Långören 39

Bilder

Utgångspris

500 000 kr

Bevaka slutpriset

Långören 39 , Nyborgs skärgård , Kalix

Vinterbonat fritidshus med bastu och egen fin badstrand och båtplats. Säljs komplett med inventarier, går att nyttja direkt.
Nyare fräsch storstuga med allrum, kök och alkov med sovplats. Uppvärmning med el och vedkamin. Gäststuga med allrum, sovrum och alkov. Nyare bastu vid stranden med vedaggregat och vattenvärmare. Sjövatten pumpas upp och är ansluten till kök, handfat i wc, utvändigt vid bastuvägg och gäststuga. Dricksvatten medtas. På gården finns vedeldad varmvattenberedare. Lättskött tomt som till största delen består av naturtomt och gräsmatta.

Arrendestället omfattar en tomt om ca 2000 kvm. Arrendatorn har på tomten rätt att uppföra byggnader och anläggningar och får inom tomten fritt avvverka och omhänderta befintliga träd.

Välkommen att kontakta mäklaren Anne-May Kara 070-45 45 790 för intresseanmälan och information/anmälan om visning då bilväg inte finns till Långören.

37 kvm, 4 rok

Arrende/år:
5 000 kr indexår 2016
Typ:
Fritidshus
Boarea:
37 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
2 000 kvm
Utgångspris:
500 000 kr

Mer information

Budgivning pågår

Bud Budgivare Tidpunkt
*400 000:- 1 2019-05-31 11:28

* = Annullerat bud

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 1 - 3 sovrum

Boarea

37 kvm

Rumsbeskrivning
Storstuga

Vinterbonad storstuga med allrum, kök och sovdel. Ljus stuga med flera fönster och dörrar i alla väderstreck. Lackat trägolv, trätak, halvpanel vitmålad och tapet. Helvägg fönster i allrummet som vetter ut mot havet. Kök med sjövatten (dricksvatten medtas). Kyl och frys, fläkt, spis med kokplattor och ugn, micro. Diskbänk i rostfritt med dubbelho. Laminatskiva och kakel. Harvia vedkamin med stålpipa. Sovalkov intill köket med altandörr. Plintgrund, plåttak, stående ytterpanel och 2-glas isolerglas.

Bastu

Nyare bastubyggnad med altan ut mot stranden. Förrum med bänkar med förvaring. Plastgolv. Bastun med glesspikat golv. Vedaggregat med värmare, MISA. Vedeldad varmvattenberedare finns även utomhus. Plint, plåttak, stående panel och 2-glas fönster.

Gäststuga

Äldre gäststuga med hall, allrum med öppen spis (ej i bruk), panel i tak och vägg, vitlaserad. Plastmatta på alla golv. Sovrum och sovalkov. Plint, plåttak med målningsbehov, liggande fasadpanel, 1 och 2-glas fönster.

Torr WC

Vitmålad panel på väggar och lackat paneltak. Plastmatta. Handfat med sjövatten. Separett WC.

Vinterbonat fritidshus med bastu och egen fin badstrand med sandbotten och brygga med båtplats. Säljs komplett med inventarier, går att nyttja direkt. Nyare fräsch storstuga med allrum, kök och alkov med sovplats. Uppvärmning med el och vedkamin. Gäststuga med allrum, sovrum och alkov. Nyare bastu vid stranden med vedaggregat och vattenvärmare. Sjövatten pumpas upp och är ansluten till kök, handfat i wc, utvändigt vid bastuvägg och gäststuga. Dricksvatten medtas. På gården finns vedeldad varmvattenberedare. Lättskött tomt som till största delen består av naturtomt och gräsmatta.

Arrendestället omfattar en tomt om ca 2000 kvm. Arrendatorn har på tomten rätt att uppföra byggnader och anläggningar och får inom tomten fritt avvverka och omhänderta befintliga träd.

Välkommen att kontakta mäklaren Anne-May Kara 070-45 45 790 för intresseanmälan och information/anmälan om visning då bilväg inte finns till Långören.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla

Uppvärmning

Direkt el och vedkamin

Ventilation

Självdrag (S)

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Byggnadssätt

Grundläggning: Plintar
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas isoler
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt

Arrende

Långören 39 , inom fastighet Kalix Ytterbyn 11:10

Allmänt om fastigheten

Tomt

Areal: 2 000 kvm
Tomttyp: Naturtomt, trädgårdstomt

Tillträde

Enligt överenskommelse

Viktiga dokument

Om området

Nyborgs skärgård

Kommunikation

Marahamn har anor från 1800-talets mitt. På skogs-valters sjöboda som idag står längst fram i den västra änden finns många årtal inristade, några är från slutet av 1800-talet.
I traditionen var Marahamn en plats där bönderna förde sina hästar över sundet till Fälesön för att fritt kunna ströva och beta på dom stora holmarna innan höstens skördearbete stod för dörren. Än idag är rester av dom forna häststigarna synliga ute på Fälesön, Örarna, Lutskärsgrundet och Lägenön. "Märrhamn" är därav det ursprungliga namnet som genomgått en förändring till nuvarande Marahamn. Traditionen att föra över hästar upphörde i slutet av 1950-talet.. Skärgården erbjuder dig ett 100-tal öar med massor av sevärdheter. Här kan du bada, fiska, jaga, plocka bär eller bara njuta av den underbara naturen.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Anne-May Kara för mer information!

Anne-May Kara

Anne-May Kara

Kalix

Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-45 45 790

0923-31 09 00

anne-may.kara@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad