Trombonvägen 14

Bilder

Utgångspris

2 450 000 kr

Bevaka slutpriset

Trombonvägen 14 , Fors , Kungsbacka

Nu får ni chansen att slå till på detta radhus i bostadsrättsform i lika populära som natursköna Fors. Bostaden består av 2 rok med ett extra litet rum som passar som kontor eller barnrum, fördelade över 70 välplanerade kvadratmeter i ett plan. Till denna bostad finner ni även en liten trädgård för personen med gröna fingrar samt en uteplats i västerläge för den som hellre avnjuter en bit mat eller en drink i kvällssolen. Föreningen är välskött och har god ekonomi. I området finns tre lekplatser med sandlådor, gungor och rutschkana. Andra gemensamma utrymmen är en lokal för kalas och övernattning för de långväga gästerna samt en värmande bastu för den som önskar sig detta under de karga vintermånaderna. Utöver detta så erbjuder området flertalet grönytor och promenadstråk, en härligt upplyst motionsslinga på 4 km och gångavstånd till Forsgårdens golfklubb. För er som önskar ta er ner till Kungsbacka innerstad eller Kungsbacka station så gör ni det antingen till fots, via cykel eller med buss 1. Här finner ni helt enkelt ett hem att trivas i. Varmt välkomna att anmäla er till visning!

70 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
4 330 kr inkl. kabel-tv via Bredbandsbolaget (grundpaket), renhållning och p-plats genom carport.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
70 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
14
Byggår:
1990
Driftskostnad:
1 250 kr/månad
Utgångspris:
2 450 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

70 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna in till detta charmiga bostadsrättsradhus i Fors!
Här möts ni av en trivsam trädgård i sydostläge där solen värmer er från morgon till eftermiddag/tidig kväll, innan den tar sig runt till bostadens altan. När du kliver in i hallen möts du av både vita väggar och tak samt ett klinkergolv. I hallen till höger finner du en stor garderob där du får plats med förvaring. På vänster sida ligger ett litet rum som idag nyttjas som kontorsrum. Perfekt att arbeta i under dagen med tanke på ljusinsläppet. En till fördel med detta rum är att det även kan nyttjas som barnrum, samtidigt som ni kan förlänga rummet genom att inkludera förrådsdelen. På höger sida i hallen ligger ett stort och rymligt sovrum med mycket förvaring. Taket och de vita garderoberna matchas med de beigea väggarna samt det mörkare trägolvet på ett stilfullt sätt. Här får ni utan problem plats med dubbelsäng och sängbord. Fortsätter vi ner längs hallen kommer vi till ett stort badrum. I badrummet är väggarna turkosa med vitt kakel samt vitt tak. Här finns en rymlig dusch, WC, tvättmaskin, handfat, förvaringsskåp med spegel samt flera skåp och hyllor för diverse badrumsattiraljer. Klinkergolvet i hallen tar er längre ner i huset där vi finner en klädkammare för ännu mer förvaring. I klädkammaren finner ni även en uppgång till vinden där det finns ytterligare förvaringsmöjligheter. Som ni märker råder det ingen risk att ni inte ska få plats med samtliga säsongsbetonade kläder och prydnader. Fortsätter ni till vänster kliver ni in i köket. Här finns det massor av köksskåp och köksluckor, ugn och mikro, kyl och frys. Köket är vitt med kakelplattor runt bänkytan av smakfullt trä. De goda bänkytorna och rymden i köket gör att ni på ett smidigt sätt både kan tillaga den perfekta middagen eller baka den där drömtårtan till kalaset. Vidare till nästa rum på höger sida längst ner i hallen hittar vi det rymliga och ljusa vardagsrummet. Väl här kommer ni känna att lugnet infinner sig med det behagliga ljusinsläppet och de ljusa ytskikten. Det är en stor öppen yta som ger plats för både soffa, fåtölj, bord och TV. Väggar och tak är ljusa och kombineras med ett parkettgolv. Denna sociala yta inbjuder till trevliga samtal och tillställningar i gott sällskap. Sedan fortsätter vi ut mot altanen som ligger i bästa solläget. Här är det perfekt att sitta på sommarkvällarna och få chansen att njuta av kvällssolen över en bit mat. Dessutom finner ni en markis som täcker hela altanen om solen är allt för påträngande eller regnet duggar under midsommarfirandet.

Utöver bostaden och huset så hör det till en carport för parkering av bilen. Här finner ni även ett el-uttag för motorvärmare. Tvättstugan, gemensamhetslokalen, bastun och redskapsboden finner ni en kort promenad bort från bostaden.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 1, hiss finns ej

Pris

2 450 000 kr Utgångspris

Avgift

4 330 kr inkl. kabel-tv via Bredbandsbolaget (grundpaket), renhållning och p-plats genom carport.

Driftskostnad

15 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 12 000 kr
VA: 3 000 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Säljarens kostnad för försäkring uppgår till 1600kr/år. Observera att kostnaden för försäkring är individuell.

Andel i föreningen

1,979%

Andel av årsavgiften

1,979%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Radhus i bostadsrättsform

Byggnadsår

1990

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump

Ventilation

Mekanisk frånluft med återvinning.

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 19 mars 2010
Energiklass: -
Energiprestanda: 97 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Indragen fiber 2018.
Ny altandörr 2017.
Nytt kök och byte av badkar mot dusch 2007.
Utöver detta är bostaden renoverad löpande sedan byggåret 1990.

Föreningen svarar för frånluftsvärmepumparna i respektive bostad.

Radonmätning gjord 2016. I samtliga bostäder är radonhalten klart under gällande gränsvärde.

Fastighetsbeteckning

Fors 1:338

Övriga byggnader

Varje bostadsrätt har en carport med el-uttag. För besökande finns det en gästparkering.
Gemensamma utrymmen finns i form av en föreningslokal med övernattningsmöjligheter, tvättstuga, bastu. En redskapsbod finns att tillgå för föreningens medlemmar.

Trädgården utanför bostaden följer inte med bostadsrätten, men ägaren till bostaden får nyttja och är ansvarig för skötseln av denna trädgård.

Förening

Namn

Brf Forsgården

Om föreningen

Föreningen finns i Kungsbacka, på Trombonvägen i Forsområdet. Föreningen består av 40 lägenheter av radhustyp med varierande storlekar. Till varje hus finns en carport med tillhörande el-uttag. Gemensamma utrymmen i föreningen består av bastu, gemensamhetslokal med övernattningsmöjligheter, tvättstuga med två tvättmaskiner, torktumlare, två torkrum och mangel. Utöver detta finns det lekplatser för barnen och gästparkeringar för besökande. I föreningslokalen finns även ett bordtennisbord att nyttja för de som önskar.

Fors är ett större bostadsområde i Kungsbacka, beläget i östra delen av tätorten. Ursprungligen bestod Fors i huvudsak av skogmark, men började bebyggas i början på 1960-talet. Den stora utbyggnaden av småhus skedde med början i slutet av 70- och fram till början av 90-talet. Inom området finns skola och förskola, belyst 3 km motionsslinga och Forsgårdens golfbana. Till Kungsbacka centrum är det cirka 20 minuters promenad eller 5 minuter med cykeln. Ett annat alternativ är förstås att åka kollektivt med buss 1 som tar er ner till stan på ca. 5 min.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

40

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

Från och med den 1 september 2019 kommer bredband och telefoni ges via det nya fibernätet.

Parkering

Varje lägenhet har en carport med el-uttag. För besökande finns det en gästparkering.

Renoveringar

År 2011 skedde en radonsanering på grund av att några av husen haft för höga halter av radon.

2012 gjordes en takrenovering på husen samt carportarna. Lekplatserna förbättrades och etapp 1 som är ungefär hälften av husen fick en fasadrenovering

2013 fick etapp 2 en fasadrenovering vilket omfattar knappt hälften av husen och carportarna samt gemensamhetslokalen.

2015 byttes den gamla belysningen ut mot moderna LEDarmaturer.

2016 skedde en radonmätning i de hus som aldrig mätts förr. Vart sjätte år ska en ventilationskontroll ske. Rengöring av ventilationskanaler och imkanalen till köksfläkten gjordes på köpet.

Föreningen följer en underhållsplan på 25 år.

Ekonomi

Inga planerade avgiftshöjningar.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Äger föreningen marken?

Ja

Övrigt

Varje år, vår och höst, arrangeras städdagar. Föreningen är också aktiva inom Grannsamverkan tillsammans med polisen och kommunen.

Om området

Fors

Området Fors bebyggdes på 1970-talet fram till mitten av 90-talet för att se ut som det gör idag.
Fors är ett lugnt och grönskande bostadsområde mycket tack vare sin närhet till naturen, lekplatser, gång/cykelbanor och motionsspår med el-ljus.
Bostadsformerna i detta område är fristående villor, parhus, radhus och kedjehus. I dagsläget finns endast ett fåtal hyresrätter, dessa i regi av bostadsrättsförening.

Kommunikation

För den som vill åka kollektivt så tjänar lokalbussen med det, en frikostig tidtabell erbjuds med flertalet busshållsplatser inom gångavstånd från hela området.
Kommunikationer för pendling till och från Kungsbacka resecentrum är goda.

Närservice

I området finns flertalet förskolor och gång/cykelbanor till resterande delar av Kungsbacka med dess rika utbud av butiker, restauranger och caféer.

Parkering

Varje bostad är tilldelad en plats i carport där även el-uttag finns installerade och flertalet fria platser finns tillgängliga för föreningens medlemmar. Utöver dessa finns gästparkeringar i området.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Gustav Westergren för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad