Rödjebacken 3

Bilder

Rödjebacken 3 , , Härryda

Villa i Skårtorp- Rödjebacken 3!
Villan har byggts upp på nytt på den befintliga grunden 2010, stommen var kvar efter en brand. Mycket trevligt hus bra belägen med naturen som granne och några minuters promenad till Hornasjön med bad & fiskemöjligheter.

Hallen är rymlig med ett fint klinkergolv med golvvärme som ger en behaglig komfort. Toalett i anslutning till entrén. Duschhhörna i kombination med en tvättstuga med bra arbestyta att vika och stryka tvätten. Här finns tvättmaskin, torktumlare samt varmvattenberedare. Bra förvaringsmöjligheter i en klädkammare/förråd. Innanför tvättstugan finner ni ett stort och rymligt sovrum som man eventuellt skulle kunna dela av till två mindre rum vid behov. Här finns det gott om förvaringsmöjligheter i 6 st garderober. Ta trappan till övre plan och ni möts av ett stilrent och modernt Marbodal kök med svarta vitvaror. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger ett ljust och fint hem. Kamin placerad i mitten av rummet där den sprider värmen bäst. Här ligger ett fint parkettgolv och ljusa väggar. En helglasad altandörr tar er ut till den härliga altanen med ett fint läge intill naturen. Här finns det gott om plats för loungegrupp, solstolar mm. inför de kommande sommarkvällarna. Gångavstånd till buss, bad och fiskemöjligheter.

46 kvm, 2 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
46 kvm
Biarea:
39 kvm
Tomtarea:
1 356 kvm
Byggår:
1975
Driftskostnad:
3 965 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum varav 1 sovrum

Boarea

46 kvm

Biarea

39 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Rymlig hall med bra avhängningsmöjligheter. Klinkersgolv och ljusa väggar.

Toalett

En modern helkaklad toalett belägen direkt till vänster vid entrén.

Badrum/tvättstuga

Helkaklat badrum med en duschhörna med draperi samt handfat med kommod samt spegel. Bra arbetsyta att vika och stryka sin tvätt ovan tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum

Sovrummet är stort med en hel garderobsvägg. Liggande fönster som ger ett fint ljus i rummet. Eventuellt kan man dela av rummet för att få ytterligare ett mindre sovrum. Gäststugan har använts som ett tonårsrum.

Kök & vardagsrum

Köket är modernt och fint med plats för ett matbord vid fönstret. Öppen planlösning med vardagsrummet ger ett härligt sällskapsutrymme. Gott om plats för en soffgrupp. Flera stora fönster ger ett ljust och fint hem. Kaminen är en fin prydnad samt en effektiv värmekälla.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla med källare

Byggnadsår

1975

Uppvärmning

Direkt el samt kamin

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 9 april 2019
Energiklass: G
Energiprestanda: 158 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Källare
Fasad: Stående träpanel
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

Huset byggdes upp på befintlig grund samt stomme efter brand 2010, nytt tak samt ny fasad. Grunden dränerades om, nytt våtrum i källarplanet, ny el samt ny elcentral, nytt kök, allt detta 2010.
Altanen byggdes 2012. 2-galsfönster

Fastighetsbeteckning

Skårtorp 2:166

Övriga byggnader

Gäststuga ( ev. tonårsbostad)
Förråd i sämre skick

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

47 588 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 30 000 kr
VA: 3 600 kr
Renhållning: 1 600 kr
Väg, samf: 1 900 kr
Sotning: 600 kr
Försäkring: 5 400 kr
Övrigt: 4 488 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Under fliken el ingår uppvärmningskostnader. Under fliken övrigt ingår kostnader för bredband genom Fiber, Bahnhof samt 1500kr av summan är för elkostnader för det gemensamma pumphuset i området. Det tillkommer en fastighetsavgift på 8049kr/år

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 418 000 kr, varav byggnadsvärde 603 000 kr

Summa pantbrev

1 184 000 kr

Tomt

Areal: 1 356 kvm

Tomtbeskrivning

Insynsskyddad trädgård.

Vatten/avlopp

Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp

Samfällighet, servitut etc.

Gemensamhetsanläggning: Härryda Skårtorp GA:2
Förmån: Avtalsservitut: Brunn Mm, 14-IM2-79/2080.1

Tillträde

Enligt överenskommelse

Klarlagt

Klarlagt-märkningen på en bostad innebär att säljaren har en försäkring mot s k dolda fel och för en villa att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Klarlagt på husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

Om området

Härryda är en tätort i Härryda kommun, cirka två mil öster om Göteborg. Här ligger den internationella flygplatsen Landvetter flygplats som är i en utvecklingsfas Bla. hotell, köpcentrum mm. kommer att byggas. Närheten till naturen och många olika sjöar gör att befolkningen ökar i Härryda, det har blivit attraktivt att bo och leva här.
Närhet till Göteborg/Borås med bra pendlingsavstånd, även med flyget till Stockholm. I Härryda -Landvetter finns det tillgång till olika idrottsaktiviteter som fotboll, handboll, gympa, ridning, innebandy, dans, musik, skidklubb, boule, karate, tennis, crossfit, Yoga, Active friskvårdsanläggning och mycket mer. I skårtorp bor ni nära Hornasjön med bad & möjlighet att fiska och på vintern åka skridskor.
Fina promenadstråk i skogen med gott om svamp och bär.

Kommunikation

Buss 611 som tar dig till resecentrum i Landvetter som är knutpunkten, där Röd express tar dig vidare till centrala Göteborg på ca:10 min.
Skolbuss som hämtar upp de mindre barnen till skolan.

Närservice

Landvetter centrum finner ni det mesta som tex. matvaruaffärer, bank, vårdcentral, folktandvård, frisör, restaurang, konditori, bibliotek, idrottshall, kulturhus mm.
Landvetter skola, Önnerödsskolan och flera förskolor i närheten.
Skårtops förskola i området.

Parkering

Flera p-platser på infarten.

Karta

Hör av dig till Lenita Lundin för mer information!

Lenita Lundin

Lenita Lundin

Härryda

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0762309092

lenita.lundin@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad