Södra Annebergsvägen 47

Bilder

Utgångspris

3 475 000 kr

Bevaka slutpriset

Södra Annebergsvägen 47 , Anneberg/Älvsåker , Kungsbacka

Här bor du i nybyggd villa med bekvämt avstånd till pendeltåg och övrig service i centrala Anneberg. Denna smakfullt inredda 1-plansvilla har en tilltalande planlösning som utformats med stor hänsyn till både form och funktion. Klassiska materialval i modern tappning med kök och vardagsrum i öppen plan ger en generös sällskapsyta, de två sovrummen är väl tilltagna. Helkaklat badrum med plats för både duschhörna och tvättstapel. Smart utformad platsbyggd förvaring i hall och en fin lösning med förvaringsloft. Är du intresserad av en läcker modern 3:a som i själva verket är en egen villa? Välkomna på visning!

69 kvm, 3 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
69 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
500 kvm
Byggår:
2019
Driftskostnad:
1 846 kr/månad
Utgångspris:
3 475 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum varav 2 sovrum

Boarea

69 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Denna inbjudande hall överraskar med smart förvaring som förvaltar takhöjden på bästa sätt. Det snygga klinkergolvet har en mörk ton om blir en fin bas för de ljusa väggarna och den vackra listningen i naturtoner. Det läckra förvaringsloftet över badrummet nås härifrån.

Kök och Vardagsrum i öppen plan

Hallen öppnar upp mot denna generösa sällskapsyta som blir den naturliga samlingsplatsen. Den stilrena köksinredningen med integrerade maskiner ger den rätta balansen mellan kök och vardagsrum för att få till de bästa förutsättningarna för den öppna planen. Här blir det lika trevligt att laga mat tillsammans som att mysa i soffan eller äta middagar vid matplatsen intill fönstret. Fina arbetsytor och väl genomtänkt förvaring. Snygga vita luckor och kaklade ytor i snygg mörkgrå ton. Detta binds ihop med en mörkare inramning som blir en fin kontrast och som förstärker det ljusa. Spishäll, spisfläkt, ugn, integrerad diskmaskin, kyl, frys samt kakel.

Sovrum 1

Detta rymliga och ljusa sovrum presenterar vi som masterbedroom. Gott om plats för dubbelsäng och ytterligare möbler. Fungerar givetvis lika fint med enkelsäng och skrivbord om så önskas.

Badrum

Helkaklat i klassiska färgtoner i modern tappning med vitt och natur som komplimenteras av mörkare toner. Duschhörna med vikdörr ger bra svängrum och blandaren har både handdusch och regndusch. Intill tvättstället och spegeln har vi tvättstapeln med tvättmaskin och torktumlare. Spotlights i tak. Snygg finish och fina detaljer som exempelvis belysningen och den kuvertkaklade golvbrunnen.

Sovrum 2

Det andra mycket trivsamma sovrummet har här presenterats som barnrum. Bra ytor för både lek och vila. Fint med utrymme för säng, skrivbord och lekyta. Kan såklart även fungera med dubbelsäng om behov finns.

Välkomna till denna välplanerade villa där den smakfulla interiören kombinerats med både form, funktion och tak upp i nock. Ljus och rymd har fått sätta agendan och resultatet är en mycket tilltalande helhet som dessutom tillägnats en kvadratsmart tvist. Det vackra trägolvet är genomgående i alla rum med undantag för hall och badrum som utrustats med lika snygga men mer ändamålsenliga klinkergolv. Ett mycket fint hem för dig som söker en lagom stor bostad med tre tum och kök utan att flytta till lägenhet. Välkomna att trivas!

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggnadsår

2019 Slutbesiktningen är den 2 maj 2019

Uppvärmning

Direktverkande el samt luft/luftvärmepump

Ventilation

Självdrag samt paxfläkt i badrum

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 23 mars 2019
Energiklass: E

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas isolerglas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Fastighetsbeteckning

Skårby 2:12

Övriga byggnader

Äldre uppvärmt garage om 15 kvm finns på tomten.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

22 152 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 14 941 kr
VA: 5 253 kr
Renhållning: 1 958 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Då villan är helt nybyggd finns ingen befintligt driftskostnad utan enbart en beräknad energideklaration att utgå ifrån. El per år avser både uppvärmning och hushållsel och är beräknad med hjälp av Ellevio, baserad på deras nätavgift. Förbrukning enligt Fortums rörliga elpris. VA förbrukning är beräknad på 100 kubik (enligt Kba kommun är genomsnittsförbrukning 50-60 kubik per person och år) prisuppgifter från Kba kommuns hemsida. Prisuppgift för renhållning är även den enligt kommunens taxa.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 442 000 kr, varav byggnadsvärde 308 000 kr

Summa pantbrev

1 350 000 kr

Tomt

Areal: 500 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Lättskött trädgårdstom med äldre fruktträd. Intill det äldre garaget med tillhörande förråd finns fin plats för odlingslådor eller trädgårdsland för de med gröna fingrar. Fina möjligheter till uteplatser finns också.

Vatten/avlopp

Kommunalt VA.

Samfällighet, servitut etc.

Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Skårby GA:2

Övrigt

Bra att veta är att taxeringen är från innan nybyggnationen på fastigheten, det stod då en äldre stuga där den nya villan står.
Den som önskar fiber och är snabb i vändningarna kan anmäla detta till kommunen då fibernätet är under utbyggnad. Villan är förberedd och fiberinstallation till vägg kostar 25 000 kr vilket kontrollerades den 11/4 2019. Fiberutbyggnaden beräknas vara klar försommar 2019.

Om området

Anneberg/Älvsåker

Anneberg och Älvsåker är beläget i norra delen av Kungsbacka kommun och har goda pendlingsmöjligheter till och från Kungsbacka och Göteborg både med pendeltåg och bil. Det är ett naturskönt område med jordbruksmark, skog och natur och ett antal badsjöar.

Vid Anneberg pendeltågsstation finns kiosk och pizzeria. Matbutiker som Willy:s och Ica Maxi finns ca 3 km mot Kungsbacka. Där har vi även fler butiker i anslutning till Hede Fashion Outlet
För den som åker andra hållet mot Lindome har vi Ica Supermarket och Coop Nära samt butikerna i Lindome centrum.

Älvsåkersskolan är en F-9 skola, det finns tre förskolor med totalt 12 avdelningar i närområdet. Det är Annebergs förskola, Lindströms förskola och Älvsåkers förskola. Det finns även Kottar och Barr som är en fristående förskola samt fristående dagbarnvårdare i närområdet.
För mer info om skola och förskola har Kungsbacka kommun en bra hemsida: http://www.kungsbacka.se/Utbildning-och-barnomsorg/Grundskola/

Kommunikation

Från Anneberg station går tågen mot både Göteborg och Kungsbacka. Tågen går 2 gånger i timman och 4 gånger i timman under rusningstrafik (undantag på natten). För mer information om tågavgångar besök Västtrafiks hemsida.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Jenny Kihlberg Hoffblad för mer information!

Jenny Kihlberg Hoffblad

Jenny Kihlberg Hoffblad

Kungsbacka

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0761-99 39 52

jenny.k.hoffblad@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad