Pinnharvsgatan 7D

Bilder

  • Såld!

Pinnharvsgatan 7D , Bifrost , Mölndal

Den perfekta genomgångstvåan med fritt läge! Här bor ni i en trivsam lägenhet med mycket ljusinsläpp och bra förvaringsmöjligheter. Både kök och badrum är stilrent och tidlöst renoverat 2010.

I Bifrost bor du i ett härligt område med grönskande omgivningar, samtidigt som du har nära till Mölndals centrum som bjuder på affärer, caféer och restauranger. Bifrost ligger i direkt anslutning till Änggårdsbergen med vackra promenadstigar som tar dig till Botaniska trädgården och Linné. I närheten ligger även Safjällets Naturreservat med elljusspår.

63 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 760 kr inkl värme, vatten och kabel-tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
63 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
9
Byggår:
1968
Driftskostnad:
323 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

63 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna generösa tvåa i fritt läge!

På andra våningen stiger ni in till en ljus och generös lägenhet och möts av en vacker ekparkett i hallen. Här finns gott om möjligheter för avhägning och förvaring i garderober. Till höger finner ni det vackra och tidlöst renoverade badrummet med helkaklade väggar och golv i stilrena färgval, renoverat 2010. Här finns WC, handfat med kommod och spegelskåp samt dusch. Ett fönster förser rummet med naturligt ljus.

Vidare in i lägenheten har ni köket som renoverades 2010 och som bjuder på kombinerad kyl/frys, inbyggd mikro och ugn, integrerad diskmaskin, spishäll med ovanhängande fläkt. Köksinredningen är modernt vit med svart kakel som stänkskydd ovanför den mörka köksbänken. Gott om plats för köksbord intill fönstret.

Vardagsrummet är stort och passar sig utmärkt för sociala umgängen, här finns plats för såväl soffhörna som matsalsbord. Det stora fönstret tillsammans med balkongdörren bjuder på ett härligt ljusinsläpp och på balkongen sitter ni med ett fritt läge och njuter av förmiddagssolen!

I sovrummet får ni enkelt plats med en större dubbelsäng och gott om förvaring i garderoberna.

Välkomna på visning!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 760 kr inkl värme, vatten och kabel-tv

Driftskostnad

3 882 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 385 kr
Försäkring: 1 497 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

0,39775%

Andel av årsavgiften

0,39775%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1968

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk till- och frånluft

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 29 januari 2016
Energiklass: E
Energiprestanda: 109 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Mdl Klöverängen 2

Övrigt

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Förening

Namn

Brf Apelgården Vellinge

Om föreningen

Fastigheten består av 24 lägenheter, 1 paviljong som möteslokal, teknikbyggnad med el- och pannrum samt 14 kallförråd. Dessutom kallgarage med 10 platser, 8 platser i carport och 9 utomhus p-platser. Föreningen är ett s.k 55+ boende. Föreningen anordnar diverse aktiviteter, såsom gemensamma morgonpromenader, grillning och vårstädning av gården. Trivselkommité anordnar trevliga tillställningar med förtäring i paviljongen.

Antal lägenheter

24

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

Fiber via Vellinge stadsnät.

Renoveringar

Inga planerade höjningar av månadsavgiften.

Om området

Bifrost

I Bifrost bor du i ett härligt område med grönskande omgivningar, samtidigt som du har nära till Mölndals centrum som bjuder på affärer, caféer och restauranger. Bifrost ligger i direkt anslutning till Änggårdsbergen med vackra promenadstigar som tar dig till Botaniska trädgården och Linné. I närheten ligger även Safjällets Naturreservat med elljusspår.
Du tar dig lätt in till Göteborg med bra kommunikationsmöjligheter. Från Bifrost hållplats går linje 25, 186 och 753 ofta och länge.

Kommunikation

Goda kommunikationer med buss till Sahlgrenska, Göteborg C och Mölndals C där ni når vidare transport med Kungsbacka-pendeln och spårvagn samt bra förbindelse till Frölunda Torg. Med bil kommer man snabbt ut till Söderleden eller E:6-an.

Närservice

I Bifrost finner ni på Pinnharvsgatan en Hemköp-butik med öppettider 8-23 alla dagar.

Karta

Hör av dig till Sandra Maslovar för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad