Pinnharvsgatan 1G

Bilder

  • Såld!

Pinnharvsgatan 1G , Bifrost , Mölndal

Välkommen till en välplanerad tvåa på Pinnharvsgatan 1G! En trevlig lägenhet en trappa upp med bra förvaring i en generös klädkammare och helkaklat badrum med badkar.
I Bifrost bor du i ett härligt område med grönskande omgivningar, samtidigt som du har nära till Mölndals centrum som bjuder på affärer, caféer och restauranger. Bifrost ligger i direkt anslutning till Änggårdsbergen med vackra promenadstigar som tar dig till Botaniska trädgården och Linné. I närheten ligger även Safjällets naturreservat med elljusspår.

50 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 309 kr inkl värme, vatten och kabel-tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
50 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
195
Byggår:
1968
Driftskostnad:
144 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

50 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till en välplanerad tvåa på Pinnharvsgatan 1G!

En trappa upp möts ni av en rymlig hall med gott om plats för avhängning och förvaringsmöjligheter. Hallen har ljusa väggar och vacker ekparkett som fortsätter in mot vardagsrummet. Från hallen når ni det helkaklade badrummet med badkar, WC och handfat. Badrummet renoverades av föreningen 2009.

Vardagsrummet är ljust och här finns det gott om plats för såväl soffgrupp som matbord. Från vardagsrummet finner ni det ljusa och bevarade köket med vita köksluckor och vitt kakel ovanför köksbänken. Köket är utrustat med en spis, ugn samt kombinerad kyl och frys.

Sovrummet med dess ljust tapetserade väggar bjuder på gott om plats för en dubbelsäng för den som önskar. Här finns det inbyggda garderober med goda förvaringsmöjligheter bakom de praktiska skjutdörrarna. Utanför sovrummet finns tillgång till en klädkammare för ytterligare förvaring och även här finns garderober.

I Bifrost bor du i ett härligt område med grönskande omgivningar, samtidigt som du har nära till Mölndals centrum som bjuder på affärer, caféer och restauranger. Bifrost ligger i direkt anslutning till Änggårdsbergen med vackra promenadstigar som tar dig till Botaniska trädgården och Linné. I närheten ligger även Safjällets Naturreservat med elljusspår.
Du tar dig lätt in till Göteborg med bra kommunikationsmöjligheter.

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 309 kr inkl värme, vatten och kabel-tv

Driftskostnad

1 730 kr/år

Andel i föreningen

0,34991%

Andel av årsavgiften

0,34991%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1968

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 22 augusti 2012
Energiprestanda: 131 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Mölndal Klöverängen 2

Övrigt

Till lägenheten följer ett källarförråd.

Förening

Namn

Brf Apelgården Vellinge

Om föreningen

Fastigheten består av 24 lägenheter, 1 paviljong som möteslokal, teknikbyggnad med el- och pannrum samt 14 kallförråd. Dessutom kallgarage med 10 platser, 8 platser i carport och 9 utomhus p-platser. Föreningen är ett s.k 55+ boende. Föreningen anordnar diverse aktiviteter, såsom gemensamma morgonpromenader, grillning och vårstädning av gården. Trivselkommité anordnar trevliga tillställningar med förtäring i paviljongen.

Antal lägenheter

24

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

Fiber via Vellinge stadsnät.

Renoveringar

Inga planerade höjningar av månadsavgiften.

Om området

Bifrost

I Bifrost bor du i ett härligt område med grönskande omgivningar, samtidigt som du har nära till Mölndals centrum som bjuder på affärer, caféer och restauranger. Bifrost ligger i direkt anslutning till Änggårdsbergen med vackra promenadstigar som tar dig till Botaniska trädgården och Linné. I närheten ligger även Safjällets Naturreservat med elljusspår.
Du tar dig lätt in till Göteborg med bra kommunikationsmöjligheter. Från Bifrost hållplats går linje 25, 186 och 753 ofta och länge.

Kommunikation

Goda kommunikationer med buss till Sahlgrenska, Göteborg C och Mölndals C där ni når vidare transport med Kungsbacka-pendeln och spårvagn samt bra förbindelse till Frölunda Torg. Med bil kommer man snabbt ut till Söderleden eller E:6-an.

Närservice

I Bifrost finner ni på Pinnharvsgatan en Hemköp-butik med öppettider 8-23 alla dagar.

Karta

Hör av dig till Sandra Maslovar för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad