Malmgårdsvägen 30L, 3 tr

Bilder

Accepterat Pris

3 700 000 kr

Bevaka slutpriset

Malmgårdsvägen 30L, 3 tr , Södermalm Sofia , Stockholm

Accepterat pris - Välplanerad 2:a i genomgående gott skick med en stor balkong om ca 12 kvm i sydväst läge, fullutrustat kök och fräscht badrum med tvättpelare. Lägenheten ligger lugnt belägen i oerhört charmiga kvarter, ett par stenkast från Nytorget, Vitabergsparken & Norra Hammarbyhamnen.

42 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 685 kr Värme, vatten, kabel-TV via ComHem, bredband 1000/1000 Mb via Stockholms Stadsnät och IPTV via Sappa
Typ:
Lägenhet
Boarea:
42 kvm
Våning:
3, hiss finns
Byggår:
2005
Driftskostnad:
166 kr/månad
Accepterat Pris:
3 700 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

42 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen att stormtrivas i denna oerhört trevliga lägenhet med alla fönster mot gård, genomgående fräsch interiör, stor balkong i sydväst läge mot innergård, samt väldisponerade ytor som erbjuder funktionen av en 2:a! Här bor du i charmiga kvarter på lugn del av Söder med såväl pulserande Nytorget med dess breda restaurangutbud, såsom pittoreska Vitabergsparken och myllrande promenadstråk längs med Norra Hammarbyhamnen, ett par stenkast från porten!

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall/Entré:
Välkomnande hall med gott om plats för avhängning och förvaringsmöjliheter i garderoberna längs med väggen. På golvet ligger ett praktiskt klinkergolv som övergår till ett trägolv och fortsätter in i hela lägenheten.

Kök:
Fullutrustat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns stora arbetsytor på bänkskivan och goda förvaringsmöjligheter bakom vita skåpsluckor som går upp till taket. Här finner ni integrerad kyl & frys, ugn, fläktkåpa och diskmaskin. Intill fönstret finns en naturlig plats för matbord för ca 4-6 personer.

Vardagsrum:
Med en social anslutning till köket ligger ett lättmöblerat vardagsrum med plats för soffa och mediamöbler. Här fås ett underbart ljusinsläpp från de stora fönstren som har en vacker utsikt mot balkongen och den grönskande gården.

Balkong:
Med anslutning från vardagsrummet så kommer man till denna fantastiska del av lägenheten om ca 12 kvm med eftermiddagssol och plats för större utomhusmöbler.

Badrum:
Fräscht badrum med vita helkaklade väggar och mörkt klinkergolv med golvvärme. Här finns WC, dusch med duschväggar, handfat med kommod, spegelskåp, tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum:
Här finns gott om plats för större säng (180 cm idag) och sängbord. God förvaringsmöjligheter i garderoben längs med hela väggen med skjutdörrar.

Övrigt:
Till lägenheten hör ett källarförråd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 0, hiss finns

Pris

3 700 000 kr Accepterat Pris

Avgift

2 685 kr Värme, vatten, kabel-TV via ComHem, bredband 1000/1000 Mb via Stockholms Stadsnät och IPTV via Sappa

Driftskostnad

2 000 kr/år

Driftskostnad, varav

Försäkring: 2 000 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

1,494%

Andel av årsavgiften

1,49469%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljsfastighet

Byggnadsår

2005

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 15 maj 2018
Energiklass: D
Energiprestanda: 105 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Gurkan 3

Förening

Namn

Brf Lilla Tullen

Om föreningen

Brf Lilla Tullen bildades 2004 och innehar fastigheten Gurkan 3 med byggår 2005. Fastigheten består av 6 våningsplan inklusive källarplan med garage, lägenhetsförråd, undercentral, cykelrum och soprum.

Föreningen har ett gemensamt elabonnemang, preliminär avgift för el ingår i avgiften. För denna lägenhet gäller ett eltillägg på 350 kr. Avstämning görs en gång per år.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

43

TV och Bredband

TV: Ansluten till kabelnät.

Leverantör: ComHem.

Ansluten till IPTV. Leverantör: Sappa via Stockholms Stadsnät.

Bredband: Fastigheten har fibernät 1000/1000 mb genom Stockholms Stadsnät.

Parkering

I området gäller boendeparkering. Stockholms stad utfärdar tillstånd efter ansökan och månadsavgiften uppgår för närvarande till 1 100 kr. Garage finns i fastigheten med 19 platser. För närvarande är det kö för att erhålla plats.

Renoveringar

2016 - Löpande garantireparation av tak

Föreningen har för närvarande inga beslut på att genomföra några större reparationer utöver normalt underhåll.

Ekonomi

Föreningen har inga planerade avgiftsförändringar (kontrollerad 2018-08-24)

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Delat ägande

Ja, minsta andel är fn 30 %.

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Om området

Södermalm Sofia

Med sitt perfekta läge i SoFo har du närhet till populära Nytorget med dess härliga uteserveringar och restauranger med mat från världens alla hörn. På Ringvägen finns även ett flertal mysiga caféer och restauranger. Här har du även nära till grönområden i Vita Bergsparken och Lilla Blecktornsparken samt Årstaviken med härliga promenadvägar längs vattnet. Runt hörnet finner du familjevänliga Stora Blecktornsparken som inrymmer både en liten djurpark, lekplats och grönområde för t.ex. picknick. Varför inte strosa längs med kanalen eller ta färjan över till Hammarby Sjöstad? Med promenadavstånd når du även Skanstulls populära köpcentrum med allt från inredningsbutiker till klädaffärer och livsmedelsbutiker, som bidrar till områdets unika och levande atmosfär. På gångavstånd finns Eriksdalshallen som erbjuder både inomhus- och utomhusbad, samt gym och badminton. Här bor du med ett perfekt läge med närhet till allt!

Kommunikation

God närhet till kommunikationer från bostaden. Busslinjerna 3, 76 och 59 går strax utanför och på intilliggande Ringvägen. Närmaste T-banestation är Skanstull vid Ringens köpcentrum, ca 5 minuters promenadväg. Närmaste pendeltågsstation är Stockholms Södra på Rosenlundsgatan dit du kan promenera på ca 20 minuter eller ta busslinje 3 och byta till linje 4.

Parkering

På gatorna gäller boendeparkering. Tillståndet är kostnadsfritt, men du betalar parkeringsavgift (f.n. 900kr/mån eller 60kr/dag). Besök www.stockholm.se för mer information, samt för ansökan om boendeparkeringstillstånd. För information om övriga parkeringsplatser i närområdet, besök www.stockholmparkering.se.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Theodora Holmberg f.d. Touma för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad