Norra Stommen 197

Bilder

Norra Stommen 197 , Landvetter , Härryda

Radhus centralt belägen i Landvetter! Ett väl underhållet hus som går i ljusa stilrena färger. Nyrenoverat påkostat kök med exklusiva vitvaror och stilrena köksbänkar. Altandörr från köket till det inglasade uterummet med mycket bra sällskapsutrymme. Samt skjutbara glaspartier ut mot träaltanen där man kan sitta och njuta av de härliga sommarkvällarna. Gräsmatta med egen grönska samt en vacker Björk i trädgården. Helkaklat badrum. Flera sovrum med ljusa fina ytskikt. Stora fönsterpartier som ger ett ljust och fint hem.
Gångavstånd till centrum, skola, förskola samt mycket bra kommunikationer med röd express som tar dig till centrala Göteborg på ca: 10 min.

130 kvm, 4 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
130 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
224 kvm
Byggår:
1969
Driftskostnad:
4 538 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 2 - 3 sovrum

Boarea

130 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Rymlig hall med avhängsningsmöjligheter

Tvättstuga

Mycket bra förvaringsmöjligheter med hyllplan uppsatta för förvaring av skor mm. Tvättmaskin och upphängningsmöjligheter. Ett sidofönster mot entrén.

Gästtoalett

Helkaklad i ljusa färger. Wc samt handfat

Kök

Nytt kök (-16) med öppen planlösning mellan kök och matsal. Rostfria vitvaror som ugn, fläkt, kyl samt frys. (Electrolux) Induktionshäll (Witt) Diskmaskin (Asko) alla nya från (-16)

Vardagsrum/sovrum entréplan

Innanför matsalen finner ni ett stort rum som idag används som ett vardagsrum men som med fördel kan användas som ytterligare att sovrum om man önskar.

Vardagsrum

Stort ljust vardagsrum på övre plan med flera fönsterpartier som ger ett ljust rum.

Sovrum

Masterbedroom med gott om plats för en dubbelsäng samt möjlighet att ställa in fler garderober

Sovrum

Ett rum med plats för en säng och skrivbord. Fin fondvägg.

Badrum

Helkaklat med en duschhörna med takdusch, handfat, handdukstork samt toalett. Golvvärme som ger en behaglig komfort.

Inglasat uterum

Ett fint uterum fördelat på 20 kvm.

Ett välvårdat radhus med en fin entré som är stenbelagd och därmed lätt att hålla rent.
Hallen är ljus och fin med ett klinkergolv. Direkt till vänster finner ni tvättstugan med bra förvaringsmöjligheter samt avhängningsmöjligheter. Tvättmaskin, Cylinda (-14) och upphängningsmöjligheter. Gästtoalett som är helkaklad i ljusa fina färger. Kök och matsal i öppen planlösning med flera fönsterpartier som ger ett ljust och fint hem. Utgång till den inglasade altanen med gott om plats för både matbord samt loungemöbel. Träaltan för den som gillar att sitta och njuta av solen eller fåglarnas kvitter. Innanför matsalen finner ni ett vardagsrum som är fint inrett men som med fördel kan användas som ett större sovrum med fönster mot husets framsida. Ta trappan till övre plan och ni möts av ytterligare ett vardagsrum med flera fönsterpartier med fin utsikt. Gott om plats för en soffgrupp samt matbord om man önskar. Helkaklat badrum med duschhörna, handfat, wc samt handdukstork (-08 med våtrumsintyg). Ett takfönster som sprider ett trevligt ljus. Intill badrummet finner ni ett sovrum med en fin fondvägg. Här finns det plats för en säng och ett skrivbord. Fönster mot husets framsida. Intill finner ni en praktisk klädkammare med bra förvaringsmöjligheter. I hallen finns ytterligare två garderober. Sedan finner ni Masterbedroom med gott om plats för en dubbelsäng och byrå, sminkbord eller liknande. Fönster mot husets framsida.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans radhus

Byggnadsår

1969

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 19 februari 2019
Energiklass: D
Energiprestanda: 120 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund
Stomme: Trä
Fasad: Träpanel
Fönster: 3-glas
Tak: Papp
Utv. plåtarbete: Plåt

Övrigt

1994 - Omlagt yttertak, 2006- uterummet byggs, 2007 - Renovering tvättstuga, gästtoalett renoverad, nya fönster samt dörrar, 2008 - Helkaklat badrum(våtrumsintyg) samt ny fasad, 2011- Ny takkupol, 2018- målat om fasad samt nytt entrétak,
2016 - Ny altan, nytt kök med nya vitvaror, nylagd Ekparkett på entrévåning samt nytt tak, ny fasad, nya fönster samt dörr på förråd.
Fiber installerat.

Fastighetsbeteckning

Landvetter 6:475

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

54 463 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 12 325 kr
VA: 5 026 kr
Väg, samf: 31 660 kr
Försäkring: 5 452 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

I samfällighetsavgiften ingår värme, Kabel-TV, varmvatten, renhållning. Under fliken övrigt: Fastighetsavgift tillkommer på 8049kr/år Det finns tillgång till festlokal, pingisbord samt bastu. För mer info. se www.stommen.se Säljaren har förrådet uppvärmt mellan Nov- Mars, golvvärme samt handdukstork på i badrummet året runt.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 674 000 kr, varav byggnadsvärde 1 440 000 kr

Summa pantbrev

2 724 100 kr

Tomt

Areal: 224 kvm

Tomtbeskrivning

Inglasat uterum med skjutdörrspartier som leder till träaltanen med plats för en utegrupp att samla familj och vänner för de mysiga sommarkvällarna som snart är här. Gräsmatta med en häck.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Samfällighet, servitut etc.

Gemensamhetsanläggning: Härryda Landvetter GA:13, Gemensamhetsanläggning: Härryda Landvetter GA:14, Gemensamhetsanläggning: Härryda Landvetter GA:15, Gemensamhetsanläggning: Härryda Landvetter GA:16, Gemensamhetsanläggning: Härryda Landvetter GA:17
Avtalsservitut Vattenledning Mm
Last: Avtalsservitut: Vattenledning Mm, 14-IM2-71/3495.1

Tillträde

enligt överenskommelse

Klarlagt

Klarlagt-märkningen på en bostad innebär att säljaren har en försäkring mot s k dolda fel och för en villa att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Klarlagt på husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

Om området

Landvetter

Landvetter är den näst största tätorten i Härryda kommun. Med sin närhet till Göteborg och närhet till Landvetter flygplats gör att det är attraktivt att leva och bo här. I området finns det radhus samt hyreslägenheter genom Förbo som för tillfället genomgår fasadrenoveringar samt upprustning av nya fina uteplatser. Det är lite stökigt för tillfället, men när det är klart blir det väldigt fint i området.

Kommunikation

Med bil från Landvetter tar de ca 10-15 min till Göteborg.
Bra kommunikationer med Röd Express ca: 10-15 min

I Landvetter ligger västra Sveriges internationella och Sveriges 2:a största flygplats. Härifrån tar du dig såväl inrikes som utrikes.

Närservice

I centrum finns diverse butiker och matställen, bank, apotek, vårdcentral, bibliotek, kulturhus, skola, förskola och idrottshall.

Parkering

En parkering som följer med fastigheten

Karta

Hör av dig till Lenita Lundin för mer information!

Lenita Lundin

Lenita Lundin

Härryda

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0762309092

lenita.lundin@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad