Kvarnbyvallen 23

Bilder

  • Såld!

Kvarnbyvallen 23 , Mölndal , Mölndal

Nybyggd gavellägenhet byggd 2016 med hög standard i Brf Panorama. Namnet på föreningen beskriver lägenhetens utsikt, den är helt bedårande. Föreningen tronar över Mölndal med en utsikt som klättrar över takåsarna hela vägen till Göteborgs city. Här bor man klimatsmart då föreningen arbetar aktivt med att minska energianvändningen i bostäderna. Öppen ljus planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till balkongen med ett läge i sydväst. Helkaklat modernt och stilfullt badrum med tvättmaskin & torktumlare. Bra förvaringsmöjligheter i flera garderober och klädkammare. Sovrummens placering i lägenheten är väl genomtänkta, då de blir relativt svala sommartid. Närhet till skola & förskola, bra kommunikationer & enkelt att ta sig till Mölndals centrum med hissen strax intill. Välkomna på visning!

79 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 144 kr inkl. Värme, kallvatten & TeliaTriplePlay. Obligatoriskt tillägg för bredband på 220kr ingår. Förbrukning av varmvatten tillkommer.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
79 kvm
Våning:
5, hiss finns
Lägenhetsnummer:
231401
Byggår:
2016
Driftskostnad:
426 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

79 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna till en fantastisk lägenhet på Kvarnbyvallen 23!
En gavellägenhet på våning 5 av 6 med inglasad balkong i läge Sydväst som därmed har sol från eftermiddag till sen kväll. Här kan ni sitta och njuta av den underbara utsikten över takåsarna i Mölndal och vidare hela vägen till Göteborgs city.
En ljus rymlig hall med gott om förvaring i garderober med spegelskjutdörrar som ger ett stilfullt intryck. Genomgående i lägenheten ligger ett vackert Ekparkettgolv och väggarna är vitmålade.
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger en ljus och fin lägenhet. Flera stora fönster i två väderstreck som ger en vidsträckt utsikt med frihetskänsla. Det är en av fördelarna med en gavellägenhet.

Exklusivt kök med vit skåpsinredning från Marbodal med tyststängande skåp och lådor. Vitvaror från Siemens med kyl och frys i fullhöjd, induktionshäll, integrerad diskmaskin, varmluftsugn och mikrovågsugn. Matplats vid fönstret med utgång till den inglasade balkongen. De stora glaspartierna kan lätt skjutas åt sidorna en varm dag. Här finns plats för en loungegrupp att sitta och njuta av trevligt sällskap med sol och vacker utsikt.

Helkaklat rymligt badrum som går i färgerna vitt & grått med tvättställ, WC med mjukstängande sits, duschhörna med vikbara duschväggar och en torkställning på vägg i polerat rostfritt stål med en längd på 10m. Extra tillval med rostfri tvättslang.
Här finner ni också tvättmaskin och torktumlare från Siemens med en bra arbetsyta ovan för att vika och stryka sin tvätt. Förvaringsmöjligheter i två väggskåp.

Masterbedroom finner ni strax intill badrummet med gott om plats för en dubbelsäng. Även här fönster i två väderstreck. Bra förvaring i garderober med spegelskjutdörrspartier med Elfa inredning.
Den ena väggen är extra förstärkt om man önskar hänga upp en TV.
Det andra sovrummet ligger intill som är något mindre men med gott om plats för både säng och skrivbord.
Intill finner ni en praktisk klädkammare med bra förvaringsmöjligheter, även här Elfa inredning.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 6, hiss finns

Avgift

4 144 kr inkl. Värme, kallvatten & TeliaTriplePlay. Obligatoriskt tillägg för bredband på 220kr ingår. Förbrukning av varmvatten tillkommer.

Driftskostnad

5 114 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 214 kr
Försäkring: 3 900 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Försäkring genom Trygg/Hansa, bredband ingår i avgiften med ett obligatoriskt tillägg på 220kr/mån.

Andel i föreningen

1,48661%

Andel av årsavgiften

1,63429%

Tillträde

enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2016

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

FTX(mek till och frånluft med återvinni

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 22 maj 2016
Energiklass: B
Energiprestanda: 55 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Övriga utrymmen: Cykel & källarförråd, spolplats för cykel i källaren, barnvagnsrum, styrelserum, tvättstuga, fastighets & rullstolsförråd.

Fastighetsbeteckning

Del av Trädgården 1:130 Mölndals kommun

Övriga byggnader

Miljöstuga för sopsortering.

Övrigt

Inglasad balkong med skjutglaspartier i belägen med ett sydvästligt läge.
Källarförråd ca: 6 kvm möjlighet finns att hyra ett extra förråd.
Säkerhetsdörr in till lägenheten ökar tryggheten.

Förening

Namn

Brf Panorama

Om föreningen

Brf Panorama består av två bostadshus och är belägen på en naturskön höjd & bjuder på lummig grönska bara några hundra meter från Mölndals centrum. Föreningen tronar över Mölndal med en utsikt som klättrar över takåsarna hela vägen till Göteborgs city. Byggnadsprojektet genomfördes som totalentreprenad av JM AB.
För mer information se den ekonomiska planen.

Antal lägenheter

67

TV och Bredband

TeliaTriplePlay med bredband, TV och Fast telefoni.

Parkering

Det finns 50st parkeringsplatser & 9 p-platser med eluttag. Kostnad 400kr/mån. en plats med eluttag kostar 500kr/mån. Föreningen följer kösystem. Inga lediga platser finns för tillfället men parkeringsmöjligheter finns längs med vägen vid området.
Besöksparkeringar finns precis utanför lägenheten.

Ekonomi

Inga beslutade avgiftshöjningar

Överlåtelseavgift

1137 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Övrigt

Vi arbetar aktivt med att minska energianvändningen i bostäderna. Välisolerade och täta väggar minskar energibehovet och ventilationssystemet håller luften frisk och tillvaratar värmen genom värmeåtervinning. Genom att hushålla med värme, varmvatten och el bidrar du till att spara energi.

Om området

Mölndal

Inom gångavstånd från Kvarnbyvallen finns Mölndal centrum och all service du kan tänka dig. Staden satsar stort med en ny galleria, upprustning av gator och torg. Du finner flera livsmedelsbutiker, apotek, systembolag och mycket mer.
Nedanför Kvarnbyvallen på Kvarnbygatan finns några restauranger, Mölndals Museum, Kvarnbyfallet samt Mölndals Musikskola. I Åby och Krokslätt finns vårdcentraler. Göteborgsregionens näst största kollektivtrafikpunkt och ligger bara 600 meters gångväg bort. Här finns både buss, spårvagn och Kungsbackapendeln. Tack vare JMs nya hiss kommer promenaden till centrum att ta under 10 minuter.
Mölndals strategiska läge gör att man som boende har nära anslutning till de större kommunikationslederna E6, E20/Söderleden samt västkustbanan och kust till kustbanan.
Som gammal kulturbygd finns det många unika miljöer i Mölndal. Vid Gunnebo slott och trädgårdar kan du avnjuta en lunch i trevligt sällskap, vid Stensjön kan du paddla kanot, cykla, bada, spela en ruda minigolf eller bara njuta av de vackra omgivningarna.
Kvarnbyvallen tillhör Kvarnbyn där du kan vandra runt och insupa den historiska miljön från tiden då man malde mjöl och bidrog till att utveckla Mölndal till den moderna stad det är idag. Detta är bara några av alla de sevärdheter som finns i omgivningarna.

Kommunikation

Med hissen strax intill din nya bostad tar du dig enkelt till Mölndals Centrum och Mölndals bro där pendeltåg, spårvagn & buss tar dig vidare till din destination.

Närservice

I närområdet finns fyra förskolor - Ormås förskola, Enerbackens förskola, Svejserdalens förskola och Lackarebäcks förskola.
Dessutom finns det tre grundskolor - Kvarnbyskolan, Glasbergsskolan och Lackarebäcksskolan

Parkering

Det finns 50st parkeringsplatser & 9 p-platser med eluttag. Kostnad 400kr/mån. en plats med eluttag kostar 500kr/mån. Föreningen följer kösystem. Inga lediga platser finns för tillfället men parkeringsmöjligheter finns längs med vägen vid området.
Besöksparkeringar finns precis utanför lägenheten.

Karta

Hör av dig till Lenita Lundin eller Fredrika Knutson för mer information!

Lenita Lundin

Lenita Lundin

Härryda

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0762309092

lenita.lundin@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad