Kyrkstallsvägen 8

Bilder

Utgångspris

1 100 000 kr

Bevaka slutpriset

Kyrkstallsvägen 8 , Sätila , Mark

Tomt med bygglov i Sätila!
Möjlighet att bygga ditt drömhus med ett fantastiskt läge med utsikt över Lygnern, samt centralt belägen med gångavstånd till centrum, skola/förskola samt kommunikationer. Bygglovet tillåter byggnation enligt bifogade ritningar. Ett exempelhus finns redan på tomten intill. Företaget Mwg Hus Ab som byggt fastigheten kan åtaga sig att utföra nybyggnationen. Tomten är inte knuten till en husleverantör. För mer information kontakta ansvarig mäklare Lenita Lundin 0762-309092 el. via mejl lenita.lundin@husmanhagberg.se

190 kvm, 6 rok

Typ:
Tomt
Boarea:
190 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
660 kvm
Utgångspris:
1 100 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 sovrum

Boarea

190 kvm

Rumsbeskrivning

Genomgående i hela huset vitmålade väggar med ett vackert ekparkettgolv samt hög kvalitet i alla materialval. Många stora fönster i olika väderstreck ger ett ljust och fint hem. All inbyggd belysning är Led- belysning som är mycket energisnåla.
Villan går att jämföras med ett passivhus då det är mycket välbyggt och välisolerat. Stilrent kök från Marbodal med vit skåpsinredning samt ett vitt kakel ovan köksbänkarna. Maskinparken är i rostfritt från Siemens med en induktionshäll, ugn, micro, diskmaskin, fläkt samt kyl och frys. I köket finns det gott om plats för ett matbord med utsikt. Öppen modern planlösning mellan kök och vardagsrum. Flera utgångar till balkongen finns både från kök, vardagsrum samt sovrum.
Vardagsrummet med högt i tak ger en härlig rymd med gott om plats för att samla familj och vänner för en trevlig stund.
Masterbedroom har en underbar utsikt att vakna upp till med vyn över Lygnern. Utgång finns från sovrummet samt en separat klädkammare. Intill sovrummet finner ni ett helkaklat badrum med duschhörna, handfat, kommod, spegelskåp samt en toalett.

Ta trappan till nedre plan där möts ni av ett allrum med gott om plats för en loungemöbel eller liknande. Till höger från trappan når ni det helkaklade badrummet med duschhörna, handfat samt toalett. Intill badrummet finner ni ett stort sovrum med plats för en dubbelsäng med tillgång till en klädkammare. Plats finns för att ställa in ytterligare garderober vid behov. Eller möjligtvis ett skrivbord.
Från trappan till vänster finner ni ytterligare två sovrum eller om man önskar ett kontor/arbetsrum. Från de flesta platser i huset kan man njuta av den vackra utsikten. Från trappan och rakt fram finner ni tvättstugan med gott om förvaringsmöjligheter samt gott om plats för att stryka och vika sin tvätt. Tvättmaskin och torktumlare (Siemens) Här står också värmepannan placerad. Grovéntren ligger i anslutning till tvättstugan.

Om ni önskar köpa en nybyggd färdigställd villa enligt beskrivningen kontakta
ansvarig mäklare Lenita Lundin för mer information.

Byggnad

Ventilation

Mekansik frånluft med återvinning

Byggnadssätt

Stomme: Trä

Fastighetsbeteckning

Sätila 5:54

Allmänt om fastigheten

Taxeringskod

210

Taxeringsvärde

407 000 kr

Summa pantbrev

600 000 kr

Tomt

Areal: 660 kvm

Tomtbeskrivning

Plan tomt förberedd för nybyggnation enligt bygglovshandlingar.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp. Kostnad för att ansluta ca:200 000kr

Tillträde

enligt överenskommelse

Om området

Sätila

Sätila är en tätort i Marks kommun och kyrkbyn i Sätila socken i sydvästra Västergötland. Den ligger vid Storåns utlopp i Lygnern. Sätila ligger 20 kilometer nordväst om kommuncentret Kinna, 45 kilometer sydost om Göteborg, 45 kilometer sydväst om Borås och 30 kilometer öster om Kungsbacka. Sjön Lygnern med den långa - och långgrunda - sandstranden i änden av sjön där Sätila ligger. Här finns också en camping och möjlighet till aktiviteter som minigolf, bad, fiske och paddling. En båtluff runt Lygnern med ISA af Lygnern bjuder på mängder av sköna sommarupplevelser och storslagen natur. Det går bra att chartra ISA för upp till 40 passagerare, ca 30 vid sittandes bord.
Ca 3 800 personer är bosatta i församlingen. Ett rikt föreningsliv med ca: 400 föreningar. Det finns en gymnasieskola, en gymnasiesärskola och vuxenutbildning som är lokaliserade i Kunskapens Hus. Förutom de kommunala förskolorna och skolorna finns även sex enskilda förskolor och två fristående grundskolor. Lygnevi Loge med olika tillställningar.
Sätila expanderar med flera nybyggnationer som är planlagda. Många som lever och bor i Sätila pendlar dagligen till Göteborg/Borås/Kungsbacka/Kinnna-Skene, då Sätila ligger med ett bra läge i Marks kommun.
Närhet till den internationella Landvetter flygplats endast 20-25 min med bil.

Kommunikation

Linje 330 tar dig till centrala Göteborg på ca.40 min. Endast ett par minuters promenad till busshållplatsen, sedan kan du ta dig en tupplur eller varför inte läsa den där boken du aldrig får tid till.

Närservice

I Sätila finner ni matvarubutik, restauranger, café, vårdcentral, folktandvård, gym, apotek, bank, bibliotek, blomsterbutik, Sätila bygghandel med utlämning för systembolaget och möjlighet att köpa fiskekort.
Gångavstånd till Sätila förskola och Sätilaskolan samt centrum.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Lenita Lundin för mer information!

Lenita Lundin

Lenita Lundin

Härryda

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0762309092

lenita.lundin@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad