Toltorpsgatan 107

Bilder

  • Såld!

Toltorpsgatan 107 , Toltorpsdalen , Mölndal

Den perfekta ettan med allt du kan tänkas behöva! Här bor du i en nyproducerad lägenhet från 2015 med stora ytor och rikligt med ljusinsläpp. Nära till busshållplats med bussar som smidigt tar dig till Göteborgs centrum, Chalmers och Mölndals centrum.

Välkommen in på visning!

45 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 051 kr inkl. värme, kabel-TV, bredband och IP-telefoni
Typ:
Lägenhet
Boarea:
45 kvm
Våning:
1, hiss finns
Byggår:
2015
Driftskostnad:
250 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

45 kvm

Rumsbeskrivning

Stig in till denna välplanerade etta på fantastiska 45 kvadratmeter! I entrén möts ni av ett vackert och gediget klinkergolv och gott om plats för avhängning. I hallen finner ni även tre väl tilltagna garderober.

Till höger har ni det stora helkaklade badrummet utrustat med handfat med kommod, spegelskåp, WC, duschdörrar i glas och handdukstork. I badrummet finns även en tvättmaskin med kombinerad tumlare.

Vidare in i lägenheten möts ni av generösa och välplanerade ytor. Genomgående parkettgolv i hela rummet och in till höger har ni det perfekta köket med allt du kan tänkas behöva. De goda arbetsytorna och alla förvaringsmöjligheter kan få vem som helst att känna sig som en mästerkock! Den vita köksinredningen tillsammans med den mörka köksbänken skapar en vacker kontrast. Köket är utrustat med kombinerad kyl och frys, inbyggd mikro och ugn, spishäll, fläkt samt diskmaskin. Intill köket finns gott om plats för ett större matbord vid fönstret.

Det ljusa vardagsrummet bjuder på många möjligheter till möblering och i den generösa sovalkoven får det med all enkelhet plats med en större säng.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 4, hiss finns

Avgift

2 051 kr inkl. värme, kabel-TV, bredband och IP-telefoni

Driftskostnad

3 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

1,2207%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Stiernhielm 1

Övrigt

Till lägenheten hör även ett källarförråd.

Förening

Namn

Brf Pegasus i Kvarteret Stiernhielm

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Pegasus i kvarteret Stiernhielm är en ny förening som registrerats av Bolagsverket 2013-09-30.

Antal lägenheter

62

TV och Bredband

Föreningen har ett avtal om Triple Play med Telia som erbjuder internetanslutning, TV och IP-telefoni till samtliga lägenheter.

Parkering

Garageplats finns att hyra till en kostnad om 900 kr/mån. Föreningen förfogar över 51 garageplatser och två MC-parkeringsplatser. Hissen går hela vägen ner till garaget.
Det finns 25 gästparkeringar utomhus som kommer att tillgodose hela kvarteret.

Överlåtelseavgift

1137 kr

Pantsättningsavgift

445 kr

Övrigt

Separat förråd till alla lägenheter finns i källarplan. Även gästlägenhet finns i källarplan.

Om området

Toltorpsdalen

Toltorpsdalen med dess lugna och rofyllda tillvaro och närhet till det mesta gör det till ett väldigt attraktivt och eftertraktat område. Dess grönskande och levande omgivning skapar en härlig atmosfär. Läget precis intill Ängårdsberget och Safjället gör det möjligt för längre promenader i idyllisk miljö med rikt växt- och djurliv. Detta i samband med cykelavstånd till Göteborgs stadspuls samt Sahlgrenska gör detta till ett drömläge för många. I hjärtat av dalen finner man även skola och dagis. Toltorpsdalen erbjuder allt från mindre lägenheter till större villor vilket skapar en härlig och trevlig variation som lockar människor i olika åldrar.

Kommunikation

Utmärkta kommunikationsmöjligheter med buss till Sahlgrenska, Göteborg C samt Mölndals C som erbjuder vidare transport med Kungsbacka-pendeln och spårvagn. Med bil kommer man snabbt ut till Söderleden eller E:6-an.

Karta

Hör av dig till Sandra Maslovar för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad