Gärdegatan 2E

Bilder

  • Såld!

Gärdegatan 2E , Krokslätt , Mölndal

Fantastisk trea med optimal planlösning och generösa ytor. Här bor ni i en nybyggd genomgångslägenhet med stor balkong och mycket ljusinsläpp. Perfekt läge i lugna Krokslätt med god kommunikation in till Göteborg centrum!

83,1 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 017 kr
Typ:
Lägenhet
Boarea:
83,1 kvm
Våning:
3, hiss finns
Byggår:
2013
Driftskostnad:
658 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

83,1 kvm

Rumsbeskrivning

På gränsen mellan Mölndal och Göteborg finner ni detta nybyggda projekt vid namn Mathildeberg. Med Krokslätts lummiga villaområde strax intill ger det området en tyst och rogivande atmosfär av avnjuta på den soliga balkongen. Under huset finns det garage att hyra och här finns även en biltvätt att använda för de boende.
Kommunikationsmöjligheterna är mycket goda, här tar du dig från Lanas hållplats till Korsvägen på under tio minuter. Med detta fantastiska läge finner ni nu en trerumslägenhet på Gärdegatan 2 E. Här bor ni i med optimal planlösning och generösa ytor i en ljus lägenhet, nyproducerad från 2013.
Efter att ha tagit hissen upp till tredje våningen går ni ut på loftgången med utsikt över den välskötta innegården. Det första ni möts av i lägenheten är ett gediget klinkergolv precis vid entrén och ett fantastiskt ljusinsläpp från lägenhetens balkong. Utöver de platsbyggda garderoberna i hallen finns även en väggyta till vänster om entrén som ger god möjligheter till avhängning av ytterkläder och skor. Hallen leder rakt in till det öppna köket i fil med vita köksluckor och vitt liggandes kakel ovanför den svarta bänkskivan. Köket är utrustat med kyl och frys i fullhöjd, inbyggd mikrovågsugn, spishäll, ugn och fläktkåpa. Här får ni enkelt plats med ett stort matbord för det större sällskapet.
Från köket når ni även den trivsamma balkongen med utsikt över ett lugnt villaområde. Balkongen har ett perfekt läge där man kan njuta av stolen större delen av eftermiddagen.

Vidare in i lägenheten finner ni det väl tilltagna vardagsrummet som bjuder på goda sällskapsytor och mycket ljus från de stora fönstren.
Till höger har ni lägenhetens två sovrum. Det fösta sovrummet är lite mindre och gör sig utmärkt som ett barnrum eller ett arbetsrum. Det andra sovrummet är större och här ryms det enkelt en större dubbelsäng och ett skrivbord för den som önskar. Båda rummen bjuder på god förvaring och fönster in mot den lugna innegården.

Badrummet är helkaklat med vita väggar och grått golv. De vita väggarna bryts på ett snyggt sätt av med en grå fondvägg. Välutrustat badrum med duschhörna med vikbara dörrar i glas, WC, handfat med kommod samt badrumsskåp. Här finns även en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare med avlastningsbänk i samma stil som bänkskivan i köket samt ett rejält förvaringsskåp.
Till lägenheten hör ett källarförråd. Hissen går hela vägen ner till garaget där plats finns att hyra för 750 kr/mån.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 6, hiss finns

Avgift

5 017 kr

Driftskostnad

7 896 kr/år

Kommentar

Prel. deb. el och vatten 658 kr/mån

Andel i föreningen

3,912%

Andel av årsavgiften

3,912%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2013

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 7 juli 2014
Energiklass: D
Energiprestanda: 97 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Mölndal Mathildeberg 6

Förening

Namn

BRF Mathildeberg lll

Om föreningen

Brf Mathildeberg lll består av 28 lägenheter som alla upplåts med bostadsrätt. I föreningen finns även en lokal som hyrs ut till affärsverksamhet. Idag finns där ett konditori.
På fastighetens bottenvåning finns ett stort garage som delas med grannföreningarna Mathildeberg och Mathildeberg II. Garaget består av 176 p-platser, 6 MC-platser samt en tvättplats. Garageplats går att hyra för 750 kr/mån.
Föreningen förfogar även över cykelförråd, övernattningslokal samt festlokal.

Äkta/oäkta

Föreningen är en oäkta bostadsrättsförening

Om området

Krokslätt

Krokslätt är en ständigt växande stadsdel som är perfekt för den som söker en lite mer lugn och harmonisk tillvaro men samtidigt ha närhet till Göteborgs stadspuls och allt va det innebär. Att även ha natur och grönska som nära granne gör det även tilltalande för friluftssjälen. Dess variation mellan nytt och gammalt skapar en trevlig atmosfär som attraherar människor i alla åldrar. På Krokslätts mindre gator finns allt från landshövdingehus till större villor, detta skapar en härlig blandning som lyfter hela området och som höjer tillvaron.

Kommunikation

Buss finns trafikerande genom området och även spårvagn finns i anslutning med Krokslättstorg.

Närservice

Nära till det mesta har man i Krokslätt och i matväg finns det restauranger spridda över området och även nära till Ica maxi och Willys längst Mölndalsvägen. För den lite mer aktive finns till närhet till gym och även elbelyst joggningsspår uppe i Safjället.

Karta

Hör av dig till Sandra Maslovar för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad