Planetbacken etapp 3, hus 12

Bilder

  • Såld!
  • Nyproduktion

Planetbacken etapp 3, hus 12 , Solhöjden , Botkyrka

Vid natursköna Solhöjden i Tumba bygger Peab 12 hus om 121-130 kvm fördelat på 2 våningsplan. Tomterna varierar mellan ca 254-480 kvm. Inflytt sker prel hösten 2018. Samtliga fastigheter har förråd och egen carport samt p-plats. Fiber finns indraget. Först till kvarn & priser från 4.960.000kr

121 kvm, 5 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
121 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
341 kvm
Byggår:
2017-18

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

121 kvm

Rumsbeskrivning

HALL - Ljus och välkomnande hall med slitstarkt klinkergolv 30x30 cm vid entrén enl planritning samt trestavig och 15 mm ekparkett i hallens förlängning samt vita väggar.

KÖK - Ljust och luftigt kök med 15 mm trestavig ekparkett och vita väggar, kakel ovan diskbänk 10x30 cm och skåpinredning från Vedum enl beskrivning. Vita vitvaror från Siemens. Spishäll, inbyggnadsugn varmluft, inbyggnadsmicro, diskmaskin, kylskåp, frys och fläkt. Tillval kan ske enl broschyr.

SOVRUM - Trestavig och 15 mm ekparkett och vita väggar. Garderober enligt ritning.

VARDAGSRUM - Trestavig 15 mm ekparkett och vita väggar. Fint ljusinsläpp vilket ger rymd i rummet.

BADRUM/WC/DUSCH - Kaklade väggar 20x30 cm och klinkergolv 15x15 cm med komfortvärme samt övrig inredning enligt ritning. Badrums inredning kommer från Vedum och duschväggar av klarglas.

KLÄDKAMMARE - Ekparkett och målade vita väggar. Hylla och klädstång enl ritning.

KLÄDVÅRD/TVÄTTSTUGA - Klinkergolv 20x20 cm samt vitmålad väv på väggarna. Tvättmaskin och torktumlare samt tvättbänk med översittande överskåp.

PARKERINGSMÖJLIGHETER - Asfalterad yta för biluppställning alt carport enl beskrivning.

UTVÄNDIGT FÖRRÅD - Inrett som råförråd. Betonggolv och oisolerade omålade väggar. Samtliga hus har ett utvändigt förråd.

Vita släta innerdörrar samt vita släta vita fönsterbänkar av mdf. Golvsocklar och taklister är släta vita av mdf. Takhöjd om inget annat anges 2,5 m.

Tomtstorlekar mellan 254-480kvm
Husstorlekar mellan 121-130 kvm
Priser mellan 4.960.00 kr till 5.590.000 kr

Samtliga hus och priser finns på följande länk :
https://peabbostad.se/projekt/stockholm/solhojden-etapp-3/

Byggnad

Byggnadstyp

2-plansvilla/Kedjehus

Byggnadsår

2017-18

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump med återvinning (NIBE 750)

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: Isolerglas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Målad plåt

Övrigt

Huset värms upp med frånluftsvärmepump från NIBE 750. Vattenburen golvvärme plan 1 och vattenburna radiatorer plan 2. Tilluft via spaltventil i fönster. Huset levereras med två färgstrykningar och slutkulör målas av kund. Mediacentral/fiber levereras via Telia. Varje hus kommer få ett trädäck (Fryken får 2 st), carport/p-plats samt stenlagd gång till huset samt gräsmatta. Samtliga fastigheter kommer att ingå i gemensamhetsanläggningen, där förvaltningen av de allmänna ytorna sker genom en samfällighetsförening.

Fastighetsbeteckning

Tellus

Allmänt om fastigheten

Tomt

Areal: 341 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Solhöjden - En nybyggd idyll

Vill du bo naturskönt samtidigt som barnen växer upp i ett spirande kvarter? Då är Solhöjden något för dig. Solhöjden förenar genuin bykänsla - trygghet, samvaro och lek - med den moderna byggkonstens bekvämligheter. Här har du skog och sjö runt hörnet medan vackra och genomtänkta hus - anpassade efter din familjs behov - sörjer för en harmonisk vardag. Stadslivet i Stockholm och Södertälje når du smidigt med både tåg och bil. Välkommen till Solhöjden.

Nybyggd bykänsla
I Solhöjden växer ett trivsamt kvarter med utpräglad bykänsla fram. Här bygger vi vackra och genomtänkta hem för dig och din familj. Husen kommer i tre olika modeller och tomterna är i varierande storlekar. I Solhöjden kan du påta i trädgården medan barnen leker, strosa längs kvarteret och hälsa på grannarna eller ta en löparrunda i den vackra omgivningen.

Trivsamt för stora som små
Livet i Solhöjden präglas inte bara av närheten till den sköna naturen och de många badsjöarna. Det inbjuder även till en gemytlig och otvungen samvaro med stora och små. Detta nybyggda område är familjärt och trivsamt. Kvarterets vackra hus och trädgårdar skapar en charm som lockar till lek och umgänge samtidigt som rekreationsmöjligheterna väntar runt hörnet. I Solhöjden får du den härliga småstadskänslan som utpräglas av trygghet och gemenskap samtidigt som du moderna bekvämligheter och praktiska lösningar. I Solhöjden är det härligt att växa upp.

Natursköna omgivningar
Här finns massor att göra på fritiden och det finns sköna tillfällen för vardagsäventyr oavsett hur gammal du är. I närområdet finns fritidsbåthamnar, golfbana samt ett flertal idrottsanläggningar. Knappt 2 km bort ligger även den vackra sjön Aspen- en av många sjöar i området som sommartid lockar till sol och bad och som vintertid lämpar sig utmärkt för utflykter och skidturer. I anslutning till sjön ligger Ekholmens naturreservat och den vackra Hågelbyparken, som är ett underbart utflyktsmål för familjen. Strosa genom parken, låt barnen bekanta sig med djuren på 4H-anläggningen och runda av besöket med en fika på parkens kafé.

Goda kommunikationer
Man vill ju gärna att ens perfekta boende ska ha lite av allt. Närheten till naturen måste därför kombineras med bra kommunikationer. Och det är precis vad du får här. Pendeltåget tar dig till Stockholms Central på 25 minuter och till Södertälje på 20 minuter. Bussar går regelbundet till Tullinge, Fruängen, Huddinge, Salem och Rönninge och med bil når du E4:an på fem minuter. Tumba Centrum ligger bara 10 minuter bort och där finns bank, apotek, livsmedels-, kläd-, och skobutiker samt ett flertal restauranger. Välkommen till Solhöjden, här är det lätt att trivas!

Vatten/avlopp

Kommunalt Vatten och avlopp. Fastigheten kommer att anslutas till en samfällighet.

Om området

Karta

Hör av dig till Emil Kroll eller Martin Eriksson för mer information!

Emil Kroll

Emil Kroll

Botkyrka / Salem

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0707 764 750

emil.kroll@husmanhagberg.se

Martin Eriksson

Martin Eriksson

Botkyrka / Salem

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Extra kontaktperson

070-776 46 60

martin.eriksson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad