Torggatan 32

Bilder

  • Såld!

Torggatan 32 , Centrala Mölndal , Mölndal

Varmt välkomna till denna väldisponerade trea på lugna Torggatan! Här bor ni bara ett stenkast från Mölndals Bro där ni hittar all möjlig tänkbar service och goda kommunikationer. Lägenheten som ni finner på tredje våningen når ni med hiss och väl uppe i lägenheten möts ni av en härlig utsikt över stora delar av Mölndal!
Vi ses på visningen!

89 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 662 kr inkl värme, VA & kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
89 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
13
Byggår:
1988
Driftskostnad:
303 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

89 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till en charmig trea med generösa sällskapsytor!

Ni möts av en härlig atmosfär när ni kliver in i denna charmiga lägenhet på tredje våningen. I den ljusa hallen finns möjlighet till både avhängning för ytterkläder och förvaring i garderob. Det rymliga badrummet ligger i anslutning till hallen och färgerna är ljusa vilket ger ett trivsamt intryck. Här finns WC, badkar, handfat med spegelskåp samt handdukstork. I badrummet är det även förberett för tvättmaskin.

Hallen angränsar även till det hemtrevliga köket. Här finner ni kyl och frys i full höjd, diskmaskin, spis och ugn samt köksfläkt. Det finns gott om förvaring och väl med plats för köksbord. Fönstret vetter ut mot baksidan med innergård och vacker natur. Från köket når ni även fram till ett av rummen som är lämpat både till kontor som till sovrum.

Hallen leder oss vidare till ett stort och härligt vardagsrum med plats för både matsalsbord och större soffgrupp. Ljusinsläppet från de generösa fönsterpartierna sprider sig över hela rummet och skapar en trivsamt miljö. Från fönstret har ni även en fantastisk utsikt över Mölndals Bro och här kan ni även följa höstens vackra färgspel över Safjället och Änggårdsbergen.

Lägenheten erbjuder även ytterligare ett sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Rummet har ljusa väggar och tre garderober med god förvaring.

I lägenheten finns även en klädkammare som bjuder på mycket goda förvaringsmöjligheter.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 6, hiss finns

Avgift

5 662 kr inkl värme, VA & kabel-TV

Driftskostnad

3 641 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 500 kr
Försäkring: 1 141 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

1,70886%

Andel av årsavgiften

1,71%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1988

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 25 september 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 100 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Timmermannen 1

Övriga byggnader

Gemensamhetslokal, tvättstuga, förråd, gym och bastu

Övrigt

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Förening

Namn

HSB Brf Lille-Börjes I Mölndal

Om föreningen

Föreningen är ett privatbostadsföretag och äger Mölndal Timmermannen 1 med adress Torggatan 8-120.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

57

TV och Bredband

TV - Comhem

Internet - Comhem och Bredbandsbolaget

Parkering

Av de 61 parkeringsplaser som föreningen förfogar över är 32 garageplaster (ca 300kr/mån), 16 är under carport (ca 250 kr/mån) och 13 är utomhusplatser (ca 150 kr/mån). Det ingår ett däckförråd till varje parkeringsplats och föreningen försöker alltid att lösa att man får en parkering. Utöver de 61 parkeringsplatser finns 7 gästparkeringar.

Renoveringar

Föreningen ser inga stora renoveringar framöver.

Ekonomi

Föreningens ekonomi är stabil och avgifterna sänkes med 3% 2015. Den ekonomiska förvaltningen sker av IM Brf konsult. Föreningen arbetar kontinuerligt med förbättringar och det finns en upprättad sexårig underhållsplan för fastigheten vilken uppdateras årligen av föreningens styrelse. Föreningen ser inga stora renoveringar framöver.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1108 kr

Pantsättningsavgift

443 kr

Övrigt

Byggår - 1988

Uppvärmning - Fjärrvärme

Energiprestanda - 100 kWh/m2 år

Gemensam tvättstuga och förråd på entréplan. Det finns en fin gemensamhetslokal (Oasen) vilken är avsedd för fester och andra sammankomster. Föreningens medlemmar har även tillgång till både gym och bastu.

Om området

Centrala Mölndal

Mölndal är ett lugnt och tryggt område med närhet till det mesta man kan tänkas behöva. I centrum finns ett fint shoppingstråk med restauranger, caféer, butiker och all service som behövs. Här satsar man just nu mycket på att skapa ett levande centrum för invånarna - det är mycket på gång i Mölndal.
I Mölndal finns också ett stort utbud av fritidsaktivitet som ett fint bibliotek, simhall, ishall och friidrottsanläggning. Med bra skolor är det här det perfekta boendet för barnfamiljen men här trivs man oavsett livssituation.

Kommunikation

Goda kommunikationer via buss- och spårvagnstrafik som tar dig till centrala Göteborg på ca tjugo minuter. Från Mölndals bro går även pendeltåget till Göteborgs central via Liseberg och söderut till Lindome och Kungsbacka

Närservice

Inom ett par minuters gångväg når man Mölndals utbud av shoppingbutiker, mataffärer och ett flertal restauranger och caféer

Karta

Hör av dig till Sandra Maslovar för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad