Agnsjödalsvägen 113

Bilder

Agnsjödalsvägen 113 , Anneberg - Agnsjödal , Kungsbacka

Nu har ni en möjlighet att förvärva möjligheternas hem i Agnsjödal, Anneberg! Detta enplanshus med källare erbjuder 3 rum och kök fördelade över 55 kvadratmeter i entréplan och 38 kvadratmeter i källarplan. Detta hus passar så väl paret som den växande barnfamiljen som önskar behålla, bygga till eller bygga nytt. Området som omgärdar huset är fullt av vacker natur där skog och mark varvas med lugnet från Agnsjön. Här rör ni er fritt längs med härliga promenadstråk som dessutom kan avslutas med ett svalkande dopp i nyss nämnda Agnsjön en varmare sommardag. För er som gillar fiske oavsett årstid finns det både gädda och abborre att fiska upp både under sommar- och vinterhalvåret. Tänk er att sitta och pimpla fisk tillsammans med vänner en kallare vinterdag eller ta ett morgondopp en varmare sommardag. Här finner ni helt enkelt möjligheternas hem beläget bland vacker natur. Varmt välkomna att höra av er för mer information och visningsbokning redan idag!

Under fliken "Viktiga dokument" finner ni planbestämmelser och plankarta för den som önskar bygga till eller bygga nytt.

55 kvm, 3 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
55 kvm
Biarea:
38 kvm
Tomtarea:
1 340 kvm
Byggår:
1952
Driftskostnad:
2 313 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum varav 1 - 2 sovrum

Boarea

55 kvm

Biarea

38 kvm

Rumsbeskrivning

Varmt välkomna in till Agnsjödalsvägen 113!
När ni väl stiger in möts ni av en hall där avställnings- och avhängningsmöjligheter är beläget till vänster. Rakt fram i hallen finner ni bostadens wc med torrtoalett, handfat och badrumsskåp med spegel.
Till vänster om hallen når ni bostadens matplats och vardagsrum. Här får ni plats med matbord med tillhörande stolar, soffa, soffbord och mediavägg. Genom fönsterpartiet får ni ett härligt ljusinsläpp som tillsammans med de ljusa väggarna som bryts av genom stilfullt trägolv skapar en behaglig atmosfär i detta rum. Extra mysfaktor och värme får ni genom braskaminen.
I anslutning till vardagsrummet/matplatsen finner ni köket från 2016. De goda bänkytorna och skåpsförvaringen gör att ni både kan tillaga maten och stuva undan köksredskapen efter er på ett smidigt sätt. Genom fönstret får ni även en glimt över Agnsjön som endast ligger ett stenkast från bostaden.
Vidare i bostaden når ni fram till den nyare delen av bostaden som är tillbyggd under 2014/2015. Idag används detta rum som sovrum, men kan även nyttjas som extra sällskapsyta för den som föredrar det. Här får ni plats med dubbelsäng med tillhörande sängbord och garderob. Genom detta rum når ni även ut till bostadens altan som erbjuder solchanser från tidig eftermiddag till sen kväll. Här kan ni njuta av sommarvärmen över en bit mat eller i gott sällskap. Genom några få trappsteg kommer ni ner till tomten som passar till så väl lek och spel för dem små som till odlingar och planteringar för de som begåvats med gröna fingrar.
En trappa ner i bostaden kommer ni först till det som idag nyttjas till duschrum och tvättrum. En dörr in finner ni ett rum som idag fungerar som förråd. Detta rum behöver renoveras, men kan efter gjord renovering fungera som så väl allrum som sovrum. Detta rum erbjuder också separat in- och utgång.

Byggnad

Byggnadsår

1952 Ombyggt 2014

Uppvärmning

Direktverkande el och braskamin

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 20 mars 2019
Energiklass: G
Energiprestanda: 139 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Källare och krypgrund
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Stående träpanel och asfaltsboard med tegelmotiv
Fönster: 3-glas isoler och 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

Tillbyggt 2014.
Dränering av norrsidan av källaren 2014.
Rökkanal renoverad och renoverad kamin installerades 2015.
Nytt kök 2016.
Fönster har bytts ut löpande mellan 2010-2017.
Ny tvättmaskin 2019.

Fastighetsbeteckning

Lerberg 9:2

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

27 762 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 23 788 kr
VA: 922 kr
Renhållning: 1 484 kr
Väg, samf: 1 164 kr
Sotning: 404 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

I elkostnaden ingår också kostnad för uppvärmning. Observera att kostnad för försäkring tillkommer. Det rekommenderas att kontakta ert försäkringsbolag för uppskattning av denna kostnad då denna är individuell. Kostnaden för VA avser tömning av slambrunn.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 229 000 kr, varav byggnadsvärde 563 000 kr

Summa pantbrev

244 000 kr

Tomt

Areal: 1 340 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp. Kommunalt VA är på väg, beräknas vara färdigt om 18-22 månader. Avloppsanslutningen är tvingande och måste genomföras, enskilt vatten kan en få dispens för. Beräknad kostnad är ca 250.000kr för både vatten och avlopp. Vid endast avloppsanslutning är denna kostnad ca 165.000kr. Kontrollerat med kommunen 2019-03-27.

Samfällighet, servitut etc.

Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Lerberg GA:10

Övrigt

VA-sanering Kyrkotorp
Kungsbacka kommun VA-sanerar cirka 250 fastigheter i Älvsåker-Kyrkotorp. VA-sanering innebär att enskilda avlopp ersätts med ledningar som leder avloppsvattnet till ett av kommunens reningsverk, och i de flesta fall även att dricksvatten från egen brunn ersätts med kommunalt dricksvatten.

Etapp 4
Upphandlingen av etapp 4 är nu klar och byggnation kommer att påbörjas inom kort. Den 6 februari 2019 höll vi ett informationsmöte för de fastighetsägare som är berörda av utbyggnaden för kommunalt VA. Presentationen från mötet finner du nedan under "Viktiga dokument".

Etapp 4 omfattar ungefär 150 fastigheter. Beräknad tid för färdigställande 18-22 månader. Fastigheter som ligger i direkt anslutning till området kommer eventuellt att kunna anslutas via avtal.

Klarlagt

Klarlagt-märkningen på en bostad innebär att säljaren har en försäkring mot s k dolda fel och för en villa att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Klarlagt på husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

Om området

Anneberg - Agnsjödal

Anneberg och Agnsjödal är beläget i norra delen av Kungsbacka kommun och har goda pendlingsmöjligheter till och från Kungsbacka och Göteborg både med pendeltåg och bil. Det är ett naturskönt område med jordbruksmark, skog och natur och ett antal badsjöar där Agnsjön är en av de mer välbesökta sjöarna.

Vid Anneberg pendeltågsstation finns kiosk och pizzeria. Matbutiker som Willy:s och Ica Maxi finns ca 3 km mot Kungsbacka. Där har vi även fler butiker i anslutning till Hede Fashion Outlet
För den som åker andra hållet mot Lindome har vi Ica Supermarket och Coop Nära samt butikerna i Lindome centrum.

Älvsåkersskolan är en F-9 skola, det finns tre förskolor med totalt 12 avdelningar i närområdet. Det är Annebergs förskola, Lindströms förskola och Älvsåkers förskola. Det finns även Kottar och Barr som är en fristående förskola samt fristående dagbarnvårdare i närområdet.
För mer info om skola och förskola har Kungsbacka kommun en bra hemsida: http://www.kungsbacka.se/Utbildning-och-barnomsorg/Grundskola/

Kommunikation

Från Anneberg station går tågen mot både Göteborg och Kungsbacka. Tågen går 2 gånger i timman och 4 gånger i timman under rusningstrafik (undantag på natten). För mer information om tågavgångar besök Västtrafiks hemsida.

Karta

Hör av dig till Gustav Westergren för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad