Pinnharvsgatan 3A

Bilder

  • Såld!

Pinnharvsgatan 3A , Bifrost , Mölndal

Välkomna till denna välplanerade trea på Pinnharvsgatan med balkong i soligt läge! Här bor ni med närhet till mataffären och bra kommunikation till såväl Mölndals centrum och Göteborg.

80 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 438 kr inkl värme, vatten och kabel-tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
80 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
144
Byggår:
1968
Driftskostnad:
439 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

80 kvm

Rumsbeskrivning

En trappa upp möts ni av en hall med goda avhängningsmöjligheter samt förvaringsutrymmen i form av garderober. Perfekt för att få undan vinterjackorna! Direkt till vänster har ni det helkaklade och rymliga badrummet med WC, handfat, dusch och tvättmaskin.
Vidare in i lägenheten finner ni ett kök i fil med generöst utrymme för ett större matbord intill fönstret ut mot innegården. Här finns spis med varmluftsugn och spishäll, köksfläkt, kombinerad kyl och frys, mikro och diskmaskin.

Det fösta sovrummet ni stöter på är väl tilltaget. Här får ni enkelt plats med en säng och skrivbord för den som önskar. Det finns även en inbyggd garderob i rummet som bjuder på bra förvaring.
De andra sovrummet är ljust och harmoniskt men plats för en riktigt stor säng och fönster ut mot den lugna innegården. Även i detta sovrum finns det tre inbyggda garderober.

I vardagsrummet får ni enkelt plats med såväl soffgrupp och matsalsbord eller kanske en läshörna om man så önskar. Från vardagsrummet når ni även den mysiga balkongen med kvällssol, här kan man sitta och dricka sitt eftermiddagskaffe i lugn och ro.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Avgift

4 438 kr inkl värme, vatten och kabel-tv

Driftskostnad

5 279 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 423 kr
Försäkring: 2 856 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

0,47879%

Andel av årsavgiften

0,47879%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1968

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk, till- och frånluft

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 22 augusti 2014
Energiprestanda: 131 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Klöverängen 2

Övrigt

Till lägenheten följer ett källarförråd.

Förening

Namn

Brf Apelgården Vellinge

Om föreningen

Fastigheten består av 24 lägenheter, 1 paviljong som möteslokal, teknikbyggnad med el- och pannrum samt 14 kallförråd. Dessutom kallgarage med 10 platser, 8 platser i carport och 9 utomhus p-platser. Föreningen är ett s.k 55+ boende. Föreningen anordnar diverse aktiviteter, såsom gemensamma morgonpromenader, grillning och vårstädning av gården. Trivselkommité anordnar trevliga tillställningar med förtäring i paviljongen.

Antal lägenheter

24

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

Fiber via Vellinge stadsnät.

Renoveringar

Inga planerade höjningar av månadsavgiften.

Om området

Bifrost

I Bifrost bor du i ett härligt område med grönskande omgivningar, samtidigt som du har nära till Mölndals centrum som bjuder på affärer, caféer och restauranger. Bifrost ligger i direkt anslutning till Änggårdsbergen med vackra promenadstigar som tar dig till Botaniska trädgården och Linné. I närheten ligger även Safjällets Naturreservat med elljusspår.
Du tar dig lätt in till Göteborg med bra kommunikationsmöjligheter. Från Bifrost hållplats går linje 25, 186 och 753 ofta och länge.

Kommunikation

Goda kommunikationer med buss till Sahlgrenska, Göteborg C och Mölndals C där ni når vidare transport med Kungsbacka-pendeln och spårvagn samt bra förbindelse till Frölunda Torg. Med bil kommer man snabbt ut till Söderleden eller E:6-an.

Närservice

I Bifrost finner ni på Pinnharvsgatan en Hemköp-butik med öppettider 8-23 alla dagar.

Karta

Hör av dig till Sandra Maslovar för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad