Larssons Berg 2

Bilder

  • Såld!

Larssons Berg 2 , Stensjön , Mölndal

Nyproducerad lägenhet med fantastisk balkong med solläge hela dagen och utsikt över de härliga omgivningarna! Lugnt läge med närhet till Stensjön och Gunnebo samt med Mölndal och all service bara en bit bort.

56,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 217 kr inkl värme
Typ:
Lägenhet
Boarea:
56,5 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
1097
Byggår:
2017
Driftskostnad:
435 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

56,5 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna till denna härliga lägenhet på fjärde våningen! När du öppnar dörren kommer du in i hallen där det finns gott med plats för att hänga av ytterkläder. Innanför finns kök och vardagsrum i härlig öppen planlösning. Till höger i hallen ligger det stilrena badrummet med extra tillval i form av rektangulärt vita kakelplattor, samt fyrkantigt duschhörn med delvis frostat glas. På golvet ligger det ett grått klinkergolv med golvvärme . I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare från Siemens och gott om plats till förvaring av tvätt på bänken ovanför dem. Det finns även två skåp på väggen samt ett tvättställsskåp i vitt med handfat brevid toaletten. I kök, vardagsrum och sovrum ligger fin ekparkett. Köksskåpen i köket är vita och till det mörk bänkskiva. Maskinparken är även här från Siemens med kyl och frys i vitt, inbyggd micro samt ugn, och inbyggd fläkt. Den öppna planlösningen gör rummet rymligt med gott om plats för både en stor soffa och ett större matbord. Här är det underbart ljusinsläpp från de stora fönstrerna in i hela lägenheten. Dessutom slipper du insyn och har fin vy upp mot berget utanför. Från vardagsrummet når du den stora underbara balkongen att njuta på under hela dagen. Här skiner solen från morgon till kväll och du har utsikt över de fina omgivningarna! Lägenheten har även ett stort sovrum med vita väggar där det finns två stycken dubbla garderober. Det finns även gott om plats för ytterligare förvaring eller exempelvis en barnsäng. Här kan du trivas!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 5, hiss finns

Avgift

3 217 kr inkl värme

Driftskostnad

5 220 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 380 kr
VA: 2 400 kr
Försäkring: 1 440 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

I månadsavgiften ingår värme. Parkering precis utanför kostar 400 kr/månad. Nuvarande ägare har bredband via Sappa för 329 kr/månad.

Andel av årsavgiften

0,89917%

Tillträde

enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2017

Uppvärmning

Fjärrvärme, vattenradiatorer

Ventilation

FTX(mek till och frånluft med återvinni

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Stor härlig balkong med utsikt över omgivningarna.
Gemensamhetslokal med övernattningslägenhet.
Lekplats
Sunfleet biluthyrning finns i området.

Fastighetsbeteckning

Issågen 1

Övrigt

Lägenhet med hörnläge med stor härlig balkong.

Parkering finns att hyra precis utanför. 10 st gästparkeringar finns.

1 st förråd finns till lägenheten i sutterängvåningen.

6 st banvagnsrum finns i föreningen.

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos folksam. Bostadsrättstilägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring. Bostadsrättsinnehavaren bekostar individuellt sin hemförsäkring.

Energideklaration för fastigheten är ej utförd pga att lägenheterna i föreningen nyligen blev färdigställda. Det ska göras inom en 2 års period från att de färdigställdes.

Förening

Namn

Brf Stensjöberget

Om föreningen

Riksbyggen BRF Stensjöberget är en äkta bostadsrättsförening och bildades 2015. Föreningen äger fastigheten Mölndal Issågen 1 I Mölndals kommun. Föreningen äger marken och förvaltningen sköts utav Riksbyggen. Föreningen består utav sex stycken punkthus i fem våningar med sammanlagt 102 lägenheter. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Folksam och bostadsrättstillägget ingår däri. Den enskilde bostadrättsägaren behöver därmed enbart teckna hemförsäkring. Det finns en underhållsplan som föreningen följer. Gemensamhetsanläggningar såsom miljöstation, lekytor, gemensamhetslokal inklusive övernattningsrum, kommunikationsytor m.m. finns i området.

Organisationsform

Bostadsaktiebolag

Antal lägenheter

102

TV och Bredband

Fastigheten är ansluten till fiber via svenska stadsnät vilket ger många alternativ att välja mellan både när det gäller Tv och bredband. Se länk.

Parkering

105st utomhus parkeringar, 400kr/mån samt 10st gästparkeringar.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Övrigt

Bilpool "Sunfleet" finns i området.

Om området

Stensjön

Härligt läge nära naturen med underbar utsikt över Stensjön. Trevlig strandpromenad, badplats, minigolf, fiske,lekplats, hyra kanot och paddla runt sjön.
Närhet till Gunnebo slott där det är fint att promenera samt att det serveras lunch och fika på restaurangen där. Både dagis och skola finns här på bekvämt promenadavstånd. Från sjunde klass finns Kvarnbyskolan.

Kommunikation

Bra kommunikationer till Göteborg/ Mölndal mm. 13min till Korsvägen.
Busshållplats nere vid stora vägen.

Närservice

Servicebutik och restaurang vid Stensjön. Alll övrig tänkbar service finner man antingen i Mölnlycke Centrum eller Mölndals Centrum.

Parkering

Parkering finns precis utanför huset och kostar 400 kr/månad.

Karta

Hör av dig till Fredrika Knutson eller Lenita Lundin för mer information!

Lenita Lundin

Lenita Lundin

Härryda

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Extra kontaktperson

0762309092

lenita.lundin@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad