Ebbalundsvägen 17A

Bilder

Ebbalundsvägen 17A , Onsala Fjordsidan , Kungsbacka

Nu kommer en chans utöver det vanliga då ni får chansen att förverkliga villadrömmen genom denna stilrena villa från 2009. Här erbjuds ni ett hem för den växande familjen eller för er som önskar bo stort med väl tilltagna sociala ytor både inne och ute. Här får ni totalt 290 kvadratmeter att leva på fördelade över två plan, inklusive en komplett tvårumslägenhet som passar utmärkt för tonåringen, för generationsboende eller för de långväga gästerna som önskar sova över. Alternativt för uthyrning för er som önskar bo billigt. Utöver det moderna hemmet inomhus finner ni har en lättskött och insynsskyddad trädgård som passar utmärkt för så väl lek och spel som för er som har gröna fingrar och önskar odla eller plantera. Längs med husets långsidor finner ni även flertalet väl tilltagna altaner och balkonger där ni får chansen att njuta av solen i ostört läge, från morgon till kväll. Samtidigt som ni kan avnjuta en bit mat i trevligt sällskap eller helt enkelt bara njuta av det lugna området med dess vackra natur.
Området erbjuder i sin tur närhet till kommunikation där buss 731 tar er snabbt och smidigt in till Kungsbacka på 15 min för att ta del av Kungsbackas rika utbud av butiker, restauranger och caféer. Genom Kungsbacka stations många avgångar tar ni er även enkelt vidare in mot Göteborg eller söderut längs med Hallandskusten. Genom en kort promenad tar ni er ner till Vickans badplats där lek vattnet kan varvas med sandslottstävlingar på land. I slutet av juni kan ni även fira in midsommar med andra dansanta grannar och gäster.
Varmt välkomna att höra av er till ansvarig mäklare för mer information och visningsbokning!

269 kvm, 8 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
269 kvm
Biarea:
21 kvm
Tomtarea:
1 253 kvm
Byggår:
2009
Driftskostnad:
5 041 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

8 rum varav 5 sovrum

Boarea

269 kvm

Biarea

21 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna till denna fantastiska villa på Ebbalundsvägen 17A!
Entré
I entrén möts ni av en ljus hall där både ytterkläder och skor lika effektivt som snyggt stuvas undan i den rymliga skjutdörrsgarderoben med spegeldörrar.

Badrum
I anslutning till entrén har ni det första av tre badrum. De kakelbeklädda väggarna matchas med svart klinkergolv. Wc, handfat, badrumsskåp med spegel samt dusch med infällbara duschdörrar finner ni även här.

Kök/Matplats
Vidare i bostaden så når ni köket där ljuset från de stora fönsterpartierna skapar ett naturligt och behagligt ljus till både kök och matplats. I köket får ni gott om plats att tillaga middagen till släkt och vänner, så väl på egen hand som i grupp. Efter matlagningen har ni sedan gott om plats att förvara samtliga köksmaskiner och köksredskap. Den maskinella utrustningen består av ugn, spishäll, köksfläkt, integrerad diskmaskin, mikrovågsugn samt kyl och frys i fullhöjd.
I anslutningen till köket finner ni en given matplats med plats för ett större matbord och 8st tillhörande stolar. Från köket har ni också möjlighet att ta er ut till balkongen med tak i sydöstläge. Här kan det tillagas grillat oavsett väder, samtidigt som den enkla transporten mellan grill och kök gör det enkelt att socialisera sig med gästerna som inväntar maten med spänning inomhus.

Vardagsrum
Fortsätter ni ner i mot ena kortsidan så kommer den första sällskapsytan i denna sociala villa. Även här slås man av det härliga ljusinsläppet från de väldiga fönsterpartierna längs med bostadens båda långsidor. Gott om utrymme ges till soffgrupp, soffbord, byrå, bokhylla och mediavägg. Allt för att kunna hålla samtliga gäster kvar tills tröttheten sätter in. Med utgång till en av flera av denna bostads inbjudande altaner så kan ni med fördel även ta samtalen uti kvällssolen en varmare sommardag.

Nedre plan
En trappa ner möts ni först av ett ljust allrum. Även denna sällskapsyta är rymlig med plats för soffa, soffbord, byrå, bokhylla och mediavägg vilket inbjuder till sällskap i glada vänners lag.

Sovrum 1
Åt vänster så kommer först det första av totalt 5 sovrum i denna villa. Idag nyttjas detta rum som kontor vilket det passar utmärkt till. Ytan ger plats för garderob, skrivbord, byrå för er som önskar kontor. För er som önskar ett sovrum så ges det plats för säng, byrå, garderob och sängbord.

Sovrum 2
Intill det första sovrummet ligger det andra. Även här har ni plats för säng, sängbord, garderob och sängbord. På samma sätt som övriga nedervåningen så har ni här ett ljust rum med ljusa ytskikt och ett härligt ljusinsläpp från fönsterpartiet.

Sovrum 3
Mot den ena kortsidan i nedre plan finner ni det tredje sovrummet. Detta är rymligare än de tidigare sovrummen vilket gör att ni här får plats med dubbelsäng, sängbord, skrivbord eller byrå. Intill detta sovrum ligger det en walking closet där både säsongsbetonade kläder och prydnader kan stuvas undan. Idag nyttjas detta rum till sällskapsyta/spelrum för tonåringen, som rummet även passar till. Inte minst då placeringen gör att ljudnivån kan vara hög i detta rum utan att påverka resterande sällskapsytors trevliga samtal.

Badrum
Går ni åt höger vid trappan istället för vänster kommer först nedre plans badrum. Både dusch och badkar ger en valfrihet och lyx som de flesta badrum saknar. Dessutom är badkaret stilrent inklätt i svart kakel, som varvas med svart klinkergolv och vitt kakel längs med badrummets väggar. I övrigt finner ni här wc, handfat och handdukstork.

Tvättstuga
Intill badrummet har ni tvättstugan. Lika stilrent kakel längs med väggarna och stilrent klinkergolv som i det nyss nämnda badrummet finner ni här. Med både goda bänkytor och skåpsförvaring kan ni se till att vika tvätten samt förvara tvättmedlet på ett smidigt sätt. Åt höger har ni torkningsmöjligheter för tvätten som bör hängas och inte tumlas. Den maskinella utrustningen består av tvättmaskin och torktumlare.

Master bedroom
Längst in åt höger i nedre plan kommer master bedroom. Ett väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord, byrå och bokhylla. Även i detta sovrum har ni tillgång till en walking closet för alla kläder som nyttjas under olika delar av året. I denna garderob har ni dock tillgång till ytterligare förvaring genom dörren längst in, där förråd och till sist pannrummet är beläget.

Gästlägenhet - Entré
Denna lägenhet bjuder även den på en hall med rikligt av förvaringsmöjligheter bakom en stilfull skjutdörrsgarderob med spegel.

Badrum/tvättutrymme
Badrummet kombineras med tvättutrymmet på ett kvadratsmart sätt i denna gästlägenhet. Gråskaligt kakel längs med väggarna matchas här med svart klinker i golv. Kommod, badrumsskåp med spegel och dusch skapar tillsammans med torktumlare och tvättmaskin ett komplett kombinerat badrum med tvättutrymme.

Kök/vardagsrum
Köket erbjuder bra med skåpsförvaring för samtliga köksattiraljer samt bra med bänkytor för bakning och tillagning av diverse bakelser och middagar. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, ugn, spishäll, köksfläkt, integrerad diskmaskin samt mikrovågsugn. I öppen planlösning har ni vardagsrummet med plats för soffa, soffbord, mediavägg och bokhylla. Från köket når ni ut till bostadens balkong. Från gästlägenhetens vardagsrum i sin tur kan ni ta er ut till altanen för att njuta av kvällssolen över drink eller ett trevligt samtal.

Sovrum
Till sist finner ni sovrummet. Ett rymligt sådant med plats för dubbelsäng, sängbord och byrå. Från Fönsterpartiet får ni ett fantastiskt ljusinsläpp som tillsammans med de ljusa ytskikten ger ett behagligt ljus in till detta sovrum.

Tomt
Längs med bostadens båda långsidor finner ni flertalet altaner som flyter samman på ett snyggt och smakfullt sätt. Dess placeringar gör att ni kan njuta av solen eller skuggan beroende på preferenser. Denna bostads inbjudande plana yta gör att ni enkelt kan plantera och odla det som önskas. Samtidigt kan barnen leka och springa fritt i dess ostörda läge.

Byggnad

Byggnadstyp

Souterränghus

Byggnadsår

2009

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme vardera plan.

Ventilation

Mekanisk frånluft med återvinning.

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 16 maj 2019
Energiklass: C
Energiprestanda: 50 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas isoler
Bjälklag: Trä
Tak: Papptak
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Fastighetsbeteckning

Strannegården 1:256

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

60 498 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 38 226 kr
VA: 6 062 kr
Renhållning: 4 838 kr
Väg, samf: 750 kr
Försäkring: 10 622 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Elkostnaden avser både uppvärmning och hushållsel. Observera att kostnaden för försäkring är individuell. Det rekommenderas att ni tar kontakt med ert eget försäkringsbolag för kostnadsförslag. Driftskostnaden kan variera beroende på familjesammansättning, vanor och avtal.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

5 594 000 kr, varav byggnadsvärde 4 205 000 kr

Summa pantbrev

4 804 000 kr

Tomt

Areal: 1 253 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Intill husets ena kortsida finns det idag ett förråd med plats för trädgårdsmaskiner och dylikt.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Strannegården GA:3
Avtalsservitut D-2015-00198448:1
Förmån: Officialservitut Väg, 1384-07/205.1
Last: Avtalsservitut: Kraftledning, D201500198448:1.1
Last: Officialservitut Vatten, 13-ONS-3452.1
Last: Officialservitut Vatten, 13-ONS-885.1
Last: Officialservitut Väg, 1384-13/28.2

Klarlagt

Klarlagt-märkningen på en bostad innebär att säljaren har en försäkring mot s k dolda fel och för en villa att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Klarlagt på husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

Om området

Onsala Fjordsidan

Onsala är en gammal lantbruks- och sjöfararbygd som förvandlats till ett modernt samhälle, ett samhälle som kombinerar tätortens bekvämlighet med landsbygdens idyll. Inte minst närheten till havet sätter sin prägel. Onsala är en halvö, Onsala centrum ligger 12 km från Kungsbacka centrum och ca 35 km söder om Göteborg. För 30 år sedan var Onsala mest landsbygd med färre än 2 000 invånare. Idag bor här 14 000 människor. I området finns ca 500 företag.

Kommunikation

Från Onsala har vi goda kommunikationer med buss som går till Kungsbacka Resecentrum. Busstiderna är anpassade så att man med kort väntetid kan ta pendeltåget till Göteborg.
Inom några år kommer det att finnas en ny Onsalaväg som kommer att gå från Gottskärsvägen till Forsbäck.

Närservice

I Onsala har du tillgång till förskola och skola upp till årskurs 9, vårdcentral, tandläkare mm. I Onsala centrum finns också livsmedelsbutik, apotek, restaurang, bankomat, frisör, klädbutiker mm.

Karta

Hör av dig till Gustav Westergren för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad