Blandsädesgatan 8D

Bilder

  • Såld!

Blandsädesgatan 8D , Bifrost , Mölndal

Välkomna till denna fantastiska lägenhet på Blandsädesgatan 8D, högst upp i huset med balkong och utsikt ut över Änggårdsbergen. Med stilfullt renoverat kök och badrum bor ni här med närhet till såväl centrala Mölndal som Göteborgs centrum.

95 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 422 kr inkl värme, vatten och kabel-tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
95 kvm
Våning:
3
Byggår:
1971
Driftskostnad:
296 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

95 kvm

Rumsbeskrivning

Ni välkomnas av en rymlig hall med goda avhägningsmöjligheter och bra förvaring i en klädkammare intill entrén. Hallen är ljus och med klinkergolv som sträcker sig in till det stilrena köket. Den breda öppningen tillsammans med den generösa arbetsytan ger ett ljust och luftigt intryck. Vit köksinredning med spishäll, inbyggd mikro, ugn, diskmaskin samt kyl och frys i full höjd. Här finns plats för matbord intill fönstret som ger ett naturligt ljusinsläpp.

Rymligt vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matsalsbord för den som önskar. Från vardagsrummet når ni även lägenhetens härliga balkong i sydvästläge med utsikt över Änggårdsbergen. Här kan ni avnjuta flera mysiga stunder i eftermiddagssolen.

I lägenheten finner ni tre sovrum. Det största sovrummet ligger intill vardagsrummet med gott om förvaring i inbyggda garderober samt platsbyggda garderober med spegeldörrar.
De två andra sovrummen når ni från hallen. Här finns fristående garderober och man får med enkelhet plats med både säng och skrivbord.

Lägenheten bjuder även på ett helkaklat badrum med dusch, WC, handfat med spegel och kommod samt tvättmaskin med kombinerat torktumlare. Det finns även en separat gästtoalett med handfat, spegel och WC.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

5 422 kr inkl värme, vatten och kabel-tv

Driftskostnad

3 556 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 956 kr
Försäkring: 1 600 kr
Beräknat antal personer: 4

Andel i föreningen

0,72%

Andel av årsavgiften

0,88%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1971

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 5 november 2010
Energiprestanda: 117 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Drivbänken 1

Övrigt

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Förening

Namn

Brf Axet

Om föreningen

Brf Axet finns på blandsädesgatan 2 - 8 i Mölndal och inrymmer 185 lägenheter med bostadsrätt samt 34 lägenheter med hyresrätt. Husen uppfördes 1970-71. Föreningen bildades 2007. Föreningen förvaltas av Bättre Brf.

För mer information se årsredovisningen eller föreningens hemsida: www.brfaxet.nu

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

185

Antal hyresrätter

34

Antal lokaler i föreningen

19

TV och Bredband

Bredband kan tecknas både via ComHem och bredbandsbolaget. Digital-TV via ComHem.

Parkering

Parkering kostar 250 kr/månad.

Renoveringar

Bland genomförda åtgärder kan nämnas takreparationer 2010, omfogning av fasad 2010, målning 2011, nytt entrélåssystem 2011, OVK 2011-2012 samt takomläggning 2014.

Planerade åtgärder är byte av fönsterdörrar vid balkong, det är ännu inte bestämt om även balkonger och fasader ska ses över i samband med detta.

Under hösten kommer föreningen att påbörja ett projekt som rör alla avloppsledningar i källar-/markplan. Det är avloppsrören som kommer att bytas ut. Etapp 1 av avloppsbytet startar i augusti/september och då är det trappuppgångarna 2A-2C som är berörda. I samband med detta arbete håller föreningen även på att arbete fram förslag på hur gården ska se ut framöver.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1113 kr

Pantsättningsavgift

445 kr

Kontaktperson

Niclas Jonsson

Övrigt

Föreningen förfogar över pingisrum med 2 pingisbord samt en bastu med toalett, dusch och omklädning, båda på 8B. För att få tillgång till bastu behöver man köpa en nyckel för 200 kr. Föreningens tvättstugor finns i uppgångarna 2C och 8B.

Viktiga dokument

Om området

Bifrost

I Bifrost bor du i ett härligt område med grönskande omgivningar, samtidigt som du har nära till Mölndals centrum som bjuder på affärer, caféer och restauranger. Bifrost ligger i direkt anslutning till Änggårdsbergen med vackra promenadstigar som tar dig till Botaniska trädgården och Linné. I närheten ligger även Safjällets Naturreservat med elljusspår.
Du tar dig lätt in till Göteborg med bra kommunikationsmöjligheter. Från Bifrost hållplats går linje 25, 186 och 753 ofta och länge.

Kommunikation

Goda kommunikationer med buss till Sahlgrenska, Göteborg C och Mölndals C där ni når vidare transport med Kungsbacka-pendeln och spårvagn samt bra förbindelse till Frölunda Torg. Med bil kommer man snabbt ut till Söderleden eller E:6-an.

Närservice

I Bifrost finner ni på Pinnharvsgatan en Hemköp-butik med öppettider 8-23 alla dagar.

Karta

Hör av dig till Lenita Lundin för mer information!

Lenita Lundin

Lenita Lundin

Härryda

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0762309092

lenita.lundin@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad