Landavägen 568

Bilder

Landavägen 568 , Frillesås , Kungsbacka

Drömmer du om en egen villa? Här har vi glädjen att presentera en friliggande villa i en lantlig idyll. Området är avskilt med en blandning av skog och öppna landskap. På cykelavstånd (eller några minuter med bil) finner du både golfbana och salta bad.
Här har du möjligheten att förvärva en nyproducerad villa till ett attraktivt pris. Det är Smålandsvillan som levererar huset och kalkylen baserar sig på deras oerhört populära Villa Kalmar.
.

156 kvm

Typ:
Tomt
Boarea:
156 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
1 100 kvm
Byggår:
2020
Pris:
3 353 400 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Boarea

156 kvm

Rumsbeskrivning

Med en vacker lantlig miljö och på en återvändsgata har vi nu den stora förmånen att få förmedla två fastigheter med möjlighet att bygga Smålandsvillans både fina och prisvärda hus.
Villa Kalmar säljs som en enplansvilla med möjlighet att inreda en övervåning. Allt är förberett så det ska vara lätt att utöka boarean när behoven kommer. Vid leverans är huset 95 m² och om du inreder ovanvåningen så får du 156 m². (Som mäklare har jag lite mer uppgifter i form av bland annat en kostnadsberäkning för en inredd ovanvåning. Slå bara en signal eller skicka ett mail så berättar jag mer.)

Villa Kalmar har en modern, öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Det skapar en ljus och luftig miljö på ca 37 kvadratmeter. Där är det lätt att umgås. I husets andra halva ligger sovrummen samlade nära badrum.
Huset inreds med 4-stavs, 13 mm, ekgolv i hall, vardagsrum, kök och samtliga sovrum.

Väggarnas tapetseras med Boråstapeters moderna kollektion.

Huset har 2,50 meter till taket. Det ger en påtaglig skillnad i rumsupplevelsen jämfört med andra nybyggda hus som vanligtvis levereras med en takhöjd på 2,40 meter. Takvinkeln är på 45 grader istället för 38 som är standard. Det ger ett mer luftigt intryck och gör att din övervåning blir upp till 12 m² större.

Huset är försett med takpannor från Benders.

Entréplan rymmer två sovrum (eller ett, du väljer), vardagsrum, kök, badrum, hall och grovkök. På planritning och bilder framgår mer information.

Så vad säger du? Vill du flytta till vackra Frillesås och ge barnen en trygg lantlig uppväxt? Tomterna är stora så här finns plats både för lek och spel men även för ett framtida stort dubbelgarage och en rejäl uppfart med plats för både bilar, släp och en fyrhjuling

Varmt välkommen med intresseanmälan!

Boarea:
Boarean är angiven till 156 m². Detta är den area bostaden får efter att ovanvåningen inretts. Huset säljs och levereras med en boarea om 95 m².

Väg:
Vägen fram till fastigheten ingår i tomtpriset. Det är alltså säljaren av marken som kommer att iordningställa först en byggväg som klarar de tunga transporterna av hus och sedan jämna till med slitlager för grusväg. Därefter sköts vägen gemensamt av grannarna.

Priset:
Priser bygger på den kalkyl som lämnats av Smålandsvillan. För en personlig kalkyl baserad på dina önskemål om tillval etc. kontaktar du Peder Lorentzon, säljare på Smålandsvillan. Tel 0706 - 00 56 50 E-post peder.lorentzon@smalandsvillan.se
Priset i annonsen är 68 000 kr lägre än i kalkylen. Detta beror på att vi har räknat bort uppskattade räntekostnader, lagfart och pantbrev som aldrig är med i annonspriset.
Observera att flera av bilderna kan innehålla tillval som ej ingår i standardutförandet. Huset levereras grundmålat.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggnadsår

2020 Beroende på byggstart

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump.

Ventilation

Mekanisk frånluft med återvinning.

Byggnadssätt

Grundläggning: Värmegrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Fastighetsbeteckning

Stallebacka 1:5

Allmänt om fastigheten

Kommentar

Se uppgifter om drift på: https://www.smalandsvillan.se/vara-hus/villa-kalmar/

Tomt

Areal: 1 100 kvm

Tomtbeskrivning

Tomterna är under avstyckning.
Den övre tomten 1:14 hamnar på c:a 1 098 m²
Den nedre 1:15 hamnar på c:a 1 142 m²

Vatten/avlopp

Kommunalt VA via samfällighet.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Viktiga dokument

Om området

Frillesås

Frillesås är ett trivsamt samhälle som har något för alla. Det finns ett starkt föreningsliv där det mesta ifrån Bridge till dragkamp finns representerat. Bra skola och förskolor lockar barnfamiljerna och den trivsamma atmosfären gör att man trivs här oavsett ålder och livssituation. Närheten till havet och de härliga stränderna i Torstensvik och Vallersvik erbjuder sandstrand, klippor och brygga.

Närservice

Frillesås centrum har bra service med Coop Konsum, Frillesås Lantmän, konditori och inredningsbutiker.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Joachim Sköld för mer information!

Joachim Sköld

Joachim Sköld

Kungsbacka

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0761-99 39 51

joachim.skold@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad