Salmensuu 1

Bilder

Pris

915 000 kr

Bevaka slutpriset

Salmensuu 1 , Seskarö - Haparanda , Haparanda

Avskilt läge på Seskarö med havsutsikt på lättskött naturtomt. El, sommarvatten, väg och båtplats. Fritidshus med rymligt allrum med plats för umgänge, 3 sovrum (varav ett i fristående byggnad), vedeldad bastu.

Huvudstugan består av allrum med braskamin, kök, tvättrum och 2 sovrum. Vid entrén finns även altan under tak med utsikt mot viken. Bastubyggnaden har ett extra sovrum och vedeldad bastu med förrum samt veranda under tak. Mulltoa med förrådsdel. Samtliga byggnader i bra skick. Internetfiber är grävd fram till huvudstugan och det är möjligt att ansluta mot en kostnad (ca 17.000 kr).

Enskilt läge i skyddad havsvik intill Haparanda skärgårds Nationalpark, klassat som Världsarv av Unesco. Det går snabbt att ta sig ut med den lilla soldrivna motorbåten som går att köpa till. 600 meter skogsbilväg till busshållplatsen, ingen bil krävs för att ta sig ut till stugan. Promenadavstånd till Seskarö Wärdshus, med rekommendationer i White Restaurangguide, som serverar gourmetmat och regionala delikatesser. Går att köpa med inventarier. För visning annan tid, kontakta mäklaren Anne-May Kara 070-45 45 790.

56 kvm, 3 rok

Typ:
Fritidshus
Boarea:
56 kvm
Biarea:
6 kvm
Tomtarea:
1 882 kvm
Byggår:
1970
Pris:
915 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum varav 2 - 3 sovrum

Boarea

56 kvm

Biarea

6 kvm

Rumsbeskrivning
Entré och tvättrum

Rymlig veranda under tak med utsikt mot viken. Entré och praktiskt tvättrum med handfat med kommod. Spegelskåp med hyllor. Trägolv och trätak.

Kök

Kök med diskho och arbetsbänkar. AmWay UV-sterilisering för vattenrening. Köksinredning med lådor och skåp. Spis, AEG. Kyl och frys, Gorenje. Micro. Köksfläkten fungerar ej och bör bytas ut. Trägolv och vitmålat tak.

Allrum

Rymnligt med plats för umgänge. Med trägolv, panel på vägg och vitmålat paneltak. Sju höga fönster med utsikt mot Hökviken. Braskamin.

Sovrum 1 och 2

Dubbelgarderob i sovrum 1. Två mindre platsbyggda garderober i sovrum 2.

Sovstuga och bastu

Fristående timring med altan. Sovrum. Vedeldad bastu med förrum.

Torr wc & förråd

På gården finns fristående mulltoa med förrådsdel.

Avskilt läge på Seskarö med havsutsikt på lättskött naturtomt. Sommarvatten, el, väg och båtplats. Fritidshus med rymligt allrum med plats för umgänge, 3 sovrum (varav ett i fristående byggnad), vedeldad bastu.

Huvudstugan består av allrum med braskamin, kök, tvättrum och 2 sovrum. Vid entrén finns även altan under tak med utsikt mot viken. Bastubyggnaden har ett extra sovrum och vedeldad bastu med förrum samt veranda under tak. Mulltoa med förrådsdel. Samtliga byggnader i bra skick.

Enskilt läge i skyddad havsvik intill Haparanda skärgårds Nationalpark, klassat som Världsarv av Unesco. Det går snabbt att ta sig ut med den lilla soldrivna motorbåten som ingår i köpet. 600 meter skogsbilväg till busshållplatsen, ingen bil krävs för att ta sig ut till stugan. Promenadavstånd till Seskarö Wärdshus, med rekommendationer i White Restaurangguide, som serverar gourmetmat och regionala delikatesser. Går att köpa med inventarier. För visning annan tid, kontakta mäklaren Anne-May Kara 070-45 45 790.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggnadsår

1970

Uppvärmning

El (direktverkande) och braskamin

Byggnadssätt

Grundläggning: Plintar
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt

Fastighetsbeteckning

Seskarö 1:97

Allmänt om fastigheten

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

443 000 kr, varav byggnadsvärde 194 000 kr

Summa pantbrev

720 000 kr

Tomt

Areal: 1 882 kvm

Vatten/avlopp

Vatten saknas. Avlopp saknas

Samfällighet, servitut etc.

Förmån: Officialservitut Väg Båtplats, 25-F1988-125.1

Viktiga dokument

Om området

Seskarö - Haparanda

Seskarö är en ö i Haparanda skärgård som ansluter till fastlandet via broar som även mellanliggande öar anknyter sig till. Det finns fina badstränder kring hela ön men sandstranden vid viken Räpilahti som ligger i nordöstra hörnet finns det även en naturhamn där båtar kan landa. I Tromsöviken finns det en campinganläggning med havsbad och uthyrning av stugor och husvagnsplatser. Ön har verksamma företag och lanthandel samt restaurangen Seskarö Wärdshus.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Anne-May Kara för mer information!

Anne-May Kara

Anne-May Kara

Kalix

Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-45 45 790

0923-31 09 00

anne-may.kara@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad