Ringvägen 11F

Bilder

  • Snyggt renoverat kök
  • Balkong i söderläge
  • Öppen planlösning

Accepterat Pris

5 750 000 kr

Bevaka slutpriset

Ringvägen 11F , Södermalm Högalid , Stockholm

ACCEPTERAT PRIS!
Välplanerad och smakfullt renoverad trea i en mycket omtyckt förening med låg avgift samt garage i huset! Lägenheten är i genomgående väldigt bra skick och är beläget ett stenkast från söderpärlor som Skinnarviksparken och Tantolunden. 1 minut från tunnelbanestationen Zinkensdamm samt mataffär och restauranger.

74 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
2 496 kr 100/100 mbit ownit, VA, kabel-TV basututbud från ownit
Typ:
Lägenhet
Boarea:
74 kvm
Våning:
3, hiss finns
Byggår:
1983
Driftskostnad:
700 kr/månad
Accepterat Pris:
5 750 000 kr

Mer information

Visningar

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

74 kvm

Rumsbeskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
Rymlig hall med gott om plats för både avhängning och skohylla. Mycket goda ytor för bokhyllor eller garderober för ytterligare förvaring. Ljusa väggar i kombination med ett parkettgolv i mörkare ton som är genomgående för större delar av bostaden.

WALK-IN-CLOSET
I anslutning till hallen finns här extra förvaring i form av en walk-in-closet.

KÖK
Snyggt kök med stora arbetsytor tack vare bänkskivorna i sten och skafferier som rymmer allt som behövs, och lite till. Komplett maskinell utrustning av den exklusivare serien; diskmaskin, fullstor kyl och frys, induktionshäll, spisfläkt, ugn samt integrerad mikro. Öppen planlösning vilket skapar en härlig atmosfär i rummet.

VARDAGSRUM
Stort och lättmöblerat vardagsrum med en öppen och social planlösning mot köket. I anslutning till vardagsrummet ligger lägenhetens balkong.

BALKONG
Stor balkong i söderläge. Balkongen rymmer med lätthet möblemang.

SOVRUM 1
Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. Här finns möjlighet att bygga en garderobsvägg om så önskas. Fönster emot lugn innergård.

SOVRUM 2
Intill hallen ligger två sovrum. Disponeras enligt önskemål. Möjligt som barnrum, gästrum, kontor etc. Fönster emot lugn innergård.

BADRUM
Topprenoverat badrum från 2016 av mycket hög standard med en modern färgsättning! Här ett snyggt, specialdesignat tvättställ i marmor med kommod, dusch-hörna, handdukstorkar från INR och vägghängd WC.

ÖVRIGA UTRYMMEN
Till lägenheten hör ett stort källarförråd om cirka 8 kvm. Föreningen erbjuder även två tvättstugor, föreningslokal, övernattningslägenhet aktivitetsrum (med pingisbord, sandsäck, motionscyklar och träningsmaskiner).

Barvagnsrum finns i varje trapp. I garaget finns även ett cykelrum.

ÖVRIGT
- Tunnelbanan samt flertalet busslinjer mindre än 1 minut från lägenheten.
- Alla eluttag i lägenheten är bytta.
- Ny el-station i lägenheten är installerad.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 6, hiss finns

Pris

5 750 000 kr Accepterat Pris

Avgift

2 496 kr 100/100 mbit ownit, VA, kabel-TV basututbud från ownit

Driftskostnad

8 400 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 800 kr
Försäkring: 3 600 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

0,5972%

Andel av årsavgiften

0,51022%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1983

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 29 maj 2018
Energiklass: C
Energiprestanda: 78 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Haren 1

Förening

Namn

Brf Harpalten 1

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Harpalten 1 registrerades 1999.
2004 tillträdde föreningen fastigheten Haren 1, med tomträtt. Bostadsrättsföreningen är en äkta förening. Föreningen består av 202 lägenheter varav 18 är hyresrätter och 10 lokaler upplåtna med hyresrätt. Den totala bostadsytan är ca 15.871 kvm.

Till varje lägenhet hör ett källarförråd.

Det finns inga planerade avgiftshöjningar.

För mer information se föreningens hemsida:
www.brfharpalten1.se

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

202

Antal hyresrätter

19

Antal lokaler i föreningen

10

TV och Bredband

Kabel-tv: Fastigheten är ansluten enligt avtal till ComHem. Det går också att beställa tv genom Ownit och det fibernätverk som är installerat. Tv-abonnemang beställs och betalas av respektive hushåll.

Bredband: Föreningen har byggt ett eget fibernät och har dragit in det till alla lägenheter. I varje lägenhet finns en box med en router. För BRF-medlemmar ingår bredband 100/100 i avgiften. Det är möjligt att på egen bekostnad uppgradera till 1000 Mbit/s. Leverantör av bredbandet är Ownit.

Parkering

Det finns totalt 136 parkeringsplatser. En utomhusparkering med 12 platser som endast hyrs ut till lokalhyresgästerna. Ett inomhusgarage i två plan med 117 bilplatser och 7 MC-platser. Användande av eluttag ingår ej men det går att köpa till. Parkeringsplatserna hyrs i första hand ut till lokalhyresgäster och boende i föreningen. Kostnaden är ca 1200 kr/mån inklusive moms. För närvarande kort kö.

Renoveringar

2010 har föreningen bytt ut ventilationssystemet.
2011 spolades alla stammar utan anmärkningar.
2011 Hydrofobering (åtgärder för att bevara fasaderna)
2012 Statusbesiktning av balkonger med mycket gott resultat och godkännande.
2013 Alla portar har bytts ut. Kodlåsen har bytts ut till ett nytt uppdaterat system med kodbrickor. Brandgatan reparerades. Ventilationen i garaget byttes ut.
2014 Uppfräschning av trapphusen har skett.
2015 Uppfräschning av trapphusen fortsätter och avslutas. Uppfräschning av och ny utrustning till aktivitetsrum.
2016 Ombyggnation och uppfräschning av cykelrum, byte av styr- och passagesystem till garage.
2017 Renovering och ombyggnation av lokal. Ombyggnation av befintliga belysningsarmaturer i gemensamma utrymmen samt utomhus. Målning av taken på gården.
2018 Uppdatering av underhållsplanen, finns för 20 år fram i tiden. Installation av 6 laddplatser för elbilar/elhybrider i garaget. Fönstermålningen utsida i lägenheterna fortsätter enligt underhållsplanen. Utbyte av alla torktumlare till mer energisnåla, samt vissa tvättmaskiner pga ålder. Renovering av gården vid 11A pga läcka. Borttagande av planteringskärl. OVK ( obligatorisk ventilationskontroll) som sker var 3:e år för hushållen samt lokalerna. Renovering och ombyggnation av hissen i 9D. Renovering av lägenhet för ombildning och överlåtelse som bostadsrätt

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Övrigt

Det finns fyra moderna tvättstugor i föreningen. I varje tvättstuga finns tre tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp. Tvättstugan kan bokas mellan klockan 07.00 och 22.00 i pass om tre timmar. I en av tvättstugorna finns en grovtvättmaskin för mattor att boka separat.

Det finns en miljöstuga och ett miljörum. Båda utrymmena har behållare för källsortering. Grovsoprum finns.
Det finns två cykelrum i föreningen samt utomhusplatser för cyklar varav delar under tak. Barnvagnsrum i varje port.
Gemensamhetslokal med övernattningsrum. Lokalen rymmer ca 50 gäster till middag samt övernattningsrum med 4 sovplatser.
Aktivitetsrum med pingisbord och gymutrustning. Hobbyrum med snickarbänk.
Föreningens lugna innergård har boulebana, lekplatser och grillplats med bord och bänkar.

Om området

Södermalm Högalid

Här bor du i vackra omgivningar med närhet till flera mysiga grönområden. På promenadavstånd finns Årstaviken och Tantolunden, ett av stans största parkområden med grönområden, kolonistugor, olika aktiviter och bad. Du har också Skinnarviksparken och Skinnarviksberget med sin spektakulära utsikt över Riddarfjärden, en kort promenad bort. Kring Hornstull finner du Söders stora utbud av trevliga restauranger med mat från all världens hörn, mysiga caféer och små butiker samt Hornstulls Galleria med trendiga butiker, restauranger, caféer, matvarubutiker och närservice för att öka bekvämligheten för de boende i området. Här finns även underbara promenadstråk längs med vattnet, badmöjligheter i det anrika badhuset Liljeholmsbadet vid Bergsunds Strand samt på Reimersholme och Långholmen.

Kommunikation

Området har mycket goda kommunikationer och trafikeras av ett flertal busslinjer. Tunnelbanan har du inom promenadavstånd och vid Södra Station finner du även pendeltåget.

Närservice

Här finns matvarubutiker, apotek och övriga dagligvaror nära. Här ligger massvis av mysiga resturanger och pubar nära inpå. Ett ställe som måste besökas är mysiga Pane Vino, en restaurang i härlig atmosfär med vällagad mat, som ligger alldeles intill Zinkensdamms tunnelbana. Nära inpå ligger även Marie Laveau och Häktet som passar perfekt för såväl middagar som en drink på kvällskvisten. Vid Hornstull ligger också populära krogen Judit & Bertil som lockar med läckra menyer i gemytlig atmosfär. Jonnis Delikatesser och Coop finns bara ett par minuter bort när hungern tränger på. Även större livsmedelsbutiker finns vid Hornstull och vid Mariatorget. Längst Hornsgatan hittar du mängder med gallerior och fräcka småbutiker. Daghem, fritids och förskolor finns i närområdet.

Parkering

På gatorna gäller boendeparkering. Tillståndet är kostnadsfritt, men du betalar parkeringsavgift. Besök www.stockholm.se för mer information, samt för ansökan om boendeparkeringstillstånd. För information om övriga parkeringsplatser i närområdet, besök www.stockholmparkering.se.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Josefine Schöön för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte