsområden vid inloppet till Stockholm. Området är barnvänligt med närhet till lekparker, fotbollsplan, tennisplan och stora gräsmattor. Lågstadieskola och förskola finns inpå knuten. Det finns bra kommunikationer med buss till Slussen. I högtrafik går det motorvägsbussar, restiden är då ca 20-30 minuter.

Samfällighetsföreningens uppgift är att driva panncentralen som förser fastigheterna med fjärrvärme, att ansvara för vissa gemensamma åtgärder vilka är närmare preciserade i ett anläggningsbeslut samt att svara för visst yttre underhåll och service, exempelvis upphandla snöröjning.

I praktiken fungerar samfälligheten även som intresseförening för fastighetsägarna, till exempel genom att styrelsen svarar på remisser från Nacka kommun och att genom Utskogsnytt och föreningens hemsida hålla de boende informerade om vad som händer och sker i området.

Samfällighetens hemsida: www.utskogen.se

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Duvnäs Utskog

Duvnäs Utskog är ett barnvänligt och lugnt område i Skuru, med närhet till det mesta. Här har du naturen inpå knuten. Naturreservatet Nyckelviken lockar med underbar natur, fina promenad- och joggingvägar, stall där barnen får träffa djuren och café i den gamla fina mangårdsbyggnaden. Närheten till Skurusundet och Saltsjön ger härlig havsmiljö och möjlighet till båtliv. Skurus egen lilla sjö, Bastusjön, erbjuder bad sommartid och skridskoåkning vintertid. I området finns fina lekplatser, fotbollsplan, tennisbana och även pulkabackar vintertid.

Förskola och skola på nära gångavstånd; nybyggda Utskogens förskola i östra änden av Rudsjövägen och Borgvallaskolan (F-3) ett stenkast bort via bilfria gång- och cykelstigar. Därifrån går barnen ofta vidare till närbelägna Ektorps skola (F-6), Skuru skola (F-9) eller Internationella Engelska Skolan (4-9) i Nacka Strand (bra busskommunikationer).

Kommunikation

Goda pendlingsmöjligheter med bra busskommunikationer. Motorvägsbuss 449 som tar dig till/från Slussen på ca 25 minuter i rusningstrafik. Buss 409 tar ca 15 minuter till Nacka Forum och ca 35 minuter till Slussen.

Närservice

I närbelägna Ektorp finns bl a restauranger, bageri (Gateau), närbutiker, träningscentra samt sjukhus med apotek. Nära även till ICA Maxi och shopping i Nacka Forum och Sickla Köpkvarter.

Karta

Hör av dig till Emma Bivstedt för mer information!

Emma Bivstedt

Emma Bivstedt

Nacka

Reg Fastighetsmäklare / Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-434 99 19

emma.bivstedt@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad