Brunnlyckan 11

Bilder

Utgångspris

460 000 kr

Bevaka slutpriset

Brunnlyckan 11 , Fjärås , Kungsbacka

Unik möjlighet för er som söker ett mindre boende eller drömmer om det där sommarstället med naturskönt läge. Huset ligger en bit in i området och har ett mycket fint och skyddat läge med naturen som närmsta granne. Byggnaden är kvadratsmart och har allt ni behöver. Här finns ett rymligt kök, vardagsrum, sovrum och badrum. Observera att byggnaden är en tillbyggd villavagn på hyrd campingplats (tomt) och säljs som lös egendom och kan därför inte användas som säkerhet för ev bostadslån. Nytt hyresavtal för tomt ingås med områdets föreståndare. I området bor 29 permanentboende. Välkomna på visning!

41 kvm, 2 rok

Typ:
Övrig bostad
Boarea:
41 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
370 kvm
Driftskostnad:
2 855 kr/månad
Utgångspris:
460 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum varav 1 sovrum

Boarea

41 kvm

Rumsbeskrivning
Allmänt

Byggnaden (en tillbyggd villavagn) står på hyrd campingplats och ligger högt i området på Camp Gressela i Fjärås med utsikt över området. På baksidan har ni ett fritt läge med skogen inpå husknuten. Här slår man sig ner på altanen i soligt läge och bara njuter av lugnet. Möbler och köksutrustning ingår i köpet förutom några personliga föremål.

Hall

Välkommen in! Här har ni en ljus hall med utrymme att hänga av sig ytterkläderna och ställa av sig skorna. I hallen finns även praktiskt nog en tvättmaskin.

Kök

Köket är ljust, fräscht och rymligt. Här erbjuds ett kök med gott om förvaring och bänkyta. Köksluckorna går i vitt och kommer från IKEA, den maskinella utrustningen består av gasspis från SMEG, kombinerad kyl och frys från Husqvarna och köksfläkt från IKEA. Köksbordet har en given plats intill ena väggen.

Vardagsrum

Här har ni en ett rymligt vardagsrum som ger plats för soffgrupp, mediamöbel och matplats. Den perfekta sociala ytan för vänner och familj. Fönster i tre olika väderstreck ger rikligt med ljus.

Sovrum

Dubbelsäng som är fint inramad av förvaringsskåp samt garderober för att maximera förvaringen. Plats för kläderna finns det gott om i detta rum då ni även har garderober med skönhetsbord längst med väggen mittemot sängen.

Badrum

Yteffektivt badrum som rymmer dusch, toalett och handfat med kommod. Här finns en handdukstork och det lilla fönstret släpper in trevligt dagsljus.

Byggnad

Byggnadstyp

Tillbyggd villavagn

Uppvärmning

Direkt el, luftvärmepump

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fasad: Trä
Tak: Plåt

Övrigt

Utrustning i byggnad:
Varmvattenberedare
Luftvärmepump från Panasonic
El och gasol

Övriga byggnader

Gäststuga om 5 kvm
Förråd (oisolerat) om 5,4 kvm

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

34 270 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 9 232 kr
Försäkring: 1 098 kr
Övrigt: 23 940 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Elkostnaden består delvis av en fast avgift om 216 kr/mån samt faktisk förbrukning per månad. Denna kostnad avser både hushållsel och uppvärmning. Övrig kostnad (1995kr/mån) avser avgift för campingplats (tomten) inkl. kommunalt VA och sophantering.

Taxeringskod

225

Tomt

Areal: 370 kvm
Tomttyp: Trädgårds-/Naturtomt

Tomtbeskrivning

Observera att byggnaden är uppförd på Camp Gressela i Fjärås och att köparen av byggnaden får sluta nytt hyresavtal för tomt (efter prövning) hos områdets föreståndare. Hyresgäst ansvarar själv för skötseln av tomten.

Viktiga dokument

Om området

Fjärås

Fjärås är en mycket trivsam del av Kungsbacka kommun. Här finns närheten till sjön Lygnern med fina badplatser och nära även till havet om så önskas. Det unika Fjärås bräcka med naturum, härliga promenadvägar och Li gravfält.

I centrum har vi skolor och förskolor, livsmedelsbutik, bageri samt vårdcentral.

Fjärås Fritidscenter erbjuder simhall, gym, gruppträning och elljusspår.
Golfbannor i området är: Myra Golfklubb 4 km Forsgårdens Golfklubb 8 km Sjögärde Golfklubb 13 km.

Till Kungsbacka Centrum är det bara 8 km varifrån tåg (25 minuter resväg) och bussar går till Göteborg. Busshållplats finns vid Varbergsvägen. Avstånd till Göteborg är 32 km.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Therese Hasselgren för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad