Rudsjövägen 70

Bilder

  • Såld!

Rudsjövägen 70 , Duvnäs Utskog , Nacka

Radhus i tre plan (50+50+50 kvm) i populära Duvnäs Utskog i Skuru. Bra läge i området en bit bort från vägen och med två fina uteplatser, en med morgon-/förmiddagssol och en med eftermiddags-/kvällssol. Huset behöver renoveras och moderniseras. Här har du möjligheten att sätta din egen prägel och göra dina egna materialval från början! Merparten av fönstren är bytta (alla utom källarfönstren), likaså panelen på framsidan av huset och på förrådet.

Husets tre plan, med en totalyta om 150 kvm, har en mycket tilltalande planlösning och disponeras enligt följande: Entréplan med hall och gäst-wc, kök med matplats vid fönster, rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och stort matbord och med utgång till uteplats och lilla trädgården på baksidan. Övre plan erbjuder tre sovrum, badrum och klädkammare. Källarplanet är idag inrett med ett allrum, tvättstuga samt ett stort förråd.

Huset är anslutet till kabel-TV och fiber (kostnaden ingår i samfällighetsavgiften). Förråd finns på tomten. Tillgång till garage i samfällighetens garagelänga.

Duvnäs Utskog är ett lugnt och barnvänligt område med centralt läge i Nacka. Området bjuder på fina gemensamma lekytor i härlig natur runt huslängorna och flera lekplatser. Här bor du nära naturen och havet och har samtidigt behändigt pendlingsavstånd till city, med busshållplats bara ett stenkast bort.

100 kvm, 5 rok

Tomträttsavgäld/år:
17 500 kr
Typ:
Radhus
Boarea:
100 kvm
Biarea:
50 kvm
Tomtarea:
174 kvm
Byggår:
1969
Driftskostnad:
3 961 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

100 kvm

Biarea

50 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN:
HALL
Tapetserade väggar samt plastmatta vid entrén och heltäckningsmatta längre in. En inbyggd garderob samt plats för avhängning av ytterkläder.

GÄSTTOALETT
Målade väggar och plastmatta. WC, handfat och badrumsskåp samt fönster.

KÖK
Kök i original med ljusgrå luckor och äldre vitvaror (alla ej i funktion). Matplats vid fönster. Tapetserade väggar och plastmatta. Väggen in mot vardagsrummet kan tas bort för en mer öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

VARDAGSRUM
Vardagsrum med fint ljusinsläpp från stort fönsterparti och utgång till uteplats i högt läge på baksidan. Gott om plats för både soffgrupp och matsalsmöbel. Tapetserade väggar och originalparkett (sliten och med fläckar).

ÖVRE PLAN:
HALL
Trapphall med tapetserade väggar och heltäckningsmatta.

BADRUM
Badrum i originalskick med våtrumstapet och våtrumsmatta. Badkar, WC, handfat, spegelskåp samt förvaringsskåp. Två fönster som ger fint ljusinsläpp.

Tre rymliga sovrum finns på detta plan:
SOVRUM 1 (fönster mot framsidan) - Tapetserade väggar och plastmatta. Inbyggd garderob med överskåp.

SOVRUM 2 (fönster mot baksidan) - Målad tapet och plastmatta. Plats för dubbelsäng och gott om förvaring i tre inbyggda garderober med överskåp.

SOVRUM 3 (två fönster mot baksidan) - Tapetserade väggar och plastmatta.

KLÄDKAMMARE
I övre hallen finns även ingång till en klädkammare.

KÄLLARPLAN:
Källarplanet i dessa radhus ger stora möjligheter till individuell anpassning av planlösning och användning - allt efter behov, tycke och smak! Fråga gärna mäklaren, som har stor erfarenhet av försäljningar i området, om tips och idéer på alternativa planlösningar!

FÖRVARINGSMÖJLIGHET UNDER TRAPPA
Under trappan finns ett praktiskt utrymme som kan användas för förvaring.

ALLRUM
Stort allrum med plats för t ex både TV-soffa och kontorshörna. Om ett fjärde sovrum önskas inredas kan detta göras här. Vitmålade väggar och fondvägg (ej komplett) samt heltäckningsmatta. Tre högt placerade fönster mot baksidan (dessa är de enda fönstren i huset som inte är bytta).

TVÄTTSTUGA/DUSCH
Tvättstuga med vitmålade väggar och betonggolv. Här finns duschkabin, tvättmaskin, torkskåp (tidsinställningen fungerar ej) och värmeväxlaren.

FÖRRÅD
Stort förråd med gott om förvaringsmöjligheter.

Byggnad

Byggnadstyp

Radhus i 2 plan, samt källare

Byggnadsår

1969

Uppvärmning

Vattenburen värme från gemensam panncentral (pellets), egen värmeväxlare

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 10 oktober 2017
Energiprestanda: 65 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Träpanel/prefabbetong
Bjälklag: Lättbetong
Tak: Plåt
Utv. plåtarbete: Plåt

Övrigt

UTEPLATSER:
Med utgång från vardagsrummet på entréplan finns en uteplats med stenplattor samt liten grästäppa angränsande mot härlig natur. Denna sida vetter mot öst och har morgon- och förmiddagssol. Entrésidan har en liten gräsmatta med ett plommonträd på samt stensatt gång och uteplats. Här är det västläge med härlig eftermiddags- och kvällssol. Runtomkring radhuslängorna finns det härlig natur för barnen att leka i.

FIBER OCH KABEL-TV:
Kabel-TV via Bredbandsbolaget, basutbud samt 8 fritt valda kanaler ingår i samfällighetsavgiften. Bredband 100 Mbit via Fiber från Ownit, ingår i samfällighetsavgiften.

VÄRME OCH VATTEN:
I samfällighetsavgiften ingår bl a kostnad för uppvärmning och vatten. Alla fastigheter inom samfälligheten har egen mätare för uppvärmningen, vilken avläses vid årsskiftet. Överstiger förbrukningen snittförbrukningen i samfälligheten får man erlägga överskjutande del och om man förbrukar mindre så får man pengar tillbaka.

TOMTRÄTTSAVGÄLD:
Från 2019-07-01 och kommande 10 år uppgår den årliga avgälden till 21 610 kr/år.

ÖVRIGT:
Nacka kommun har en informativ hemsida där du kan läsa om det mesta i kommunen - allt ifrån byggplaner i området och planerad utbyggnad av tunnelbana till Nacka till t ex skolalternativ och kommunens fina naturområden, se www.nacka.se. Nacka kommun kommer att förtätas mycket de närmsta åren. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planer för området. Du uppmanas att kontakta Stadsbyggnadsservice på Nacka kommun på stadsbyggnad@nacka.se eller 08-718 80 00 för mer information.

Fastighetsbeteckning

Sicklaön 24:16

Övriga byggnader

Förråd finns på framsidan av huset (fasaden utbytt). Tillgång till garageplats i samfällighetens garagelänga.

Samfälligheten har en spolplatta vid panncentralen som nyttjas av boende i området för biltvätt.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

47 535 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 6 870 kr
Renhållning: 1 328 kr
Väg, samf: 35 160 kr
Försäkring: 4 177 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Angiven driftskostnad bygger på säljarens faktiska siffror. I samfällighetsavgiften ingår kostnad för värme, V/A, kabel-TV med basutbud samt 8 fritt valda kanaler via Bredbandsbolaget, bredband via fiber från Ownit (100 Mbit/s ingår, kan ökas mot avgift), snöröjning samt underhåll av gemensamhetsanl. (panncentral, kulvertsystem, spolplatta, belysning mm). Samfällighetsavgiften uppgår f n till 35 160 kr/år. Tomträttsavgälden (fn 17 500 kr/år) är inte inräknad i driftskostnaden.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 522 000 kr, varav byggnadsvärde 1 088 000 kr

Summa pantbrev

552 500 kr

Tomt

Areal: 174 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Sicklaön GA:1-GA:2
Förmån, Officialservitut: Parkering väg, 0182K-5766

UTSKOGENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING:
Utskogens Samfällighetsförening omfattar radhusen längs Knut Stangenbergs väg och Rudsjövägen vid norra inloppet till Skurusundet i Nacka kommun. Området byggdes i slutet av 1960-talet och består av sammanlagt 238 fastigheter med äganderätt. Vissa med tomträtt och vissa med friköpta tomter.

Det är nära till Nyckelvikens naturreservat med vackra ströv- och motionsområden vid inloppet till Stockholm. Området är barnvänligt med närhet till lekparker, fotbollsplan, tennisplan och stora gräsmattor. Lågstadieskola och förskola finns inpå knuten. Det finns bra kommunikationer med buss till Slussen. I högtrafik går det motorvägsbussar, restiden är då ca 20-30 minuter.

Samfällighetsföreningens uppgift är att driva panncentralen som förser fastigheterna med fjärrvärme, att ansvara för vissa gemensamma åtgärder vilka är närmare preciserade i ett anläggningsbeslut samt att svara för visst yttre underhåll och service, exempelvis upphandla snöröjning.

I praktiken fungerar samfälligheten även som intresseförening för fastighetsägarna, till exempel genom att styrelsen svarar på remisser från Nacka kommun och att genom Utskogsnytt och föreningens hemsida hålla de boende informerade om vad som händer och sker i området.

Samfällighetens hemsida: www.utskogen.se

Tillträde

ca dec/jan

Om området

Duvnäs Utskog

Duvnäs Utskog är ett barnvänligt och lugnt område i Skuru, med närhet till det mesta. Här har du naturen inpå knuten. Naturreservatet Nyckelviken lockar med underbar natur, fina promenad- och joggingvägar, stall där barnen får träffa djuren och café i den gamla fina mangårdsbyggnaden. Närheten till Skurusundet och Saltsjön ger härlig havsmiljö och möjlighet till båtliv. Skurus egen lilla sjö, Bastusjön, erbjuder bad sommartid och skridskoåkning vintertid. I området finns fina lekplatser, fotbollsplan, tennisbana och även pulkabackar vintertid.

Förskola och skola på nära gångavstånd; nybyggda Utskogens förskola i östra änden av Rudsjövägen och Borgvallaskolan (F-3) ett stenkast bort via bilfria gång- och cykelstigar. Därifrån går barnen ofta vidare till närbelägna Ektorps skola (F-6), Skuru skola (F-9) eller Internationella Engelska Skolan (4-9) i Nacka Strand (bra busskommunikationer).

Kommunikation

Goda pendlingsmöjligheter med bra busskommunikationer och cykelvägar. Motorvägsbuss 449 som tar dig till/från Medborgarplatsen på ca 20-30 minuter i rusningstrafik. Buss 409 tar ca 15 minuter till Nacka Forum och drygt 30 minuter till Slussen. Fina cykelvägar till och från stan. Från Nacka strand, som nås med buss eller cykel, går båt till bland annat Nybroviken.

Närservice

I närbelägna Ektorp finns bland annat restauranger, bageri (Gateau), apotek och närbutiker, gym och träningscentra samt skolor och sjukhus. Nära även till ICA Maxi och shopping i Nacka Forum och Sickla Köpkvarter.

Karta

Hör av dig till Emma Bivstedt för mer information!

Emma Bivstedt

Emma Bivstedt

Nacka

Reg Fastighetsmäklare / Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-4349919

emma.bivstedt@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad