Vänortsgatan 19

Bilder

  • Såld!

Vänortsgatan 19 , Bosgården , Mölndal

Välkomna till denna fantastiskt toppmoderna 2:A på Vänortsgatan i Mölndal. Öppen fin planlösning mellan kök & vardagsrum. Helkaklat badrum med tvättmaskin & torktumlare. Inglasad balkong med en trevlig utsikt & plats för en loungegrupp. Sol från morgonen fram till kl.14.00.
Bra kommunikationer strax utanför som enkelt tar dig till centrala Göteborg på ca:10-15 min, eller pendeltåget som tar dig Söderut. Safjället strax intill med motionsspår och fin natur. Närhet till skola och förskola. Gångavstånd till den exklusiva gallerian vid Mölndals bro som skall stå färdig våren 2018.

51 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 373 kr inkl värme, vatten och kabel-tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
51 kvm
Våning:
1, hiss finns
Byggår:
2014
Driftskostnad:
152 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

51 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna till denna moderna & stilrena lägenhet från 2014! Genomgående i hela lägenheten ligger det ett fint ekparkettgolv & ljusa väggar. Vid entrén till höger finner ni det rymliga helkaklade badrummet. Här finns dusch, handfat, toalett, tvättmaskin och torktumlare. Plats att vika och stryka tvätten. Till vänster vid entrén finner ni en praktisk klädkammare med gott om förvaringsutrymme. Sovrummet finner ni intill klädkammaren, med gott om plats för en dubbelsäng. Bra förvaringsmöjligheter i två garderober med spegelskjutdörrar. Fönster in mot gården.
Öppen ljus planlösning mellan kök och vardagsrum. Bra plats för ett matbord vid köksdelen och en soffa i vardagsrumsdelen. Vit köksinredning med en svart bänkskiva & vitt kakel ovan. Kombinerad kyl/frys, Micro, diskmaskin och ugn av märket Bosch. Från vardagsrummet når ni den inglasade balkongen där det finns gott om plats för en trevlig loungegrupp & lite växter. Fönsterpartierna är öppningsbara med utsikt mot innergården
Här är det attraktivt att leva & bo då läget är mycket bra. Bättre kommunikationer får man leta efter, utanför området hoppar du på vagnen till centrala Göteborg eller åt andra hållet Mölndals bro, men ändå störs man inte av trafiken.
Husen är välbyggda med bra ljudisolering.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 7, hiss finns

Avgift

3 373 kr inkl värme, vatten och kabel-tv

Driftskostnad

1 829 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 740 kr
Försäkring: 89 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,891%

Andel av årsavgiften

0,89%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2014

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

FTX

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 11 oktober 2016
Energiklass: C
Energiprestanda: 69 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Förråd finns.
Hissen går ned till källare & garaget.

Fastighetsbeteckning

Brunbjörnen 1

Övriga byggnader

Föreningslokal finns att hyra 300kr/dygn i källaren i uppgång 23, lokalen är utrustad med två sängar, det finns täcken och kuddar. Lakan, påslakan och örngott måste medtagas av den som hyr.
Bokning sker på info@brfvasterport.se
Cykelrum och barnvagnsrum finns det flera stycken i källare och entréer.

Övrigt

Stor rymlig inglasad balkong med bra plats för en trevlig loungegrupp.
Förråd i källare
Säljaren har en p-plats på utsidan för 300kr som man får ansöka om.

Förening

Namn

Brf Västerport Mölndal

Om föreningen

Fastighetsbeteckning Brunbjörnen 1
Föreningens hemsida www.brfvasterport.se

Föreningen har tecknat en tilläggsförsäkring som gäller för skador i lägenheten som omfattas av din (bostadsrättsinnehavarens) underhållsskyldighet för fast inredning i lägenheten. Som föreningsmedlem i BRF Västerport behöver du alltså inte själv teckna en tilläggsförsäkring. Denna försäkring ersätter inte behovet av att du måste teckna en egen hemförsäkring som omfattar lös egendom samt ansvar- och rättsskydd.

Antal lägenheter

86

TV och Bredband

Tv-leverantör Sappa

Bredbandsleverantör är Svenska Stadsnät, genom vilken man sedan kan välja ett flertal bredbandsleverantörer och hastigheter. Se www.svenskastadsnät.se/molndal

Parkering

P-platser utomhus 300kr /mån. Fördelas enligt kösystem och administreras av styrelsen. Man ställer sig i kön genom att mejla till info@brfvasterport.se, det är 5 personer i kö.
Garageplats 816kr/mån. Garageplatserna administreras av Q-Park 0771-969000 ev. finns det någon enstaka p-platser i garaget.

Det finns 61 p-platser i garaget och 25 p-platser ovan jord d.v.s. det har byggts en parkering per lägenhet. Men det finns ingen p-plats knutet till lägenheten utan man hyr i mån av att det finns lediga platser. Dock prioriterar föreningen de i kölistan som inte har någon
p-plats framför den som redan har en plats.

Renoveringar

Endast små underhåll är planerade närmsta framtiden då husen fortfarande är så pass nya.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

E-post

info@brfvasterport.se

Övrigt

Det finns cykelrum och barnvagnsrum (gratis). Dessa finns på flera ställen i källaren och i entréerna. Det finns en föreningslokal/övernattningsrum (300 kr/dygn) i källaren till uppgång 23.Det finns även några extra förråd att hyra i källaren. Dock är alla uthyrda för närvarande.

Om området

Bosgården

I Mölndal bor man i ett lugnt och tryggt område med närhet till det mesta man kan önska sig. I centrum finns ett fint shoppingstråk med restauranger, caféer, butiker och all service som behövs. Här satsas det just nu ännu mer på att skapa ett levande centrum för invånarna - det är mycket på gång i Mölndal.

Bosgården ligger i hjärtat av Mölndal med närhet till bra kommunikationer, härlig natur och Mölndals Bro.

Kommunikation

Goda kommunikationer via buss- och spårvagnstrafik som tar dig till centrala Göteborg på ca tjugo minuter. Från Mölndals bro går även pendeltåget till Göteborgs central via Liseberg och söderut till Lindome och Kungsbacka.

Karta

Hör av dig till Lenita Lundin eller Fredrika Knutson för mer information!

Lenita Lundin

Lenita Lundin

Härryda

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0762309092

lenita.lundin@husmanhagberg.se

Fredrika Knutson

Fredrika Knutson

Härryda

Reg. Fastighetsmäklare Föräldraledig

Extra kontaktperson

0762309092

fredrika.knutson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad