Kils Gårdsväg 27B

Bilder

  • Såld!

Kils Gårdsväg 27B , Kil , Nacka

Välkommen till ett topputrustat BR-parhus (5 rok, 119 kvm) byggt 2016 i underbart läge nära naturen och havet! Här har du alla förutsättningar för ett härligt rogivande båt- och friluftsliv - nära skärgården och samtidigt goda kommunikationer in till city. Föreningen har tillgång till båtplatser vid nybyggd brygga nedanför i Kilsviken.

Parhuset har en tilltalande planlösning med fyra sovrum samlade på övre plan tillsammans med ett badrum som är extrautrustat med badkar. Entréplanet välkomnar med en ljus och trevlig hall med gott om förvaring i garderobsvägg och förråd under trappan upp till övre plan. Öppen planlösning från hallen in till det extrautrustade köket i snygg, stilren och modern design samt in till vardagsrummet med braskamin och två dörrar ut till den väl tilltagna altanen på baksidan. På detta plan finns även ett stort utrymme med dusch, wc och tvättstuga.

Till huset disponeras en tomt på ca 396 kvm, som på baksidan angränsar till vacker natur. Huset har två härliga uteplatser på markplan och en balkong på övre plan. Anslutning till fiber finns och även ett uppvärmt, tilläggsisolerat förråd (ca 10 kvm) på tomten. På uppfarten finns det plats för två bilar.

Nära till busshållplats, förskola, skola, badplatser och Velamsunds friluftsområde. Eftersom huset är byggt 2016 är allt nytt och fräscht - här är det bara att flytta in och trivas!

Varmt välkommen till visning!

119 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
4 000 kr
Typ:
Parhus
Boarea:
119 kvm
Biarea:
10 kvm
Lägenhetsnummer:
25
Byggår:
2016
Driftskostnad:
1 358 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

119 kvm

Biarea

10 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN:
HALL
Välkomnande hall med gott om förvaring i flera garderober (Marbodal) och i förråd under trappan längre in i hallen. Fin gul ytterdörr med fönster som ger bra ljusinsläpp. Vitmålade väggar samt klinkergolv vid entrén och parkettgolv längre in (vitpigmenterad och mattlackad askparkett från Kährs). Spotlights i tak. Det är en härlig känsla när du kommer in i hallen och ser rakt igenom huset och ut i trädgården på baksidan.

KÖK
Snyggt, stilrent och modernt kök från Marbodal med vita luckor och vitt kakel ovan bänkskiva i natursten (Bohusgranit). Gott om förvaring och arbetsytor. Spotlights i tak. Den maskinella utrustningen från Siemens består av: Induktionshäll (high speed, 70 cm), fläkt (90 cm), inbyggd varmluftsugn och mikrovågsugn, kyl och frys i fullhöjd samt halvintegrerad diskmaskin. Ljus rymlig matplats med utgång till uteplats på framsidan via helglasad dubbeldörr.

VARDAGSRUM
Luftigt ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck och två utgångar till stor trädäckad altan på baksidan. Braskamin med täljstenstopp (Contura) som ger härlig värme och extra trevnad i rummet. Vitmålade väggar och parkettgolv.

DUSCH/WC/TVÄTT
Stort badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Utrustat med wc, handfat med kommod, spegelskåp, duschhörna med välvda glasdörrar, praktisk arbetsbänk med vask samt gott om förvaring i väggskåp. Spotlights i tak. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Här står även frånluftsvärmepumpen placerad (Nibe).

FÖRRÅD UNDER TRAPPAN
Under trappan finns ett förråd för praktisk förvaring.

ÖVRE PLAN
ÖVRE HALL
Det är en härlig rymd på övre plan tack vare den extra takhöjden. Fint ljusinsläpp i trappan och i övre hallen från stort fönsterparti. Vitmålade väggar och parkettgolv.

SOVRUM 1
Rum med fönster och helglasad utgång till balkong på framsidan av huset. Gott om plats för dubbelsäng och ev annan möblering. Vitmålade väggar, parkettgolv samt två garderober (Marbodal).

SOVRUM 2
Rum med vitmålade väggar, parkettgolv och en garderob (Marbodal). Fönster mot baksidan.

SOVRUM 3
Rum med vitmålade väggar, parkettgolv och en garderob (Marbodal). Fönster i två väderstreck.

SOVRUM 4 / WALK-IN-CLOSET / KONTOR
Ett något mindre rum som kan användas som t ex sovrum, walk-in-closet eller kontor. Vitmålade väggar och parkettgolv samt tre garderober (Marbodal). Fönster.

BADRUM
Helkaklat och klinkergolv med golvvärme. Utrustat med duschbadkar, wc, handfat med kommod, spegelskåp och spotlights i tak.

Byggnad

Byggnadsår

2016

Uppvärmning

Frånluftvärmepump Nibe (golvvärme entréplan/radiatorer övre plan) + braskamin

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Tilläggsisolering och OSB-skivor är uppsatt på alla väggar i hela bostaden.

Fastighetsbeteckning

Nacka Kil 1:80

Övriga byggnader

Förråd (ca 10 kvm) tilläggsisolerat och uppvärmt.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

16 297 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 12 000 kr
VA: 1 650 kr
Sotning: 135 kr
Försäkring: 2 512 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Driftskostnaden är säljarens faktiska kostnad och kan för en köpare variera beroende på avtal och levnadssätt. I uppvärmningskostnaden ingår även hushållsel. Kostnaden för VA faktureras via föreningen.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Övrigt

UTEPLATSER + BALKONG
Två fina uteplatser på markplan och balkong på övre plan. Uteplatsen på framsidan är stenbelagd och ligger mot nordost. Den stora träaltanen på baksidan ligger i härligt sydvästläge. Tomten tillhör föreningen.

LARM
Larm finns installerat (Verisure). Abonnemanget kan övertas av köparen.

FIBER
Telia öppen fiber finns indraget till varje hus. TV-kanaler och bredband beställs individuellt för varje hushåll. Säljaren betalar ca 5 376 kr/år för sitt paket.

PARKERING
På uppfarten finns plats för två bilar.

BÅTPLATS
Vid Kilsvikens samfällighetsförenings brygga har BRF Kilsviken tillgång till 12 av totalt 25 båtplatser. Kö kan förekomma. Samfällighetsföreningen planerar även att bygga en bastu nere vid bryggan.

Nacka kommun har en informativ hemsida där du kan läsa om det mesta i kommunen - allt ifrån byggplaner i området och planerad utbyggnad av tunnelbana till Nacka till t ex skolalternativ och kommunens fina naturområden, se www.nacka.se. Nacka kommun kommer att förtätas mycket de närmsta åren. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planer för området. Kontakta Stadsbyggnadsservice på Nacka kommun på stadsbyggnad@nacka.se eller 08-718 80 00 för mer information.

Uppgiven area är baserad på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Uppgiven area kan av olika anledningar vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning före kontraktsskrivning.

Förening

Namn

Brf Kilsviken i Nacka

Om föreningen

Föreningen registrerades 2014-10-29. I föreningen finns det totalt 31 bostadslägenheter fördelade på 15 parhus i två plan och en enplansvilla. Alla lägenheter är upplåtna med bostadsrätt.

Det finns i dagsläget inga planerade avgiftsförändringar (avstämt med styrelsen 2018-07-16).

Läs mer om föreningen i föreningens årsredovisning och stadgar (finns under fliken "Viktiga dokument").

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Om området

Kil

Kil är ett lugnt område med trevlig blandning av äldre och nya hus. I denna härliga skärgårdsmiljö finns flera fina badplatser och möjlighet till båtplats. Det är nära till vackra naturreservatet Velamsund med fina promenadstigar, motionsspår (elljusspår) och nybyggt utegym. I Velamsund finns också populära restaurangen Långa raden, badplats, Boo IF Kajakhus, strövområden, torp och gård, herrgårdspark, Nacka ridklubb och vatten med gästbryggor. Ett elljusspår för löpning blir på vintern till ett spår för längdskidor och när skridskobanan på Insjön smält bort bjuds där på två fina badplatser: Insjöbadet samt det barnvänliga Velamsundsbadet med anlagd sandstrand, brygga och badflotte. I anslutning till Velamsundsbadet finns även en välutrustad lekplats och en kiosk.

Närhet till skolor och förskolor. På kort promenad ligger populära Waldorfskolan Idunskolan (förskola samt åk 1-9). För mer information om skolval, förskolor och skolor, se kommunens hemsida på www.nacka.se.

Kommunikation

Bra busskommunikationer in till stan med busshållplats Kils gård alldeles utanför området på Värmdövägen, där buss 445 och 422 går. Du kan också ta motorvägsbussen (buss 425) från Lagnövägen. Även med bil går det snabbt att ta sig. Härifrån kommer du ut på 222:an på bara några minuter och har endast ca 15 minuter med bil till centrala Stockholm (utanför rusningstider).

Närservice

Närmaste centrum är Orminge Centrum (www.ormingecentrum.se). Här finns allt ett modernt centrum kan erbjuda. Det är inte heller långt till Nacka Forum eller Sickla köpkvarter. Även ut mot Gustavsberg finns trevlig shopping.

Karta

Hör av dig till Emma Bivstedt för mer information!

Emma Bivstedt

Emma Bivstedt

Nacka

Reg Fastighetsmäklare / Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-434 99 19

emma.bivstedt@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad