Skärgårdsvägen 5, 7 och 9

Bilder

Från Pris

2 700 000 kr

Bevaka slutpriset

Skärgårdsvägen 5, 7 och 9 , Kalix-Nyborg , Kalix

Tomt + hus + sjöbod + hamnområde = Sant!

Nu har du möjlighet att köpa ett boendekoncept för livskvalité på Skärgårdsudden.

Sjömagasinen på Skärgårdsudden är arkitektritade villor helt anpassade efter läget på tomten och riktar sig till dig som vill bo nytt, fräscht och praktiskt i fantastisk skärgårdsmiljö. Mitt i naturen och med ett rikt skärgårdsliv med badstrand och hamnområde ett stenkast från din tomt. I konceptet ingår ditt nya hus på en fin tomt med Skärgårdsuddens egen sjöbod på tomten samt ägande i strand- och hamnområde.

Ditt skärgårdshus går att anpassa på olika sätt för att passa just dig och din familj, allt från planlösning till olika tillval och nivå på färdigställande för att passa just din ekonomi och förutsättningar.

Vill du veta mer? Kontakta Madelene Bodlund 070-22 55 404, exploatör kvarteret Skärgårdsudden.

Typ:
1 familjs friliggande
Biarea:
0 kvm
Från Pris:
2 700 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Rumsbeskrivning
C1/G1

Den här modellen är ca 130 kvm och ger 3 sovrum på det övre planet. Nedre planet består av en praktisk hall med plats för bra förvaring, en öppen planlösning med kök och allrum/matplats samt utblickar i tre väderstreck. Badrum med kombinerad tvättstuga. Samtliga modeller har ett förråd i anslutning till antingen garage eller carport. Samtliga modeller har badrum i två plan.

C2/G2

Den här modellen har en utbyggnad på 20 kvm som ger ett större allrum i nedre planet samt en uteplats under tak(porch). Den extra utbyggnaden kan även ge 1-2 sovrum i nedre plan alternativ ett sovrum och ett större allrum.

C3/G3

Här finns samma valmöjligheter som C2/G2, men här har man valt en takterrass på ca 20 kvm istället för en uteplats under tak. Om man gillar att sitta ute i solen på morgonen kan man ha sin takterrass på ena sidan av huset, och föredrar man kvällssol istället, så spegelvänder man huset.

G4/C4

Den här modellen är tänkt för två vuxna med ett stort sovrum och walk-in closet i övre plan, tillsammans med ett stort allrum med fin utsikt över vattnet. Även här lyxig takterrass i anslutning till sovrum och allrum. I nedre plan kan man i utbyggnaden välja ett eller två sovrum eller lyxa till det med extra stort allrum. Samtliga modeller har ryggåstak i övre planet, dvs öppet upp till nock för en känsla av extra rymd och ljus. Gemensamt för alla ritningar är att de är ritade för att vara kostnadseffektiva i sin konstruktion samt väldigt flexibla mot olika målgrupper och behov samt att nyttja läget nära vattnet.

Sjömagasinen finns i 8 olika varianter; 4 med carport (Modell C1, C2, C3 och C4) och 4 med garage (Modell G1, G2, G3 och G4). Du kan välja en boendeyta på 130 kvm alternativt på 150 kvm. Du kan välja en takterrass på 20 kvm eller uteplats under tak (porch). Du kan välja allt mellan 1 och 5 sovrum. Eftersom ditt hus byggs på din beställning, så kan du även välja att t ex spegelvända huset för att anpassa efter olika solläget på olika ställen på tomten/takterrassen. Sjömagasinen är designade för att passa på platsen och nyttja läget till max och samtidigt kunna ge dig och din familj många valmöjligheter anpassat efter era behov och färdigställandegrad. På din personliga visning går vi igenom alla detaljer kring vad som ingår i priset, och förklarar noggrant vilka val ni själva kan göra.
C står för Carport. G står för Garage.

Sjöbod
I konceptet ingår en sjöbod med invändig yta på 16 kvm. Det finns tre varianter på sjöboden och du väljer den som passar dig bäst; gästrum, bastu/relax eller förråd. Sjöboden placeras på den egna tomten. Se situationskartan.

Skärgårdsbryggan – vårt gemensamma hamnområde
I konceptet ingår ägande i vårt gemensamma hamn- och strandområde, som ligger ett stenkast från ditt hus.

Allmänt om fastigheten

Taxeringskod

210

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Ytterbyn GA:19-GA:21

Om området

Kalix-Nyborg

Byn Nyborg ligger 8 km från Kalix och den fjärde största tätorten på Kalix landsbygd. Befolkningen idag ligger på 800 -
900 personer. I byn finns skola med låg- och mellanstadium, förskola samt en livsmedelsbutik med post. Cirka 5 km norr om Nyborg, längs Kalix älv, ligger en 18-håls golfbana med svårslagen natur och utsikt. Nyborg har även en mängd barn- och ungdomsaktiviteter i byns väldigt aktiva idrottsförening. Nyborg ligger i direkt anslutning till utloppet av Kalix älv, där älven möter skärgården och havet. Kalix älv är en av landets outbyggda älvar och erbjuder ett fantastiskt utbud av fiske med både lax, havsöring, harr och sik. Skärgården erbjuder dig ett 100-tal öar med massor av sevärdheter. Här kan du bl a bada, fiska, jaga, plocka bär eller bara njuta av den underbara naturen. Mellan Nyborg och Kalix finns det en nybyggd gång- och cykelväg, Klaras Väg, som används flitigt av byborna. Även bussar via lokaltrafiken gör det möjligt att arbetspendla de vanligast arbetstiderna.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Anne-May Kara för mer information!

Anne-May Kara

Anne-May Kara

Kalix

Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-45 45 790

0923-31 09 00

anne-may.kara@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad