Myreklevsvägen 37

Bilder

Myreklevsvägen 37 , Anneberg/Älvsåker , Kungsbacka

Välkomna till Myreklevsvägen 37, en oslipad diamant i naturskön miljö. Här erbjuds ett hus med en totalarea om 104 kvm (54+50), dubbelgarage och en stor lummig trädgård. Här bor ni lugnt och fridfullt med utsikt över de vackra åkrarna samtidigt som det endast ligger några minuter från pendeln i Anneberg som tar er in till Göteborg på dryga 20 minuter. Detta är ett unikt tillfälle för den händige att sätta sin egen prägel på ett hus som behöver viss omtanke och kärlek. Bostaden är förbesiktigad. Hjärtligt välkomna på visning!

54 kvm, 4 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
54 kvm
Biarea:
50 kvm
Tomtarea:
2 287 kvm
Byggår:
1955
Driftskostnad:
1 904 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 1 sovrum

Boarea

54 kvm

Biarea

50 kvm

Rumsbeskrivning
Allmänt

Välkomna in i detta charmiga hus med stor potential att bli ert drömhem! På den stora tomten kan ni njuta av fina dagar utomhus i er egna oas. Dubbelgaraget som står intill huset rymmer flera bilar och förvaring, en riktig dröm för många.

Hall

Inbjudande hall med plats för att hänga av sig ytterkläder och ställa av sig skorna. Längre in i hallen finns en toalett praktiskt placerad med WC och handfat.

Duschrum

Intill toaletten finner ni ett duschrum som är utrustat med plastmatta på golv och vägg samt dusch. Här inne finns också flertalet garderober.

Kök

Till vänster om hallen finner ni ett funktionellt kök som rymmer allt man behöver. Köket kommer från Marbodal och har bevarats sedan 1979. Smart förvaring i bra skåpsutrymmen. Vitvarorna består av kombinerad kyl och frys, spis samt diskmaskin. Här finns också en given plats för matbordet.

Sovrum

Sovrummet har ljus tapet och plastmatta på golvet. Här finns plats för dubbelsäng eller två enkelsängar. Utanför fönstret vilar en rofull utsikt mot naturen.

Vardagsrum

Vardagsrummet är en riktigt fin sällskapsyta som rymmer både soffgrupp och matplats. Här finner ni höga fönsterpartier som ger rikligt med ljusinsläpp och en underbar utsikt över åkrarna.

Allrum/uterum

Genom vardagsrummet kommer ni ut till allrummet/uterummet som ger en ljus och trevlig social yta. Här finns många fönsterpartier som släpper in dagsljuset fint.

Källarplan

Här nere har ni ett stort allrum att umgås på. Skulle det kännas lite ruggigt någon kall dag finns den charmiga vedspisen (bör besiktigas innan användning) som sprider både trivsel och värme. Här nere finner ni även en relaxavdelning med bastu, dusch samt toalett med WC och handfat. Tvättavdelningen ligger även här med tvättho och tvättmaskin. Här nere finns det gott om förvaringsutrymme med förråd och matkällare.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla med källare

Byggnadsår

1955 Ombyggt 1979

Uppvärmning

Direktverkande el

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 5 februari 2019
Energiklass: G
Energiprestanda: 213 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta, plintgrund
Grundmur: Betonghålsten
Stomme: Trä
Fasad: Trä, stående panel
Fönster: Isolerglaskassetter, kopplade 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

-Fastigheten ligger utanför detaljplan.
-Fiber finns inte än men det finns planer på att det ska dras i området. Fastigheten är anmäld för inkoppling. Som köpare går detta att ta över och kostnaden kommer att bli ca 20 000 kr.
-Vedkamin finns.

Fastighetsbeteckning

Hjälmared 20:1

Övriga byggnader

Dubbelgarage om ca 50 kvm med intilliggande förråd.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

22 858 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 19 900 kr
Renhållning: 1 958 kr
Väg, samf: 1 000 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

-Uppgift om elkostnad (avser både uppvärmning och hushållsel) kommer från elbolag. -Renhållningsavgiften baseras på uppgifter från kommunen för ett helårsabonnemang. -Samfällighetskostnaden avser grus, snöröjning och underhåll. -Fastighetsavgiften ligger på 8049 kr per år.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 510 000 kr, varav byggnadsvärde 735 000 kr

Summa pantbrev

310 000 kr

Tomt

Areal: 2 287 kvm
Tomttyp: Trädgårds-/Naturtomt

Vatten/avlopp

Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp

Samfällighet, servitut etc.

Avtalsservitut Kraftledning Mm
Last: Avtalsservitut: Kraftledning Mm, 13-IM2-35/2708.1

Tillträde

Enligt överenskommelse

Klarlagt

Klarlagt-märkningen på en bostad innebär att säljaren har en försäkring mot s k dolda fel och för en villa att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Klarlagt på husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

Om området

Anneberg/Älvsåker

Anneberg och Älvsåker är beläget i norra delen av Kungsbacka kommun och har goda pendlingsmöjligheter till och från Kungsbacka och Göteborg både med pendeltåg och bil. Det är ett naturskönt område med jordbruksmark, skog och natur och ett antal badsjöar.

Vid Anneberg pendeltågsstation finns kiosk och pizzeria. Matbutiker som Willy:s och Ica Maxi finns ca 3 km mot Kungsbacka. Där har vi även fler butiker i anslutning till Hede Fashion Outlet
För den som åker andra hållet mot Lindome har vi Ica Supermarket och Coop Nära samt butikerna i Lindome centrum.

Älvsåkersskolan är en F-9 skola, det finns tre förskolor med totalt 12 avdelningar i närområdet. Det är Annebergs förskola, Lindströms förskola och Älvsåkers förskola. Det finns även Kottar och Barr som är en fristående förskola samt fristående dagbarnvårdare i närområdet.
För mer info om skola och förskola har Kungsbacka kommun en bra hemsida: http://www.kungsbacka.se/Utbildning-och-barnomsorg/Grundskola/

Kommunikation

Från Anneberg station går tågen mot både Göteborg och Kungsbacka. Tågen går 2 gånger i timman och 4 gånger i timman under rusningstrafik (undantag på natten). För mer information om tågavgångar besök Västtrafiks hemsida.

Karta

Hör av dig till Therese Hasselgren för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad