Solviksvägen 44

Bilder

Accepterat Pris

7 195 000 kr

Bevaka slutpriset

Solviksvägen 44 , Kummelnäs , Nacka

ACCEPTERAT PRIS!!! Stor tilltalande villa med hela 6 sovrum om ca 197 kvm boyta på underbart läge. Genomgående mycket gott skick och nära både hav och sjö. Kummelnäsviken ligger alldeles nedanför huset och till Karbosjön, Trollsjön och Sågsjön med fina badplatser har ni promenadavstånd. Flera populära förskolor i området och på 10 minuter med bil når du Orminge med stort utbud av mataffärer och butiker. Ett lugnt och härligt boende med ändå bara 20 minuter med bil från centrala Stockholm. Radonmätning utförd med mkt låga värden.

197 kvm, 7 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
197 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
1 133 kvm
Byggår:
1991
Driftskostnad:
3 437 kr/månad
Accepterat Pris:
7 195 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

7 rum varav 6 sovrum

Boarea

197 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till detta stora pampiga hus i lugna attraktiva kvarter. Hela huset har en väldigt omhändertagande känsla och renoveringar är gjorda med stor omsorg och hantverkskunnande.

När du stiger in i hallen möts du upp av ett snyggt klinkergolv och bra förvaring i hel garderobsvägg för ytterkläder och skor. Från hallen som sammanbinder hela entréplanet så tar vi oss sedan vidare till övriga rum.

Entréplanet bjuder på hela fyra stora sovrum av varierande storlek med ljusa färgval på väggarna och snygga golv. Två av sovrummen har platsbyggd förvaing som rymmer gott om kläder. Vidare finns det ett stort förråd.

Badrum:
Fantastiskt fint badrum (kvalitetsdokument finns) i medvetna färgval. Rejäl duschplats med glasbetong. En härlig bastu att nyttja under årets kalla månader, wc och handfat.

Tvättstuga:
Fin tvättstuga med gott om plats för både klädvård och förvaring. Ljusa färgval. Här inne finns även husets värmepump.

Övre plan:
En trappa upp kommer vi till husets riktiga huvudnummer som är ett mycket stort vardagsrum med gott om plats för både stor soffgrupp, extra matsalsbord och förvaring. Den fina kaminen i ena hörnan av vardagsrummet är både snygg och sprider skön värme under årets kalla månader. Utgång till den stora terrassen där både utemöbler och grill får plats.

Kök:
Stort härligt kök med bra förvaring och generösa arbetsytor. Här kommer den matlagningsintresserade verkligen att trivas. Vid den stora köksön som är platsbyggd kommer ni både kunna njuta av middagar tillsammans med vänner men även vardagsaktiviteter som barnens läxläsning.

Det övre planet bjuder även på två ytterligare sovrum av bra storlek.

Badrum:
Fantastiskt fint badrum med badkar att sjunka ner i kalla kvällar. Medvetna färgval skapar total fräschör. Ljusinsläpp från ett fönster.

Trädgård:
Fin trädgård med olika gröna rum där solen kommer åt större delen av dagen. Här finns något för alla smaker vare sig det handlar om barnens lek och spring eller grillning med vännerna.

Sammantaget är detta ett otroligt fint och tilltalande hus i lugna härliga kvarter. Närheten till vatten i både hav och sjö ger många trevliga alternativ vare sig det handlar om bad eller trevliga promenadvägar. Ett lugnt pittoresk läge men samtidigt nära både Orminge, Nacka Forum och med goda bussförbindelser in till stan. Varmt välkommen till Attraktiva Solviksvägen.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla med suterrängvåning

Byggnadsår

1991

Uppvärmning

Värmepump-frånluft

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 15 juli 2015
Energiklass: E
Energiprestanda: 79 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Grundsula
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä och puts
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Plåt

Övrigt

Uppgifter om bostadens storlek härrör från taxeringsinformationen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning av huset. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av
fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Fastighetsbeteckning

Kummelnäs 1:331

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

41 250 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 23 000 kr
VA: 3 700 kr
Renhållning: 2 100 kr
Sotning: 550 kr
Försäkring: 10 000 kr
Övrigt: 1 900 kr

Kommentar

Övrigt i posten driftskostnader avser vägföreningen. Kostnader för drift kan variera beroende på val av elbolag, förbrukning av varmvatten m.m. Se därför dessa kostnader som riktvärden.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

4 522 000 kr, varav byggnadsvärde 2 455 000 kr

Summa pantbrev

4 144 000 kr

Tomt

Areal: 1 133 kvm
Tomttyp: Trädgård/Naturtomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Kummelnäs GA:1
Last, Officialservitut: Väg, 01-BOO-385
Last, Avtalsservitut: Villa och årlig avgäld, 01-IM8-35/3682

Om området

Kummelnäs

Kummelnäs är ett lugnt och barnvänligt villaområde med blandad bebyggelse. En naturskön skärgårdsmiljö endast 20 min från stan. I närområdet finns två förskolor, Backeboskolans förskola i den charmiga gamla ättiksfabriken och Kummelnäs förskola. Det finns skolor i Velamsund, Vikingshill (Backeboskolan), Sågtorpsskolan och Myrsjöskolan.

Med bilen kommer du på 15 min till familjevänliga Gustavsbergsbadet, ett modernt och mycket omtyckt äventyrsbad. Velamsunds naturreservat med djur och natur är ett populärt resmål som du når med både egen båt eller bil. Här finns också populära restaurangen "Långa raden" som är öppen sommartid. Vidare finns både Yasuragi och Skepparholmen med restauranger och spa-möjligheter inom närområdet.

Kummelnäs är ett skärgårdsnära område med havet runt hörnet. Här finns flera båtklubbar och från Hasseludden och Riset kan man hoppa på skärgårdsbåtarna som tar dig ut i skärgården eller in mot stan. Många dagspendlar under sommartid med båttrafiken.

Det finns två badsjöar i närområdet. Dels Sågsjön med en kommunal badplats, som har sandstrand och bryggor samt en skogssjö, Trollsjön, belägen ut mot Hasseludden. Kristallklart vatten och klippor att sola på.

Kommunikation

Med buss tar du dig från Kummelnäs till Slussen på cirka 35 min. Många som åker kommunalt tar bilen till infartsparkeringen i Orminge varifrån bussar tar dig till Slussen med täta avgångar. Härifrån går även direktbussar till T-centralen vid rusningstider.

Närservice

Närmast har du Orminge centrum med bl a butiker, apotek, bibliotek och banker. Därifrån nära till Nacka Forum, Värmdö marknad och Sickla köpkvarter.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Anders Tamm för mer information!

Anders Tamm

Anders Tamm

Nacka

Reg Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

072-534 88 99

anders.tamm@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad